Abilerim ablalarım bana yardımcı olursanız sevinirim.16 yaşındayım ve sanırım bende takıntılar başladı özellikle dini ve cinsel konularda Allah'a inancım tam ama aklıma kötü şeyler geliyor ve cinsel konularda acaba bir kıza saldırır mıyım ya da acaba eş cinsel miyim gibisinden düşünceler geliyor.Bu düşünceleri artık kafamdan atamıyorum ben de akışına bıraktım.Kızlara karşı ilgimde bir azalma yok hatta hoşlandığım bir kız var.Dini takıntılar daha kötü kendimi günahkar gibi hissediyorum ama bunun hastalık olduğundan da eminin bana bir tavsiye de bulunun lütfen bazen bu düşünceler yüzünden beynimin yandığını hissediyorum başım ağrıyor.Psikiyatristte gidip ilaç kullanmak bana mantıklı gelmiyor insanı uyuşturuyor ayrıca derslerimin bozulacağından ve hayata karşı ilgimin azalacağından korktuğum için ilaç kullanmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim,sağlıcakla kalın hadi...
Düşüncelerinizden kaçamazsınız. Bunun icin bilinen hic bir yöntem yoktur. Ancak düşünceleriniz bir sorun teşkil ediyorsa, okb gibi sorunlarınız, asırı stresiniz varsa ilaç alırsınız. Eşcinsellik gercektende bir hastalık değildir. Tedavisi yoktur. Ancak cinsel ilginizi düşürecek(her iki cinsiyetede) ilaçlar vardır. Bunlar da pedofili hastalarda "belli süreli kisirlastirma" olarak kullanılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Psikolog,sanırım konuşmaya ihtiyacın var.
hanzas düşüncelerimden kaçma gibi bir sıkıntım yok ayrıca kızlara karşı ilgim aynı erkeklere karşı da birşey hissetmiyorum ayrıca başka takıntılarımda var ben bunun okb olduğunu düşünüyorum ayrıca bir-iki ay öncesine kadar hiçbirşeyim yoktu insan 1 ayda durduk yere eşcinsel mi olur ayrıca hoşlandığım bir kız var buda diğerleri gibi bir takıntı ayrıca yaptığın doğru birşey değil bu ifadelerin insanı daha fazla çelişkiye okb nin artmasına sebep verebilir.En kısa zamandan bir uzmana gideceğim.