Şimdi Ara

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
449 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

Solda can pazarı sağda ise oy pazarı.
    İnsanlar canıyla cebelleşirken çıkıp AKP propagandası yapmak ne kadar etik?
    İmamoğlu kayak yaptı diye demediğini bırakmayan aktroller bu olaya ne diyecek acaba.

• Insan canının değeri yok ki ülkede. Tren faciasında ortaya çıkan rezilliklere rağmen 1 tane kişiye ceza verildi mi? Ben ne duydum nede okudum. İnsana saygısı olmayan bir anlayış. İnsana dair herşeyi siyaset malzemesi yaptılar, çıkarları varsa önemlidir ve çıkarları kadar önemlidir. Bundan öteye bir köy varsa da biz bilmiyoruz.
    Aktrollük sağlam meslek, getirisi iyi. Yükselme imkanı da var.

Yapman gereken tek şey; yalan yanlış haber yaymak, tehdit etmek, jurnallemek, iftira atmak, küfretmek ve hakaret etmek. Doğru ya da yanlış, farketmez. Çünkü aktrollsüne. Kansız, şerefsiz, omurgasız, ciğersizsin. Bunlar AKP'li falan da değiller. Para için yapamayacakları kötülük yoktur.

Ama aybaşı yatan maaşını çeker, ekmek, süt, pasta ve likör alırsın. Afiyetle mideye indirirsin. Hepsi helaldir bunlara.

Ülke normale döndüğü vakit PKK'lı teröristlerle aynı suçtan yargılandıklarını görmeyi dilerim Allah'tan.
  • Onedio
    Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da: 'Müslüman Olarak Teslimiyetin En Güzel Örneklerini Verdik'
    https://onedio.com/haber/cumhurbaskani-erdogan-elazig-da-musluman-olarak-teslimiyetin-en-guzel-orneklerini-verdik-895508

• Tek sorumlu kayak yapan İmamoğlu...
  • imamoglu en azindan gitti kayak yapti, miting yapmadi.

birileri ise oy toplamak icin gorevini aksatiyor.
  • İmamoğlu sesehayı... pardon karıştırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey demeyecek ,sırıtıp geçecekler. çünkü omurgasızlık bunu gerektirir.

şu yaşanan o kadar büyük bir rezillik ki, neresinden tutsan elde kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan canının değeri yok ki ülkede. Tren faciasında ortaya çıkan rezilliklere rağmen 1 tane kişiye ceza verildi mi? Ben ne duydum nede okudum. İnsana saygısı olmayan bir anlayış. İnsana dair herşeyi siyaset malzemesi yaptılar, çıkarları varsa önemlidir ve çıkarları kadar önemlidir. Bundan öteye bir köy varsa da biz bilmiyoruz.

• Merdiven trabzanına kol dayar gibi şehit tabutuna kolunu dayayıp cenazede siyaset yapan kişiden bu tarz şeyler görmek beni artık şaşırtmıyor.

Çığ Felaketi Yaşanırken Miting Yapan Erdoğan

• Bakalım akepeliler hangi yüzle normal karşılayacak bu durumu. Umarım Van valisi Süleyman Soyluya malum cümleyi kurmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 5 Şubat 2020; 20:59:51 >

• Modern Türkiye; enkazdan çıkanların hijyenik şartlarda tedavi görmesiymiş, görüntülerde öyle diyor reis. Huzurluymuş.......
    Medeni bir ülkede bunlar aynı gün yaşansa, insanlar utancından, yaşanan olaydaki şehitlere saygısından programı iptal etmeyi ve susmayı tercih ederdi.

TÜRKİYE GERÇEKLERİtwitter
    TÜRKİYE GERÇEKLERİ
    https://twitter.com/MstSelanik/status/1225080819070459905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 5 Şubat 2020; 21:2:3 >

• yolcum kullanıcısına yanıt
    Bu dil aynı mutlu musunuz mutlu musunuz diye ardı ardına soran muhabire benziyo. Millet de korkusundan bişi diyemiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 5 Şubat 2020; 21:15:9 >

• Allah affetsin

• trollsüz bir başlık olmuş. onlar bile buna yazacak bir şey bulamamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

trollsüz bir başlık olmuş. onlar bile buna yazacak bir şey bulamamış mı?
    WhatsApp grubunda durumu degerlendirdikten sonra gelirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Merdiven trabzanına kol dayar gibi şehit tabutuna kolunu dayayıp cenazede siyaset yapan kişiden bu tarz şeyler görmek beni artık şaşırtmıyor.

Şehitlik içi boş bir kavram artık ciddi savunma güvenlik zafiyeti olması gereken şeylere bile artık hiç oralı ve alakadar olmayıp direk şehitlik süsü veriyorlar neden bu halk cahil bu halk akılsız bu halk eğitimsiz düşünemeyen şuuru olmayan topluluklardan oluşuyor çıkarcı ve seçtikleri kadarda iki yüzlü ve hakettiklerini veriyor aslında onlara işte değeriniz budur gözlerinde kendileri efendi siz ise kölelersiniz.

• Miting değil mining tir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.