Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anlamışsınız. Ben İmamoğlu ile ilgili görüşünüzü sormadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşanan 2 olay farklı.

Fakat illa 2 olayın kıyaslayarak İmamoğluna haksızlık yapıldı diyorsanız. Büyük bir yanlış içindesiniz.
    Maalesef burada İmamoğlu keyfine bakıyor.

Erdoğan'da bu tür olaylara karşı hassasiyet yok diyemezsiniz. Devlet, çok organlı bir yapılanma. Erdoğan'ın bu konu ile ilgili bilgi almadığını ya da ilgilenmediğini sırf oraya gitmedi ya da mitingi kesmedi diye söyleyemezsiniz.

Tüm bunları yazmama rağmen tekrarlıyorum:

İmamoğlunu tatil konusunda eleştirmek henüz erken.

Hiçbiriniz bu sınavı geçemedi dediniz. Sizi anladım. Erdoğan ı eleştirmemi bekliyorsunuz ama tatil konusunda İmamoğlunu henüz eleştirmedim.

İki olay aynı olsaydı İmamoğlu hakkında yazdığım gibi Erdoğan hakkında da eleştirmek için henüz erken derdim.

Birbiri ile alakası olmayan 2 olayı kıyaslatıp beni zorla İmamoğlunu eleştirmeye yönlendiriyorsunuz.
    Bu iki olay aynı teraziye koyulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 6 Şubat 2020; 20:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• divisive D kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu'yu seçim zamanı eleştireceksiniz yani? Bu sizi farklı yapmaz sadece daha stratejik davranan biri yapar. Erdoğan için sunduğunuz bahaneler İmamoğlu için de söylenebilir. Evet bu iki olay aynı değil, Erdoğan'ın yaptığı daha vahim. Bunun sebeplerini anlatmayacağım ama her ikisi de yanlış. İşte samimiyet dediğim tam olarak bu. Çığ düştüğü sırada İmamoğlu mitingine devam ediyor olsaydı olacakları hayal edebiliyor musunuz? Lütfen samimi olun Erdoğan yanlış yaptığında eleştirebilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 6 Şubat 2020; 20:58:12 >
  • İşleri güçleri şov, propaganda. Çığ, deprem falan hak getire. Uygun ortam bulundu mu tamamdır. Her yere, konu ne olursa olsun bu kişilerin yaptığı icraatler girebilir, konuşulabilir. Üstüne bir de "Milli beraberlik" sosu kondu mu tamamdır.
  • Reisi Cenabı Allah başımızdan eksik etmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 6 Şubat 2020; 21:13:58 >
  • Bukadar danışman hepsimi şuursuz ... Biride uyarmıyor mu?

Birde bu ölenlerin ve ailelerinin parası ile yapılıyor bu şatafat...

Bir gün inşallah birgün birbirleri utanacak bunlardan...

25 gün önce kayak pistine bilet alan belediye başkanını eleştiren şuursuzlar buna tek kelime etmezler...

• saçmalayarak savunmada dünya birincisi oluruz gerçekten birilerini ölümüne savunmaktan ne zaman bıkacaksınız? sosyal medya beyninizi uyuşturmuş..
  • ayavas kullanıcısına yanıt
    Amin hocam. Reisimizin yolu Allah yoludur onun yolundan gitmek lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secim var da bizim mi haberimiz yok.oymuş. Kilit

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Akpliler en azından bunu savunmaz diyorsun ama onlar gene ölümüne savunmaya geçmişler. Hiç şaşırtmıyorlar.
    yahu burda aynı güne denk gelen miting ve doğal afet var onceki günündeki çığ düştü 2-3 kişi öldü diye ülkeyi yas alanına çeviremezsin, herkes bir gün ölücek kazara veya eceliyle..olayın tam vahametini ciddiliğini çözemediler o an onların hatası olmuş, zaten rte olayı anlatırken adamın bir yüz ifadeleri garip şaşırdı yani nasıl tepki verceğini yaşlı artık,sana brişey olursa bir anan ağlar gerisi yalan ağlar diye laf vardır haberiniz yoktur belki..

