iPhone 2g me Shift + Restore ile 3.1.2 yi yükledikten sonra unlock için redsn0w programını çalıştırdım. İşlemler sırasında bir bölümde unlock u seçerken üstünde de cydia yı yüklemek isteyip istediğimi soruyordu. Ben istemediğim için işaretlemedim ve devam ettim. Şimdi cihazım yinede jailbreak li olmuş oldu mu? Eğer olduysa jailbreak yapmadan unlock nasıl yapabilirim?
jb yaptın ama ne installoustan birşey yükleyebilirsin ne de itunes üzerinden crackli programları senkron edebilirsin.Yani hapisten kaçıp boş bir hapiste bir hücreye kendini kitledin Cydia olmadan olmaz.
Peki sadece unlock için bir yol var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: cix_man
Ne yazıkki yazılımı kırmadan unlock olayı olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
jb yaptın ama ne installoustan birşey yükleyebilirsin ne de itunes üzerinden crackli programları senkron edebilirsin.Yani hapisten kaçıp boş bir hapiste bir hücreye kendini kitledin Cydia olmadan olmaz.
Bkz. midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak
2g de unlock için ultrasn0w a gerek yokki? jb yaparken bootloader dosyalarını gösteriyodun daha sonra unlockta oluyordu zaten?
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
quote:
Orijinalden alıntı: cix_man
Ne yazıkki yazılımı kırmadan unlock olayı olmuyor.
Bkz. midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak
Evet benim durumumu en iyi bu anlatıyor sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Takao
2g de unlock için ultrasn0w a gerek yokki? jb yaparken bootloader dosyalarını gösteriyodun daha sonra unlockta oluyordu zaten?
Benim iPhone konusunda fazla terimsel bir bilgim yok. O yüzden yazdığınızdan hiçbir şeyden anlamadım. Kusura bakmayın.
Neden jb yapmiyosunuz?Cok merak ettim :)
quote:
Orijinalden alıntı: iTurkey
Neden jb yapmiyosunuz?Cok merak ettim :)
iPhone 2G kullanıyorum ve bu yüzden cydia dan indirdiğim dosyaların şarjı çabuk bitirdiğini düşünüyorum. Ayrıca indirdiğim bu programları kaldırdığımdada kalan artıkların telefonumu yavaşlattığını düşünüyorum.
3.1.3 yükleyip Spirit ile tek tuşla jb yapabilirsin. Cydia'dan indirdiğin güzel şeyler yüzünden telefonu daha çok kurcalıyorsun ve şarj daha hızlı bitiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SkiNNy
3.1.3 yükleyip Spirit ile tek tuşla jb yapabilirsin. Cydia'dan indirdiğin güzel şeyler yüzünden telefonu daha çok kurcalıyorsun ve şarj daha hızlı bitiyor.
3.1.3 yüklemem bir daha. Ayrıca evet cydia dan indirdiğim güzel şeyler yüzünden telefonu daha fazla kullanıyorum ve şarjının daha çabuk bitmesine sebep oluyor. Bu da bir sebep yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme