Şimdi Ara

Çıkmazdayım (Tavsiye verin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üniversite biteli 1 sene oluyor iş arama süreci beni bir hayli yıprattı.Bu arada 3 lisans 2 önlisans diplomam var. O zaman aralığında ister istemez kilo aldım askerlikte bu sebepten 1 sene ertelendi. Gel gelelim 15 gün önce bir iş buldum. 1700 tl maaş veriyorlar günde 3 saati yola harcıyorum akşama kadar ayaktayım ne mola var ne dışarı çıkıp hava alma ne çay .Evrak işleri ile uğraşıyorum ve zaman o kadar garip ilerliyor ki 1 saat 1 hafta gibi. Yaptığım iş okuduğum bölümlerle alakasız bir iş ,işimi de sahiplenemiyorum sanki her an oradan çıkıp gidecekmiş gibi bir durumdayım. 1 sene sonrası için evlilik planlarım var .Bunca şey arasında sıkıştım kaldım kendimi fiziksel ve psikolojik olarak çaresiz hissediyorum. Yakın arkadaşlarıma bakıyorum referansları sayesinde güzel yerlerde rahatça , iyi maaşlara çalışıyorlar. Bu durumlarda beni etkiliyor. İçimde öyle bir tükenmişlik var ki bildiğin gibi değil.
    Şimdi kıymetli forumdaşlar bana tavsiye vermenizi istiyorum çünkü konuşacak derdimi anlatacak kimsem kalmadı.

• 3 lisans diplomasi nasil oluyor kardes 35 yasindamisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksizzz111 G kullanıcısına yanıt
    işletme & kamu yönetimi yandal . sosyoloji 2.üniversite kapsamında yaş 25
  • kendi işini yap 1404 tl verselerde dayan 1 sene falan çalış sonra o işte piştiğin için başka bir yer seni havada kapar işi bilen adam almak herkesin işine geliyor, askerliğini yap ehliyetini askerden önce al yaşın geçiyor hepsini acil yapmalısın yoksa kalırsın ortada.
  • Burger King ya da LCW ye gir De Facto de olur.
  • Ehliyetim var. Kendi işimi kurmaya çalışıyorum . Gayrimenkul danışmanlığı sertifikam var. Daha önce bir firmanın web sitelerini yönetiyordum seo , sosyal medya , blog işlerine bakıyordum. O iş hala var ama ek iş olsun diye yapıyordum şuan ona bile dermanım kalmadı. Olmadı asıl işim olacak en azından çalışma saatleri esnek ve bir şeye yaradığımı önemsendiğimi hissediyorum.
  • Tırcılığa başla. Aylık 10 k temiz parası var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu diplomaları nerden aldın?

• _shifTT _ kullanıcısına yanıt
    Karabük üniversitesi işletme ve kamu

İstanbul üniversitesi sosyoloji

• questioner Q kullanıcısına yanıt
    Almancı Alican abi var tırcı onun gibi mutlu olacaksak uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: yoksul37

Almancı Alican abi var tırcı onun gibi mutlu olacaksak uyar

Döşe bah döşeee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.