Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bunlar o kadar sehit geldiginde gobek attilar gidip dugune.niye sasiriyorsunuz.oyle bir ornek var zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye umrunda değil bunun

Her gün saçını tarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Senin Savunduğun Kafa Türklüğee her Fırsatta saldıran ve Osmanlıyı orta doğuda sırtından vuran Arabistanın Şehi Abdulaziz el-Suud'un vefatında milli yas ilan etmişti,ki Arabistan bile milli yas ilan etmemişken ;) O yüzden bu olayı hiç bulandırmayın, yok 2-3 kişi öldü diye ülkeyi yas alanına çeviremezsin diye, Benim 41 tane vatandaşım, kansız hain arap kadar değerli değil mi? Bence Türkiye da doğmuş bir kedi,köpek bile Araptan daha değerli ama sizin savunduklarınız da her fırsatta Tüklüğe saldırıp bu ülkenin kurucularına 2 ayyaş dediği için sizlerden de bu hassasiyeti beklemiyorum tabiki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 7 Şubat 2020; 10:7:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yahu burda aynı güne denk gelen miting ve doğal afet var onceki günündeki çığ düştü 2-3 kişi öldü diye ülkeyi yas alanına çeviremezsin, herkes bir gün ölücek kazara veya eceliyle..olayın tam vahametini ciddiliğini çözemediler o an onların hatası olmuş, zaten rte olayı anlatırken adamın bir yüz ifadeleri garip şaşırdı yani nasıl tepki verceğini yaşlı artık,sana brişey olursa bir anan ağlar gerisi yalan ağlar diye laf vardır haberiniz yoktur belki..

insanlar enkaz altındayken çadırlarda tir tir titrerken, kaç gün oncedende haberi varken ailesiyle kayak yaparak fink atıp ailecek eğlenenleri çoşanları eleştirmezsin, ama rte miting yapmış(oda adamın işi gücü zaten mesleği) ama işte hülöööğğğ...
    Rte sanki miting alanında dansöz oynatıyormuş, saatte 180 km kayak yapıyormuş, ergen cocuklarını yatlarda gezdirip babalık sorumluluklarını yerine getiriyormuş gibi komik dh muhalif yorumları en az ekremin savunma açıklamaları gibi trajikomik..

Alıntıları Göster
    Çöl bedevisi Suudi kralı öldüğünde bayrakları yarıya indirip 3 gün yas ilan ediyorsunuz ama 41 vatandaşımız öldüğünde Allah rahmet eylesin deyip geçiyorsunuz İmamoğlu yardımını yapmış zirayetini yapmış sonra kaymaya başlamış bunun nesi zoruna gitti adamın kaymaya hakki yok mu hem daha yeni başladı kaymaya ilk senesi biraz anlayışlı olunnnn amaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 7 Şubat 2020; 10:47:16 >

• Böyle millete
    böyle siyasetçi

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihstorm

Çöl bedevisi Suudi kralı öldüğünde bayrakları yarıya indirip 3 gün yas ilan ediyorsunuz ama 41 vatandaşımız öldüğünde Allah rahmet eylesin deyip geçiyorsunuz İmamoğlu yardımını yapmış zirayetini yapmış sonra kaymaya başlamış bunun nesi zoruna gitti adamın kaymaya hakki yok mu hem daha yeni başladı kaymaya ilk senesi biraz anlayışlı olunnnn amaaa

Alıntıları Göster
    İlk dediğinize kesinlikle katılıyorum ancak destek verdiğiniz konu ile ilk başta bahsettiğiniz cümleniz neredeyse aynı.

Allah aşkına düşünün lütfen. Deprem olmuş, daha hala enkazdan insanlar çıkarılıyor. Milletin gözü kulağı Elazığ'da, yardımlar toplanıyor vs vs. Kısacası ülke koşturmaca içerisinde.

