Şimdi Ara

Çiğ kek hamuru yersem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayıptır söylemesi kek yapayım dedim şu saatte, canım çekti. Fakat kekin pişmiş halinden çok, çiğ halini seviyorum bir çoğunuz gibi. Mutlaka tadmıştır herkes bu lezzeti.

Neyse, soruma dönmek istiyorum, bu hamurun bana bir zararı olur mu? Tabi ki tamamını yemeyeceğim

İçerisinde basit olarak; Süt, un, yumurta, kabartma tozu, puding, şeker ve yağ var.

Cevapları bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çiğ Kek Hamuru Yemenin Tehlikeleri

Çiğ kek hamuru yemek, sağlığın için zararlı olabilir. İşte bilmen gerekenler:

• Salmonella Zehirlenmesi: Çiğ yumurtalar, salmonella bakterisi içerebilir. Bu bakteri, mide bulantısı, kusma ve ishal gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.
    • E. coli Enfeksiyonu: Çiğ un, E. coli bakterisi içerebilir. Bu bakteri, şiddetli karın kramplarına, ishale ve kusmaya neden olabilir.
    • Tenyalar: Çiğ un, tenya yumurtaları içerebilir. Bu parazitler, bağırsaklarında yerleşebilir ve besin maddelerini emerek kilo kaybı ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir.

Çiğ kek hamuru yediysen, şu adımları uygulaman önemlidir:

• Tıbbi Yardım Al: Salmonella veya E. coli zehirlenmesi belirtileri yaşıyorsan, derhal tıbbi yardım al.
    • Bol Sıvı Tüket: Mide bulantısı ve kusmayı önlemek için bol sıvı tüket.
    • Dinlen: Vücudunun iyileşmesi için yeterince dinlen.

Çiğ kek hamuru yemek, sağlığın için riskler taşır. Bu nedenle, çiğ kek hamuru yemekten kaçınmalısın. Kek pişirmek istiyorsan, tüm malzemelerin iyice pişmesini sağla.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu vakitte üşenmeden nasıl kek yapıyorsun?ben bazen üşengeçliğimden tek simitle günü atlattığım oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

bu vakitte üşenmeden nasıl kek yapıyorsun?ben bazen üşengeçliğimden tek simitle günü atlattığım oluyor

• Bende karın ağrısı yapıyor bi seviye üstü motoru bozmak.
  • bi zararı yok fazlası yağ olarak depolanır. Ha miden kabarabilir.
  • Kabız is coming.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kekin içine ne zamandır puding koyuyorsun?ilk defa duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: End Of Days

Ayıptır söylemesi kek yapayım dedim şu saatte, canım çekti. Fakat kekin pişmiş halinden çok, çiğ halini seviyorum bir çoğunuz gibi. Mutlaka tadmıştır herkes bu lezzeti.

Neyse, soruma dönmek istiyorum, bu hamurun bana bir zararı olur mu? Tabi ki tamamını yemeyeceğim

İçerisinde basit olarak; Süt, un, yumurta, kabartma tozu, puding, şeker ve yağ var.

Cevapları bekliyorum.

Annem yaparken kaşıkla yerim.Ama keke puding koyarsan ne olur bilmıyorum.O tarif olmamış.
  • Midene oturur.

• Makatında kurt yapar kaşınır durur boş otobüste ayakta gidersin

• Çiğ yumurta yemek tehlikeli diye okumuştum. Mikrop üremesi için çok müsait oluyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.