Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız her konuda laf bi şekilde İmamogluna geliyorsa bu kendisinin işine gelir. Çünkü müthiş şekilde popülaritesi artıyor günden güne. Daha seçim öncesi kimse bilmezken şimdi ülkenin %40inin en sevilmeyen kişisi durumuna geldi. Olası seçim durumunda diğer %60 İmamoglunun safında yer alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 6 Şubat 2020; 16:49:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP ye oy veren ve RTE başta oldukça oy vermeye de devam edecek biri olarak şunu söylemek isterim;

Burada konu İmamoğlu değil konu Erdoğan. Fakat görüyorum ki İmamoğlu severler bu konu üzerinden yine İmamoğlunun adını geçirmeye ve reklamını yapmaya başladılar.

Konuyu mu konuşalım yoksa İmamoğlunu mu ?

Yorumlarda yapılan kıyaslamalara bakınca İmamoğlu konuşulmak isteniyor.

İmamoğlu' nu kayak meselesinde eleştirmek çok erken.

Şu anda AKP, CHP İstanbul iktidarının muhalifi olarak İmamoğlu' nu sorgulayıp eleştiriyor. Bu da iki siyasi partinin karşılıklı haklarıdır.

Bir AKP li olarak bana gelince,
    4 sene sonra seçim zamanı geldiğinde 5 senede İstanbul'a ne kazandırmış ona bakarım. Bu adam belediye başkanı. Benim için belediyeciliği önemli.
    5 sene İstanbul için çalışıp belediyeciliğini göstersin o vakit siyasi olarak bir yerlere gelmek isterse halk değerlendirir. Yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak İstanbul'un sorunlarını çözmeden Türkiye'nin sorunları ile ilgili demeçler vermek bulunduğu konuma uygun değil. İstanbullu ona İstanbul için oy verdi. Bunu unutmamalı.

• Erdoğan tsk mühimmat ayıklama bilmem neyine zaten gitmişti. Ekipler de müdahale ediyordu yani Erdoğan ne yapabilirdi ki o an.

Chpliler istiyor ki ekrem imamoğlu gibi göstermelik iş yapılsın gözleri tatmin edilsin her zaman. Adam iki dolandı deprem bölgesinde sonra önceden planladığı sömestr tatilini yaptı güzel güzel ölümüne savundunuz. Ki o an Erdoğan olay yerine gitti inceledi emirler verdi o yoğunlukta afrikaya diplomasi ziyaretlerini de gerçekleştirdi. Burada da bi fabrika gibi bi şey açılıyor.

Yani cidden komik depremdeyken millet tatil yapana Ailesiyle ilgilenmesin mi dediniz ama buna saldırıyorsunuz.

Bence samimiyetsizsiniz hem de çok.

• Akpliler en azından bunu savunmaz diyorsun ama onlar gene ölümüne savunmaya geçmişler. Hiç şaşırtmıyorlar.
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Sizden samimiyetsizi yok. İmamoğluna o kadar laf ederken şu mitingi "Erdoğan ne yapabilirdi ki o an." diyerek savunman çok samimiyetsiz mesela. Rte ne yapsa ölümüne savunuyorsunuz ve başkalarına ölümüne saldırıyorsunuz.
  • 5.sınıf bir kurtarma operasyonu ve ardından dünya kadar insan kaybının ardından çık mitinglerde deki çığ deprem bunlar bunlar hep tehlike..
  • Sel felaketinde tatil yapan İmamoğlunu hatırladım şuan . O da şöyle bi yalandan görünüp geri dönmüştü .

• divisive D kullanıcısına yanıt
    Bizim burada amacımız İmamoğlu'nun konuşulmasını sağlamak değil, İmamoğlu kayak yaptı diye 832 ayrı başlık açıp 56739 adet mesaj atan AKP'lileri samimiyet sınavına tabi tutmaktır. Henüz biriniz bile geçebilmiş değil bu sınavı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumunuzla ilgili yukarıda yazdığımı okuyabilirsiniz.

İmamoğlunu bu konuda eleştirmek henüz erken dedim.

Fakat 5 yıl sonra çıkartıp önünü koyarım. Sen zamanında böyle yapmıştın. Tatillerden gezmelerden başını kaşıyamıyordun. Istanbul ile ilgilenmedim derim.

Şimdi zamanı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Akpliler en azından bunu savunmaz diyorsun ama onlar gene ölümüne savunmaya geçmişler. Hiç şaşırtmıyorlar.
    Para için herşeyi satabilecek kişide karakter olmaz tasması kimde ise sadece ona havlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.