Bu kadar göz önünde olan bir insan bir zahmet gitsin oturuyorsa evinde otursun ama kayak keyfi yapmasın.

Yanlışa yanlış demeyi öğrenin artık, yoksa trol tayfasından hiçbir farkınız kalmıyor haberiniz olsun.

• Takım tutar gibi parti tutanların ülkesinde kendisinden olmayanları daima kötüleyecek bir şeyleri vardır. Kendilerinden olanlarıda, gözlerinin önünde büyük suç işleseler dahi savunurlar. Bu ülkede her zaman büyük adamlar yaşadıkları dönemlerinde değil hep öldükten sonra anlaşılır.

R.Tayyip Erdoğan sizin partinizin genel başkanı olsaydı acaba bu kadar muhalefet olur muydunuz? Diye bir soru sormuştum malum partinin gençlik kollarında çalışan arkadaşlarıma çıt çıkaramamışlardı.

Bu ülkeye en çok ben aydınım diyip karşısındaki insanı küçük gören kesim zarar verdi. Vermeyede devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 7 Şubat 2020; 11:37:5 >
  • egemi kullanıcısına yanıt
    Bos koy bu katılıyorum katılmıyorum muhabbetlerini 3 gün sonra gitti enkaz altin çıkarılıyor filan bırak bu algıları çocuk yok karşında cumhur başkanı da Afrika'ya safari turuna gitmişti depremin ertesi günu bunları neden görmüyorsun zamaninda şehit haberi geldiği günler düğün yapiyordi 2 3 memet için meclis toplanmaz diyordu vekilleriniz birazdan çiğ faciasında trizim bakanınin karısı dansöz oynatmis onu paylascam altına birşeyler yazarsın artık bekliyorum kaybolma

• Last Khan kullanıcısına yanıt
    Peki Güzel Kardeşim;

Sen şuan desteklediğin adamın yanlışlarını görüp eleştiriyor musun?
    Bu ülkede Türk Bayrağı açmanın, Türküm demenin suç sayıldığı, T.C. İbaresinin kamu kuruluşlarından kaldırıldığı, Sınır kapısında bulunan "Ne Mutlu Türküm Diyene" tabelası kaldırıldığı, ülkenin kurucularına iki ayyaş dendiği, teroristin dağdan davul zurna eşliğinde gövde gösterisi yaparak indirilip, mahkemeye bile çıkartılmadan savcıların ayağına gidip serbest bırakıldığında, bebek katili apo nun mektubu meydanlarda okutulurken, kırmızı bülten ile aranan aponun kardeşinin TRT ekranlarında AKP ye oy istediğinde, Ülkeye 40-50 yılını vermiş kahraman Türk subayları balyoz-ergenekon-internet andıcı saçmalıkları ile içeri alındığında, Bu insanlar bu iftiraları kaldıramayıp intihar ettiğinde atılan "Mermiye Kafa Attı" manşetleri yazıldığında, askeriyenin kozmik odasına girildiğinde, Baş fetöcü bülent arınç ın, Yalan soruşturmalar için "Ülke Bağırsaklarını Temizliyor" Dediğinde, Malum şahısların fetö için "dön ne olur bitsin bu hasret" dediklerinde, bu ülkenin köylüsüne " Al ananı da git" dendiğinde,birkaç mehmet öldü diye Meclis toplanmaz dendiğinde, Şehitlerimiz için kelle, apo ya sayın dendiğinde, barzaniye akp mitinginde "Türkiye Seninle Gurur Duyuyor." Sloganları atıldığında, şivan perver in akp mitinginde akp genel başkanı ile el ele megri megri türküsünü söylediğinde, Madımak olaylarında ateşi yakıp mühebbet hapis alan şerefsizin affedilmesine, Çözüm saçmalığında "Çözüm Süreci içinde valilerimize bazı bizim tavsiyelerimiz olmuştu, yani 'sakın böyle bazı ufak tefek konularda sıkıştırmayın, üzerlerine gitmeyin' vesaire diye. Güvenlik güçlerimizi de valilerimiz doğrusu o noktada biraz baskıyı aldılar diyebilirim." dediğinde, Oslo da PKK ile masaya oturulduğunda

Daha bunlar aklıma ilk gelenler daha yukarıda yazdığım ve biraz düşünüpte yazacağım şeyler için sen genel başkanına muhalefet oldun mu ?

