Şimdi Ara

çift katmanlı dvd yazdırırken hata alıyorum 2 dvdyi yaktım lütfen yardım edin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar çift katmanlı dvd yazdırmayı çalışırken arkadaşlar yüzde 51 den sonra hata alıyorum ve dvdyi çıkartıyor bana ve dvddimde mahvolmuş oluyor arkadaşlar nero yu kullandım hata aldım ımgburn u kullandım gene hata aldım acaba nerede hata yapıyorum arkadaşlar

aldığım dvd aşağıda 2 paket almıştım

http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=31_36_39&products_id=254&osCsid=uj9i2hmige62afvtctmicuh375

şimdiden teşekkür ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorganBlack -- 23 Temmuz 2011; 1:35:16 >

• bende nero kullanırken çok dvd yakmıştım, imgburn ile hiç yakmadım.
    aynı dosyayı yazdırırken oluyosa dosyadan olabilir, birde yazdırırken 4x ile yazdır.
  • haklısnız hocam dediğiniz gibi yaptım ama gende dvdyi yaktı ımgburn da denedim ondada yaktı anlarımda dvd yakması hep yüzde 50 de yakması çok değişik sanırsam 2.katmana geçerken sorun oluyor
  • ARKDAŞLAR GENE HATA ALDIM 4.DVDDE AYNI HATAYLA KARŞILAŞTIM BU SORUNU ACABA NASIL DÜZELTEBİLİRİM
  • Selam, verdiğin adreteki dvd dl'ler çok dandik gibi ,10 tanesi 13.51 tl. imiş
    Ben sadece vertabım kullanıyorum ve nero'da hiç yakmadım( 50 adete yakın dvd dl,+200 den fazla +r),bence sorun o markada;başka marka boş dvd dl dene,
  • selam

arkadaşlar burdaki konuuda benim hata var millet vebatim dede denemiş ama gene hata almış acaba arkadaşlar bunun çözümü nedir :D

http://forum.donanimhaber.com/m_44008322/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44008322
  • probleminizin bi kaç çözümü var
    -Neronun eski bi sürümünde dvd yazdırırken özelliklerinde 1Gb dan fazla veri yazma die bi imlec var onu kaldırmanız gerekir (hangi sürümde olduğunu bilmiyorum)
    -eğer güçlü bir pc niz yoksa çift katman dvd yazarken başka bir program çalıştırmamanızın faydası olabilir
    -medya olarak verbatim maxel diğerlerine göre daha problemsiz ürünlerdir

Medya yazma programı olarak nero yerine Ashampoo yu öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum ilk önce güzel yorumun için teşekkür ederim dostum

şimdi dediklerin hepsini denedim dostum ama hepsindide yüzde 51 de hata veriyordu sanırsam 2 .katmana geçerken hata veriyordu dostum benim yaşadığım sorunu yaşayanlar var üstte vermiştim linkini ama mutlaka bir çözümü olmalı dostum program denedim herşeyi denedim ama faydası yok
  • Sanırım probleminizin yazılımla alakası yok aynı olay 3 yıl önce benim başıma gelmişti. Piyasada baya araştırdıktan sonra sorunun Lg marka dvd writerımdan kaynaklandığını öğrenmiştim. Her modelde bu sorun yok bazı modellerde olabiliyor.
  • ama bende geçtiğmiz hafta yeni sıfıt birtanne dvd yazıcı aldım samsung çift katman vs desteği var oradada hata aldım malesef sonrada boş dvdleri aldığım yere kargo ile yolladım onlar inceleyecek ama sorun belliyki dvdlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorganBlack

ama bende geçtiğmiz hafta yeni sıfıt birtanne dvd yazıcı aldım samsung çift katman vs desteği var oradada hata aldım malesef sonrada boş dvdleri aldığım yere kargo ile yolladım onlar inceleyecek ama sorun belliyki dvdlerde

Merhaba,
    çiftkatmanlı disk yazdırmak eski kullandığım bilgisayarda benim içinde çok büyük problemdi. Dvd yazıcısının yazdırmanın ortalarında hata vererek dışarı çıkardığı çok dvd diskim oldu. Çiftkatmanlı diskler tek katmanlılar gibi ucuzda değil. Yazdırdığınız bilgisayarın ram ı en az 3GB olmalı, yazdırma sırasında bilgisayarda başka program çalışmamalı ve yazdırma hızınız 2x olmalı. 2x yazdırma hızı çiftkatmanlı disk için oldukça uzun bir süredir. Ancak, başka türlü yazdırma imkanınız olmaz. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalikemal -- 9 Ağustos 2011; 13:50:03 >

• dostum benim pcmin özellikleri söyle

3 gb ram 1 gb ekran kartı 3.78 chz işlemci

ama ben 2x yaptığımda sistem kendisi yani programlar hızı yükleltiyor ve 4x yapıyor 1xlede yazdım ama gene hata verdi sorun ne anlamış değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.