Şimdi Ara

Çıldırtan ve tekrarlayan dizüstü sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535. model bir dizüstüm var.

Sorun ise, bir anda alet sürekli olarak aşırı kasılmalar yaşıyor.

Windows'un task maneger'ı ile baktığımda işlemci ritmik şekilde zorlanıyor.

İki de bir internetten düşmem de çabası.

Ki internetten sürekli düşme ile kasılmalar aynı anda başladı.

Bu sorun daha önce de nüksetti ve malumunuz formatladım aleti.

Ama bu daha bir hafta kadar önceydi neredeyse... bilemedin 1.5 hafta.

Tekrar formatlamak istemiyorum.

Eğer bilginiz dahilinde ise bu soruna neden olan unsuru bulmam ve çözmemde yardımcı olabilirseniz gerçekten mutlu olacağım =)

Şimdiden sağolun arkadaşlar, yardımlarınızı beklemekteyim.

• Firma olarak notebook satışımız olmuyor firma olarak Overclock ve High End ürünler uzmanlık alanımız ama bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz model 1GB ram kullanıyor. İşletim sistemi olarakda yine yanlışım yoksa Home Premium Vista paketi ile geliyor. Vista işletim sistemi için masaüstü bilgisayarları bile 2 GB bellek zorlarken mobil bir üründe 1 Gb kullanılması mantıklı değil. Eğer tabii doğru hatırlıyorsam ve ram takviyesi yapmadıysanız. Eğer durum buysa notebook rami almanız gerekir. Bir diğer ihtimal ise dizüstü bilgisayarınızın soğutma sisteminde ki olası bir problem. Dizüstü bilgisayarlarda soğutma işlemci, grafik yongası ve anakart üzerinden dolaşan tekli ısı boru sistemi üzerinde duran ufak fanlarla sağlanır ve en ufak bir toz birikintisi bile genelde 30-40 MM çapındaki fanların işlevini yerine getirmesini engeller dolayısı ile bu da makinanızın kitlenmesine ve ağır çalışmasına sebep olur. Eğer ramden dolayı bir sıkıntı yok ise sebebi büyük ihtimal budur, bize PM yolula ulaşırsanız size makinanızın tozunu nasıl temizleyebileceğiniz hakkında yardımcı olabiliriz, kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.