Asıl bu ülkeye en çok zarar veren okumadan anlamadan zır cahil bir şekilde,hatta takım tutar gibi yaptığı siyasete bakmaksızın lider seven zihniyeten geldi. Malesef artık telafisi çok zor bir noktadayız benim çoçuğum, onun çoğunun çoçuğu bile bu yükün altında ezilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 7 Şubat 2020; 12:22:18 >

• quote:

Bos koy bu katılıyorum katılmıyorum muhabbetlerini 3 gün sonra gitti enkaz altin çıkarılıyor filan bırak bu algıları çocuk yok karşında cumhur başkanı da Afrika'ya safari turuna gitmişti depremin ertesi günu bunları neden görmüyorsun zamaninda şehit haberi geldiği günler düğün yapiyordi 2 3 memet için meclis toplanmaz diyordu vekilleriniz birazdan çiğ faciasında trizim bakanınin karısı dansöz oynatmis onu paylascam altına birşeyler yazarsın artık bekliyorum kaybolma
    Bak olayınız bu işte. AKP'li olduğuma dair ağzımdan hiçbir kelime çıkmamasına rağmen AKP li ilan ettin beni. Halbuki sadece yanlışa yanlış demeyi öğrenin demiştim.

Olayınız ne biliyor musunuz?

Bir olay olduğunda ama karşı taraf da böyle böyle yapmıştı diye başka bir yanlışı söylüyorsunuz.

Adam akıllı deseniz " Kardeşim iki taraf da hatalı, böyle olmaması lazım, bu ülkemiz için kötü" ama yok...

İlle de kendi hatalarımızı kapatmak için başkalarının hatalarını göstermemiz lazım.

Bu yüzden akplilere boşuna troll demeyin, inanın sizlerin de hiçbir farkı yok bu kanser kitleden.

• Elbette eleştiriyorum.( bu yazıyı bana yazdığını düşünerek cevaplıyorum) Çok uzağa gitmeye gerek yok :) Apo posterleri ile Atatürk posterlerini yan yana açıp miting yapanlarıda gördük. Tc ibarwsine katılmıyorum, sen golfün önündeki logoyu söksen onun volkswagen olduğunu anlamayacak mısın? Bu yazıyı yazarkende yine kendi bakış açından bakıp yazıyorsun. Önce malum partinin yaptıklarını bi öğrenin :)

Yani Senin Mantığına Göre T.C. İbaresi olmamalı ve CHP AKP den daha çok terorist destekliyor.

haklısın barzaniyi alkışlatan kılışdaroğluydu ve o Türkiye ye geldiğinde sözde kürdistan paçavrasını göndere o çektirdi. Bravo ne kadar şeffaf ve tarafsız bir görüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Yani Senin Mantığına Göre T.C. İbaresi olmamalı ve CHP AKP den daha çok terorist destekliyor.

haklısın barzaniyi alkışlatan kılışdaroğluydu ve o Türkiye ye geldiğinde sözde kürdistan paçavrasını göndere o çektirdi. Bravo ne kadar şeffaf ve tarafsız bir görüş
    T.c ibaresi olmamalı diye bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum :) bakın yine ilk yorumumda dediğim şeyi yapıyorsunuz kendinizden olanın hiç bir kusurunu görmüyor sırf karşı tarafa yükleniyorsunuz. Neden? Çünkü en haklı sizsiniz, en bilge sizsiniz, en iyi siz bilirsiniz. Herbokologlar sizi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 7 Şubat 2020; 12:35:21 >
  • Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

