Şimdi Ara

Çin’den gelen tüm otomobillerden artık ek yüzde 40 vergi alınacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
5
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum diğer Çinliler için bir şey diyemem ama chery çok eskiden beri ülkede. 2016 yılında yetkili servisinde mazda aracımı yaptırmıştım. Anlayan usta sadece orada vardı. Chery markasını çok sevdiğimden değil. İçlerinden en yaygın olanı yine bu marka diğer cin con markalara göre.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Valla ezbere söylemler hep. Ağababaları böyle bir saçmalık uydurdu vergiler için, her önüne gelen de ekonomi uzmanı gibi bu saçma teoriyi ileri sürüyor. Kardeşim devlet benim için var benim için. Benim daha ucuza daha konforlu yaşamamı sağlamak zorunda. Devlet bana diyorki bak senin in sraçlsra %150 zam yaptım. Saçmalığa gel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • D.şak muhabbetine sürmeden 2 lafın belini kıramam ben. Sen diyince okudum bence bunu ben yazmış olabilemem :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chery İspanya'da üretime geciyor zaten omada ile, tiggo 8'i de ayrı bir bantta rahatlıkla üretebilir. Bu yaz sonunda bant çalışacak deniyordu, senede 50.000 araç için 2025'e kalmadan made in spain 0 gumruk chery'ler gelir Çinli mantığına göre,

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Kuzenin yazmış :))) Bütün DH ailesi şok olduk helal lan hüso doğru yolu bulmuş dedik. Şaşırtmadın bizi :)

• termometre T kullanıcısına yanıt
    Hangi memleket?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar 1 senede 60.000 araç sattı, aynı fiyatta clio, egea sahibi olanlar da her chery haberinde anında konuya yorum yazıp kötülüyorlar

Neyse ki vergi zammından önce taş gibi aracımızı aldık. siz de rampa cıkamayan ve plastik dolu clio/egeanıza Binebilirsiniz.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

komik olan ne?

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Türkiye'deki vergi sistemi saçmalık bunu yıllardır söylerim

Bu forumda şehirlerin ÖTV nin gevşemesi durumunda gelecek araç yüküne hazır olmadığını ilk soyleyen kişi de benimdir herhalde

Sorun vergi değil, Çin in yaptığı şark kurnazlığı.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Togg bu cinli teneke chery daha kaliteli araba suanda piyasadaki en iyi fiyat performans araci şuanda akli olan baska araci almaz hemde elektrikli muadilleri cok pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Adamlar 1 senede 60.000 araç sattı, aynı fiyatta clio, egea sahibi olanlar da her chery haberinde anında konuya yorum yazıp kötülüyorlar

Neyse ki vergi zammından önce taş gibi aracımızı aldık. siz de rampa cıkamayan ve plastik dolu clio/egeanıza Binebilirsiniz.
    1270 e aldığım araç şu anda yaptığım hesaplamalara göre 1775 tl olmuş. Kötüleyenler biraz daha zorlarlarsa arabayı satıp ev alıcam inşallah

• KOŞ SEVİM KOŞ. ADAM SİLKELİYORLAR...

Bu halka iyi. müstehak. verin oyları malum partiye ve böyle kanunları çaksın geçsin.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

TOGG italyan değil miydi kanka Çin’den gelen tüm otomobillerden artık ek yüzde 40 vergi alınacak 

• Çin’den gelen tüm otomobillerden artık ek yüzde 40 vergi alınacak 

Çin’den gelen tüm otomobillerden artık ek yüzde 40 vergi alınacak
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Yok Almanya'dan trenle geliyor

İşin üzücü tarafı bu zibidilerden teki bile konusunu açamadı o iddia ettikleri mevzunun Çin’den gelen tüm otomobillerden artık ek yüzde 40 vergi alınacak 

• Kaçın olum bu ülkeden, durmayın..

• Ek vergiler koydun yine ek vergiler koyuyorsun Uzak Doğu üretimi ( ÇİN ) otomobillere.

Banka kredi muslukları nereyse kapandı.

Temmuz ayına kadar stokları eritme peşindeki bayiler cazip kampanyalar yapıyor ama Temmuz'dan sonra ne olacak ..!

Devlet diyor ki artık otomobil almayın ..!

Vergi yerine geçmiş dönemde yapılan gibi hurda indirimi getirilmesi ve yeni otomobil alacaklara kolay alabilmeleri için düşük yada 0 faizli krediler verilmesi gerekirdi.

Çünkü 20 yılın üstünde hiç bir özelliği olmayan ve frenleri bile zor tutan otomobiller her yerde fink atıyor vede Trafikte dehşet saçmayada devam ediyorlar.

• şaka maka vatandaş olarak ülkeye baya iyi bakıyoruz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.