millet unuttu half life ı nereye içinden geçecek |
Çıkışı yaklaşan GTA 6 oyun sektörünü tedirgin etti (2. sayfa)
-
-
son çareyi take2 bürolarını basmakla uğraşacaz başka türlü çıkaracakları yok bunların
-
içinden geçer derken Gta 6 oyunu içinde oynayabilirsiniz demiş herhalde arkadaş :D
-
Millet unuttu demişsin ama şuan half life hala 2-3 haftada bir ufak güncellemeler alıyor bilmem takip ettin mi? Yaklaşık 1 ay önce de 20.yıl'a özel büyük bi yama geldi. Half life 25 yıl önce 1998 'de ilk çıktığında dünyada sükse yapmıştı. O zamanlar her int cafe'de olmazsa olmazdı. Tr de pc'de oyun oynayanlar belki 3 genç'den 1 kişiydi. Buna rağmen hafızalara derin izler bıraktı. Half life 3 gelirse eski oyunun devamı olduğu için birçok insan dünya genelinde senaryonun kalanını merak edip oyunu alacaktır. Ayrıca Half life 2'de ilk çıktığında teknoloji dünyasında ciddi ses getirmişti. Vr oyunu Alyx bile sadece VR de oynanmasına rağmen birkaç milyon sattı diye hatırlıyorum. Şimdi kaçımızda VR var bi düşünün. Steam'da boş durmayıp valvenin bu kadar çok bilinen bir oyununun arkasında duracaktır ve ciddi reklam yapar diye düşünüyorum. Evet gta 6 'da çok iyi bekleniyor ama half life 3 beklentileri karşılarsa tek geçerim. Call of duty'nin sonradan çıkan saçma yamaları gibi bir harekette bulunursa evet büyük hezimet olur ama GTA 6 'da böyle olabilir. Zamanla öğreneceğiz.
-
:) zamanla göreceğiz ama half life'yi fazla küçümsedin bence.
-
Ben de öyle bir vibe aldım. Rockstar içine zulalanmış woke bir ekipten söz ediliyor. Yabancı sitelerde falan da duyumlar alıyorum.
-
Bence mourinho nün FB teknik direktörü olması gibi beklenti muazzam sonuç hüsran olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha dengeli ve daha az provokatif = Sjwciler ve wokeciler tarafından inşa edilmiş ve a.koyulmuş bir GTA 6 olacak. Şimdiden geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Elbette ki tüm bu tantana diğer oyun şirketlerini oldukça tedirgin etmiş durumda. Özellikle 2025 sonbaharında yeni oyunlarını piyasaya sürmeyi planlayan oyun şirketleri GTA 6 ile aynı dönemde oyun çıkarmak istemiyor. Bu firmalar kendi oyunlarının gölgede kalmaması için en stratejik tarihi belirlemeye çalışıyorlar. Dolayısı ile karar vermeden önce GTA 6'nın çıkış tarihinin kesinleşmesini bekleyecekler."
başarı dediğin budur
-
Ben zannetmiyorum ki sahilin fragmandaki gibi öyle dolu olacağını. Gta V başlangıç sahnesi gibi algoritmaya dayalı gerçekte gta v sahilinin bir tık üzeri olur. Gta v in bir tık üstü bir oyun olur ancak. Çok fazla beklentiye girmemek lazım. Tabii daha güncel bir oyun motoru üzerinde olan bir oyun olduğu için şehir falan eklerler diye düşünmekteyim. Çünkü gta online da yer kalmadı. Haritayı açınca her yerinde bir tane boşluk kalmıyor. Mevcut oyun kaldırmadığı için buna çözüm bulmuş olmalılar.
-
Miami'ye arada gider gelirim, oyle bir istahim kacti ki, GTA6'yi alip da oynamam mumkun degil. Age of Empires 2 HD ile devam. Eger haftada 2-3 saat vakit bulabilirsem, AOE 2 HD oynuyorum.
-
Senelerdir woke kültürü ile hardcore dalga geçen GTA serileri, GTA 6 ile woke nin nirvanasını yaşatacak belli. Kadını bile nasıl başrol yapmışlar.
Bu arada şunu da belirteyim. GTA serisi insana konsol aldıran seridir. Yeni nesil konsolu olmayan arkadaşlarım var. Adamlar GTA geliyor diye yeni nesil konsol fiyatlarını sorgulamaya başladılar. Tam tersi piyasayı canlandıran bir oyun. Ben Sony nin yerinde olsam GTA 6 yı daha iyi yapsınlar diye destek bile verirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 13 Aralık 2024; 3:35:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatta uğraşmazlar
Gta 6 da FPS modda günümüzdeki FPS oyunlarındaki o sağlam oynanış mekaniklerinin olacağını düşünüyorum.
Kesinlikle oyun dünyasında çığır açacak, öncü olacak.
Tr dil desteği zaten kesinlikle beklemiyorum, umurlarında da değiller.
Çok çeşitli s*Ks pozisyonlarının geleceğini düşünüyorum.
"Rockstar Games'in, yeni oyunda daha hassas bir üslup benimsemek istediği ve yöneticilerin senaristlerden hiciv unsurları konusunda özenli davranmalarını talep ettiği belirtiliyor."
Haberde şunu okuduktan sonra aksini düşünmek namümkün zaten.
-
Aykırı olacam, popülerin peşinden gitmicem diye komik duruma düşmeyin.
Şuan hangi oyun serisinin devamını yaparsan yap GTA 6 karşısında ezilir. Half life benim çocukluğumun oyunu ama artık bir hükmü kalmadı, hype bile oluşmaz HL3 için. Zamanının iyi oyunuydu şuan benzer etkiyi yaratabilmesi imkansız ötesi
Bırak GTA6 yı From software Bloodborne 2 yı duyursun HL3 onun bile gölgesinde kaybolur.
Aynı şekilde. Gurme oyuncu tercihi.
-
Psikolojik sorunlarınız var galiba. Size neden dert oldu aykırı düşünmem. Ayrıca aykırı da değilim sadece tahmin yürütüyorum. Tahminim yanlış olabilir eksik olabilir ama sizin bana yok aykırı yok popüler gibi cümleler kullanmanız doğru değil. Bu sizi hiç alakadar etmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güzel
-
Nasıl bir reklamı yapılıyor oyunun belli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X