Sen kimseyi eleştiremez sin öyle bir vasfin yok çünkü hakinda yok haddin de yok sen biatcisin gerçekleri görmezsin aklin yok ki fikrin olsun mesala apoyla mektup arkadaşlığı yapanları elestirdin mi yok gördün mü yok kardeşiyle söyledi yapanların elestirdin mi yok gördün mü yok işte bu yüzden eleştirmeye hatta yazmaya kelime etmeye bile hskkin yok o kadarrrrr

• yanlız miting oratamını kayak merkezi yada pavyon ortamına çevirenlere nedesem bilemiyorum sitcom komedi dizi doner yeminle burda, rte orda işini mesleğini yapıyor mesai saati yani devlet ona maaş veriyor miting yap siyaset yap kendini ifade et halka hizmet et diye kafalar cidden pırıl pırıl,ekremin kayak merkezi tatili rezilliği cortalayınca nerden saldırsam derdine düştüler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 13:0:48 >
  • quote:

Sen kimseyi eleştiremez sin öyle bir vasfin yok çünkü hakinda yok haddin de yok sen biatcisin gerçekleri görmezsin aklin yok ki fikrin olsun mesala apoyla mektup arkadaşlığı yapanları elestirdin mi yok gördün mü yok kardeşiyle söyledi yapanların elestirdin mi yok gördün mü yok işte bu yüzden eleştirmeye hatta yazmaya kelime etmeye bile hskkin yok o kadarrrrr
    Mektup konusunda yada başka konularda eleştirip eleştirmediğimi bilmeden? Beni tanımadan? Benimle yüz yüze oturup konuşmadan? Sırf bu yazdıklarımdan bunu nasıl çıkarabildin? Çok merak ediyorum. İşte tamda bahsettiğim profildesin. Bir olta attım hemen yeme geldin :) kendiini zeki zanneden şey seni.

• quote:

yanlız miting oratamını kayak merkezi yada pavyon ortamına çevirenlere nedesem bilemiyorum sitcom komedi dizi doner yeminle burda, rte orda işini mesleğini yapıyor mesai saati yani devlet ona maaş veriyor miting yap siyaset yap kendini ifade et halka hizmet et diye kafalar cidden pırıl pırıl,ekremin kayak merkezi tatili rezilliği cortalayınca nerden saldırsam derdine düştüler..
    https://www.tarafsizhaberajansi.com/2020/02/07/cig-felaketi-yasanirken-eglenceye-katilan-bakan-esi-ak-partiyi-karistirdi/

Pavyon ortamına çevirenler burda bak vur patlasin çal oynasın doğru söyle sen o gün dansöz oynattin mi oynatmadin mi delikanlı gibi 1gun olsun doğru söyle trollcann
    Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan
    Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 7 Şubat 2020; 13:5:13 >

• fatihstorm kullanıcısına yanıt
    sen neyaptın hayatında canım karalara bağlayıp yasmı tutuyon şu an evde kuranmı okutuyon ruhlarına, helvamı pişiriyon hayrola? ,sana brişey olursa bir anan ağlar gerisi yalan ağlar insanoğlu...kardeşimde uludağa çıktı tatile nediyim tatile gitme 40 kişinin yasını tut evde otur gitmemi diyim yaaa bir boş yapmayın allah aşkına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Şubat 2020; 13:6:36 >
  • quote:

sen neyaptın hayatında canım karalara bağlayıp yasmı tutuyon şu an evde kuranmı okutuyon ruhlarına, helvamı pişiriyon hayrola? ,sana brişey olursa bir anan ağlar gerisi yalan ağlar insanoğlu...kardeşimde uludağa çıktı tatile nediyim tatile gitme 40 kişinin yasını tut evde otur gitmemi diyim yaaa bir boş yapmayın allah aşkına...
    Yok evde değil cuma namazında namazdayim
    Çiğ günü capkinliga gittim aramızda kalsın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.