Bildirim
Çin den alınma iphone sorusu...
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Belkide aktivasyon diyeceğim ama aktivasyon olmadan telefon açılmaz itunes a takınca muhakkak sıkıntısız tanımalı benimde fazla bir fikrim yok. Türkçe menü ancak patch ile yüklenebilir .Çeşitli sitelerde yamalar mevcut. -
çin malı iphoneu itunes nasıl tanısınki zaten.çakma iphonelarında itunes kullanacak hali yok. -
-
hay allahım ya
iphone demeyin bari şu cihazlara -
çin malı derken çin üretimi orijinal iphone mu? yoksa bildiğimiz çin malı çakma taklit sözde iphone mu? eğer ikincisiyse PES derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.i
Arkadaşlar çin malı iphone aldım.simkartı takınca hem arayabiliyorum hemde aranabiliyorum(şu anda Afganistan dayım).itunes a takınca tanımıyor. Acaba kayıtlı olmadığından dolayı mı? Birde Türkiye de Türkçe menü yükleyebilir miyim? şimdiden teşekkürler...
bu nası bişe yaaa ne itunes hocam :D onun programı başkadır aytuns :D -
Yuh ya ne insanlar var...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple türkiye garantili ne demek
- android telefon xray cihazından nasıl geçirilir
- çift simli iphone kaç ay kullanılır
- iphone 14 pro max e-sim sorunu
- iphone fotoğraflar çok yer kaplıyor
- iphone 15 pro max şarj girişi
- iphone parçalar 0 yazıyor
- iphone 15 sessize alma tuşu
- ios 19 alacak telefonlar
- iphone se 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X