Şimdi Ara

Çıkmazdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 7,8 aylık bi ilişkimiz vardı ama son zamanlarda soğuk yapmaya başladı en son ben dayanamadım 19 nisanda konuştum ve ilk defa bi kişinin önünde göz yaşımı tutamadım halbuki pek duygusal değilim erkek adam ağlamaz diye büyütülen biriyim ama bazı konular ciddi etkiliyor demek ki bizi her neyse en son o gün zaten 2 ay sonra sınav olduğunu (yks) herkesin ayrılacağını uzaktan da ilişki olmayacağını ve en çokta bana kötü günde yanında olmadığımı söyledi o an kafam dank etti ben o kötü günlerinde empati yaptığımda ben öyle bir şey yaşasam inzivaya çekilirdim ve kimseyle konuşmak istemezdim diye düşünmüştüm ve üstüne gitmemiştim ayrıca bu kötü olayları yaşadığında daha dershanede 1,2 ay önce tanışmış arkadaştık aslında ona hak verdim çünkü ben farklı yönden bakmıştım sonuca varacak olursak orada sarıldık ve noktayı koydu(K) sanırım ve geçenlerde farkettim beni instagramdan da çıkarmış bu beni çok etkiledi özellikle de sınav senesinde böyle bir şey olunca günlerce çalışamadım adam akıllı bana tavsiye vermenizi istiyorum ne yapmam lazım kafamda sürekli o var derse odaklanamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Olmus bitmise çare yok diyip Yola devam ediceksin hocam baska çare yok Ben de eskisine bakiyorum arada ama iste hayat bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklısın reis işte ama bazen elinde olmuyor bazı şeyler artık unutmaya çalışacağız yapacak bir şey yok

• K7099RJL4G kullanıcısına yanıt
    tamamen unutma cunku onlar iyi Ve kotü anilarin oldu sadece hayatina birini sokmamaslik yapma o yok yeni insanlar bul ama yasanmisliklar unutulmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamen silmek imkansız gibi zaten reis dershanede karşılaşıyoruz, whatsapp biyografisinden gönderme yapıyor açıkçası benimde aklımdan çıkmıyor ki whatsapp biyografisini takip ediyorum :’)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.