Şimdi Ara

ÇILDIRMAK ÜZEREYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung RV520 bilgisayarına sahibim.

Genel olarak özellikleri.,

İntel inside core i5 2410M CPU - 2.3GHZ / Windows7 64Bit

4 GB RAM

NVIDIA GEFORCE GT520M 1GB EKRAN KARTI

PES 2013 / NBA 2K12 gibi oyunları çok rahat oynaması gerekirken maalesefki kasıyor.

Sizden ricam bana bi akıl verin.Servisemi götüriyim ne yapiyim.

• harıcı sogutucun varmı yoksa ondanda yapıor laptoplar bazen
  • Laptopun altında sürekli soğutucum çalışmakta.
  • laptop şarj olurken oyna ondanda yapabiliyor
  • cracklerden dolayı olabılır oyun orjınal mı?
  • NBA orjinal fakat Pes değil.

Ama eski windows xp bilgisayarımda bile bu pesi çook rahat oynayabiliyordum.
  • Hepsini denedim fakat hala bilgisayar çok zorlanıyor.Zaten NBA yi en düşük sistem performansıyla oynuyorum.Yani görüntü kalitesini falan düşürünce anca oynayabiliyorum.Ne kadar gerçekçiliği kaçsada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdullah -- 22 Mart 2013; 18:55:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun oynarken ınternetı kesıp dene
  • bıde kullandıgın vırus programını devre dısı bırak
  • Normalde internetim yok zaten.Sadece şu an internetteyim.
  • vırus programı yuklyse devre dısı bırak
  • Bütün aktif programları kapatmayıda denedim
  • güç seeneklerinden perforansı seç. pc elektriğe bağlıolsun yani ataryadan beslenmeşçift eran kartın var ikinci ekrankarıtını seçerek çalştır.
  • Setting'den Görüntü Kalitesini Orta Yapıp ''Game Booster 3'' Kullanın. 64 bıtlerde programlar ve oyunlar cok sorun oluor sorunun devam ederse 32 bıt kurup dene
  • NVIDIA Denetim Masası’na giriyoruz, de 3D ayarlarının yönetilmesi yazan seçeneğe tıklıyoruz ve karşımıza ayar penceresi geliyor buradan yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeneğini seçiyoruz ve aşağıdaki özellikler alanından ise Doku Süzme – Kalite seçeneğini Yüksek Performans yapıyoruz ve daha sonra Program Ayarları sekmesine geliyoruz oradan Pes 2013‘ü seçiyoruz ve daha sonra oyuna girerken sağ tık yapıyoruz grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden yüksek performanslı NVIDIA işlemciliyi seçiyoruz(alıntıdır) bunuda dene bakalım
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.