Şimdi Ara

Çift Fan Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. çift fanlı bir laptop aldım ancak fan değerleri resimde gösterdiğim gibi. fan 1 çok çalışırken diğeri sanki sadece fan 1'in rüzgarıyla dönüyor gibi.. Bunun bir açıklaması var mı ya da bu bir problemse nasıl çözebilirim, hangi yollara başvurabilirim??
    not: bu durum "fan1" 5000 rpm'ye yaklaştığında da böyle. yani yük binince 2. fan devreye girme durumu yok..

Çift Fan Sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni-hesap -- 1 Temmuz 2017; 23:29:59 >

• Yüksek devirle dönen fan cpu fanı düşük devirle dönen fan gpu fanı oyuna girip tekrar bak değerlere diğer fanında çalıştığını göreceksin.

Yük bindirmeden bahsetmişsin muhtemelen işlemciye yük bindirecek işlemler yapıyorsun. Örneğin render yapmak gibi...

Dediğim gibi oyuna gir tekrar kontrol et.
  • takalar1381 T kullanıcısına yanıt
    onu da yaptım, o zaman da değişmiyor. mesela oyunu açıyorum sonra windows tuşuyla veya görev yöneticisini başlatıp oyundan kısa süreliğine çıkıp kontrol ediyorum. O zaman da FAN-1 5000 rpm'ye yaklaşmış oluyor ama FAN-2 yine aynı değerlerde kalıyor
  • örnek resim: (watch dogs açıkken)

Çift Fan Sorunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

örnek resim: (watch dogs açıkken)

Çift Fan Sorunu...

Anaa manyağa bak :) Dostum bu laptobun fanı arızalı o halde. Yeni aldım dediğin için garantiye gönder derim. Eski olsaydı içini aç fanın çaılış çalışmadığına bak derdim.

• Fan bozuk %90
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.