Şimdi Ara

ÇİN GTX 750Tİ ARIZALI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktaki gibi asus gtx750ti aldım bende mi hata var anlamadım ekran kartı driveri kurulu oyunlarda ekranda dalgalanma oluyor ara ara görüntü bozuluyor.masaüstünde olmuyor sadece kart yüke gelince dalgalanıyor çok aşırı bariz değil ama sinir bozucu kart arızalımıdır ? yada driveri mı yanlış kuruyorum nvidia denetim masası fln kurulu ? kart arızalıysa tamir edilebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Buffon The Legend

Bu mesaj silindi.
    60$ verdim sanmıyorum sahte olduğunu geri bildirimleri 5 yıldızdı hep,kullanılmış kart olduğu yazıyordu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.

• Sahte olanlarda genelde fan pervanelerinin üstünde garip markalar yazıyor. Seninkinde ASUS yazıyorsa gerçektir. Tekrar driverı temiz olarak kurmayı dene. Monitör bağlantısını kontrol et. Sorun devam ediyorsa kart ömrünü tamamlamak üzere demektir.
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    monitör denedim hala aynı termal macun bekliyorum onuda değişeceğim faydası olur mu bilmiyorum. battlefield 5 girdim oynadım baya ara ara beyaz çizikler çıktı ekranda oyunu kapattım yazılarda sıkıntı var yine silik ve parlak yazıların çoğusu
  • emregencay52 E kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner programı ile ram ve gpu saat hızlarını minimuma düşür bir de öyle dene. Muhtemelen vram hatası var.
  • donanımarşivi kurbanı olmuşsun galiba, onda vardı böyle video sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakkal Mahmutdan şampuan alınca bile tedirgin oluyorum gidip Çinden ikinci el alıyorsunuz.
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Düzeldi sorunum aynı prizden güç aldığım için oluyormuş.sistem eski benimde ddr3,bu dvi-d çıkışından görüntü almam daha mı sağlıklı olur
  • emregencay52 E kullanıcısına yanıt
    Sorunun düzelmesi güzel haber. Displayport en güncel olanı diye biliyorum. Ben de dvi-d kullanıyorum şu anda. Aralarındaki fark hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 29 Ocak 2019; 12:19:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.