insanlar enkaz altındayken çadırlarda tir tir titrerken, kaç gün oncedende haberi varken ailesiyle kayak yaparak fink atıp ailecek eğlenenleri çoşanları eleştirmezsin, ama rte miting yapmış(oda adamın işi gücü zaten mesleği) ama işte hülöööğğğ...
    Rte sanki miting alanında dansöz oynatıyormuş, saatte 180 km kayak yapıyormuş, ergen cocuklarını yatlarda gezdirip babalık sorumluluklarını yerine getiriyormuş gibi komik dh muhalif yorumları en az ekremin savunma açıklamaları gibi trajikomik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 2:45:43 >

• Ben de bir tek bana öyle geldi sandım.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kerimcem gene işine geldiği gibi çeviriyorsun. İmamoğlu için her lafı edenler şimdi senin gibi "çığ düştü 2-3 kişi öldü diye ülkeyi yas alanına çeviremezsin", "olayın tam vahametini ciddiliğini çözemediler o an onların hatası olmuş", "adamın işi gücü zaten mesleği" deyip savunmaya geçiyor. Muhaliflere laf atacağına kendine ve diğer akplilere bakıp ne kadar trajikomik olduğunuzu bir görebilsen keşke.

Bak şu mitingi İmamoğlu yapsaydı sen ve akpliler demediğinizi bırakmayacaktınız. Tamamen kör ideolojinle yaklaşıyorsun gene. Tabi akpyi savunup, muhaliflere laf atmak hoşuna gidiyor herhalde.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Uyanık zannediyo hocam kendini :d cadirdakiler tir tir titrerken tatilde fink atmış bak bak istiyor ki tırnaklariyla enkazdan insan çıkarsın suriyeli mahmut gibi :) belediye başkanından bu kadar korkan güruh görmedim ben neymiş bu adam daha geçen sene adını bilen yoktu :d

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    Hadi ikisine laf etse anlayacağım ama rteyi yukarıda gösterdiğim saçma bahaneler ile savunup imamoğlu için tatilde fink atıyor demek tamamen ideoloijik.

İmamoğlu oraya gidip gerekli yardımı yapmış mı, yapmış. Sorumlu olmamasına rağmen. Daha ne yapsın? Ama işte herkes bir gün ölecek, bir anan ağlar gerisi yalan ağlar lafları sadece rte için geçerli olduğundan rteyi savunup, imamoğlu için laf ediyor.

Burada görüldüğü gibi akpliler artık fanatizmden dolayı bazı şeyleri göremiyorlar, görmezlikten geliyorlar. Konu sahibi de bunların samimiyetsizliklerini göstermek için konuyu açmış ve göstermiş.

Onların korkuları İmamoğlunun hızla yükselmesi. Rtede bir zamanlar ibb başkanıydı ve daha az desteği vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Kerimcem gene işine geldiği gibi çeviriyorsun. İmamoğlu için her lafı edenler şimdi senin gibi "çığ düştü 2-3 kişi öldü diye ülkeyi yas alanına çeviremezsin", "olayın tam vahametini ciddiliğini çözemediler o an onların hatası olmuş", "adamın işi gücü zaten mesleği" deyip savunmaya geçiyor. Muhaliflere laf atacağına kendine ve diğer akplilere bakıp ne kadar trajikomik olduğunuzu bir görebilsen keşke.

Bak şu mitingi İmamoğlu yapsaydı sen ve akpliler demediğinizi bırakmayacaktınız. Tamamen kör ideolojinle yaklaşıyorsun gene. Tabi akpyi savunup, muhaliflere laf atmak hoşuna gidiyor herhalde.
    "Birkaç mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz " diyen biri vardı o geldi aklıma şunun laflarını okuyunca

• akpliyim diyor ne bekliyorsun ben sunu merak diyorum versin cevap versin ama versin elin ingilizi ulkesinde nasil tatil yapiyor asgeri ucretli hicmi kiskanmiyor benim arkadaslarim avustralaydan kalkip 1 ay avrupa turu yapabiliyor ben yapamiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Şubat 2020; 8:30:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.