Bildirim
Çin işi 12 volt adaptör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçmişte güç kaynaklarında sık kullanılan bir hile vardır. etiketindeki güç değeri, sürekli çekebildiği güç 300 watt olmasına rağmen, anlık çekebileceği güç değeri olan 450-500 watt değeri yazılırdı. bu yüzden özellikle rms(gerçek etkin değer) yazılmaya başlandı. özellikle çin malıysa ve markasız bir güç kaynağı kullanıyorsan, etiket değerlerine fazla güvenme.
-
Dediğiniz gibi olma ihtimali yüksek. Ne yazık ki markasız bir adaptör aldım. LED uzunluğunu azaltıp sıcaklığı düşürdüm biraz. Kaliteli bir marka alana kadar bu şekilde devam edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende mervesan var 28.5 amper 12 volt. 2 tane 60 watt far ampulünü paralel bağladım bir zaman çalıştı. Adaptör fan bile açmadı... 12 amper falan çekiyor 2 ampül... Yani işin özü ,,, markadan şaşmamak lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Bende mervesan var 28.5 amper 12 volt. 2 tane 60 watt far ampulünü paralel bağladım bir zaman çalıştı. Adaptör fan bile açmadı... 12 amper falan çekiyor 2 ampül... Yani işin özü ,,, markadan şaşmamak lazım.Bu markanın 8.5 amper olanı benim işimi rahatlıkla görür. Evde yokken akvaryum aydınlatması timer ile çalışıyor. Güvenilir bir cihaz almakda fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X