Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

He miting yapmadı hatta hiç konuşmadı.

Alıntıları Göster
    aman ne komik güleceksen 99 depreminde yardım paralarıyla memur maaşı odeyenlere gül yanı kendine.
  • senin dediğin epey komik. o mitingini bilerek görmezlikten geldiğin kişilere de sordun mu deprem parası nerede diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 8 Şubat 2020; 3:22:34 >
  • Aynı morun laciverti,göze göz diyemediğiniz sürece böyle olmaya devam edecek.Üzülmüyorum,bin yıllardır varolan Türk devletine küfürdür bugün yapılanlar,görülenler.Allah belamızı veriyor diyip köşeye çekilebiliriz.

Allah belamızı veriyor,sebebi deden ve onun dedesi 20.yydan beri belimiz doğrulmadı.Düzeni,düzeltecek kişiler açıkça öldürüldü. Bu yüzden;bu tablo,senin eserin. :')

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

adam münencin geleceği goren bir ermiş olayın büyüklüğünü vahametini küresine bakıp görüp mitingi iptal etmeliydi çok haklısınız, depremde enkaz altındakiler varken ziyarete gidip, ardından kayağa gidenler ailecek çoşanlar eğlenenler çok süper zaten.. ha bunu bir akpli yapsaydı çarmaha gererlerdi yeminle...

ha birde ben babayım sorumluluklarım var demezmi koptum,Türkiyede her baba çocuğunu kayak merkezlerinde hoplatıp zıplatıyor yatlarda gezdiriyor zaten
    Gozlerinin arkasında kafatasının nerdeyse tamamını dolduran bir şey var, evet salatası güzel ama yinede hayattayken kullanılması gerekiyor. Amaç para kazanmak ise yani trolsen bi zahmet helal kazanacağın bir iş seç, yok eğer bu kelimelerde ciddiysen o beyni mutlaka kullan.

• Beyler kimse kusura bakmasin ne akpliyim ne de chpliyim. Ancak Sn: İmamoglunun da chp nim de yaptiklari ortada adamlar hpd ile yatip kalkmiyor mu onlari savunan insanlar bunu nasil gormezden geliyosunuz anlayamiyorum. Bu adamlar iktidara gelse sizce neler olur? Ulkede cami din niyetine bisey birakmazlar sadece onu yapsalar iyi dusup kalkmadigi adamlar kalmaz. Ne yazikki chp Ataturkumuzun doneminde chp degil. Partiyi mahvettiler batirdilar.
    Burda yanlis anlasilmasin. Cumhurbaskinin ve akpnin yanlislari yok mu bi ton var. Dolar almis basini gitmis ekonomi iyi diyor, suriyeliler ulkemize doldurdular bu siddetle karsi cikiyorum. Sanki bizim durumumuz cok iyi de onlari ulkemize doldurdular. Din kardesiymis 1. Dunya savasinda akillari nerdeydi acaba bizi sirtimizdan vurdular oralsri kaybetmemize neden oldular. Ahanda buraya yaziyorum Sn: Erdogan 2023 secimlerini kazanamayacak hatta erken secim olacak.

• ECDAD_OSMANLI kullanıcısına yanıt
    Onu %300 hızlı tren zammının (pardon indirim güncellemesinin) hemen altına yazsak daha şık olmaz mı?

• ne diyecek hahaşiler imamoğluna ne dediyse onu diyecek... ayrıca son dakika yazıyor yani olay anlık ..pişmiş kelle gibi hoopp elazığdayım hoop erzurumdayım olayı değil
  • ismailcoskun İ kullanıcısına yanıt
    adam gibi cevap veremiyince cahil muhabbeti ... evet koltukta yer almak için militan olmak lazım .... çay ocağından chp genel baskan yardımcığına uzanan bir hayat hikayesi ...
  • Çok şaşırmadım hakkari çukurca da 8 askerimiz şehit olduğunda kendisi hiç istifini bozmayıp şaşalı törenle kızını evlendirmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

binme %35 zam çok geldiyse alternatif çok eskiden otobüs mü vardı at vardı, at arabası var idi yürümek var idi.hem biz 50 senesi at üstünde geçen padişahların nesliyiz nolmuş yani

Alıntıları Göster
    +1923 herkes otobüse, metrobüse binecek diye kural yok ,
    Ecdadı osmanlı olanlar,ecdadı gibi ulaşım kullansın

• Şu gündüz vakti atılan havai fişekli açılışmıydı. Kol böreği dağıtmışlardı.
  • Bırakın elmam, rte ye söveceğim derken kemal'e vurmuş oluyosunuz farkında değilsiniz, rte bir pot kırıyorsa kemal 3 potu birden kırıyor, yoksa kemalin gittiği yada milletvekillerini gönderdiği en özel cenazeler terörist cenazeleri değil mi?

• Siyasal İslamcılık bunu gerektirir.

• mining diye okudum
  • utanç verici.
  • Buradaki AKP muhalefetinde bir hastalık var.

AKP lilere hep şunu diyorlar:

Partinizi neden eleştirmiyorsunuz ? Eleştirebiliyor musunuz?

Doğru konular açılınca tabi ki eleştiriyoruz. Sadece sizin her eleştirdiğiniz yerde biz de eleştirmek zorunda degiliz ya da her konuda sizinle aynı fikirde olmak zorunda değiliz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.