Şimdi Ara

ÇİFT MONİTÖR YAPMAK ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar evdeki bilgisayarıma çift monitör yapmak istiyorum şu anda bir monitör var vede asus onboard ekran kartına bağlı pci slotum var 2. ekran kartını takmak için oraya ekran kartı alsam vede bitane ona bağlı monitör olsa yapabilirmiyim arkadaşlar. Ama 2 monitör birbirinden bağımsız olcak bir yandan film izlerken diğer yandan nette dolaşcam mesala klavye mouse ortak kullanılcak anlamışınızdır aç buçuk demek istediğimi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• O şekilde olabileceğini zannetmiyorum, ancak ekran kartının çift çıkışı varsa bu çıkışa 2. bir monitörü bağlayıp dediklerini kolaylıkla yapabilirsin. Kullanım alanın 1.monitöründen başlayıp 2. monitörünü de içine alacak şekilde genişlemiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 12 Ekim 2007; 14:53:39 >
  • olur tabi ekranı ikiye bölyeme gelince ekran ikiye bölünmez sadece ikinci monitöre genişler sen yine aynı şeyi yaparsın yapman gereken ikinci ekran kartını tanıtmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetsaityilmaz -- 12 Ekim 2007; 20:08:02 >
  • 2 monitormu ?

wayy canınaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsaityilmaz

olur tabi ekranı ikiye bölyeme gelince ekran ikiye bölünmez sadece ikinci monitöre genişler sen yine aynı şeyi yaparsın yapman gereken ikinci ekran kartını tanıtmak.

Windows da 2 tane ekran kartı birden tanıtılabiliyordu (win98 itibaren Microsoft bir bilgisayara 9 monitöre kadar bağlanabileceğini söylüyordu) , ancak onboard ekran kartına bir adet pci ekran kartı tanıtabileceğine daha önce de dediğim gibi emin değilim
  • onboard harici ekran kartı slota takıp 2 görüntü almak istersen olmaz çünkü slota takacağın harici ekran kartını takdığın anda bios otamatik onboard ekran kartını iptal eder.. Bunun İçin Ekran kartını çift çıkş olası lazım...
  • Şimdi crossfire ya da sli destekli anakartı olan arkadaşlar iki slotada ekran kartı takıp tek işlemci tek harddisk yardımıyla 2 farklı masaüstüne ulaşma hayalinden bahsediyor gibiyiz.Valla yapılabilir mi bilmiyorum ancak harddisk yönünden sorun yaratıcağını düşünüyorum.Yani aynı anda iki kopyala yapıştır yapılması bile sistemi yavaşlatan bir durum.
    İki mönitör kullanmanın tek yolu ekran kartı çıkışından iki görüntü almaktır.Yanılmıyorsam bu Ati Hydravision özelliği sayesinde ayrı masaüstü durumlarıda oluyordu ancak tam bilgim yok.Merak ettim araştırıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.