Şimdi Ara

ÇİN MALI LASTİK ALINIR MI? ALINIR! 119.90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
18.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malum havalar ısındı lastik ararken çin malı lastik almaya karar verdim çünkü ögrenci oluş nedeni ile 7 ay arabam yatıcak(yurt dışı) normalde cins bir kullanıcıyımdır good year bakarken kendimi triangle lastik aldım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otlsthbtr918&categoryId=259720&sku=OTLSTHBTR918&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CODcuJLuk8UCFQEFwwodX3AA-A&site=old
    Fiyatına göre 0 bekletim vardı. Taki 1 haftadır kullanana kadar beni şoke eden bir lastik oldu...
    Çok yumuşak bir lastik ses yalıtımı petlas,kumho,falken gibi lastiklerden iyi ve ıslak zeminde başarılı yol tutuyor.. Kısacası lastik çok başarılı bir ürün eger benim gibi almak isteyen birisi varsa büyük ebatlı kesinlikle öneriyorum arkadaşlar...
    Yüksek hızda çok başarılı yol tutuyor
    Sessiz ve Yumuşak
    Islak zeminlerde bir goodyear kadar olmasada fena degil
    avrupa standartlarında üretilmiş bir çin yani yagmur olukları mevcut
    Triangle ögrendigim kadarıyla dünyanın en büyük 15 lastik üretici içinde.. Aynı zamanda goodyear'ın tedarikçisi ve gelişiminde rol oynayan bir şirket
    Lastigin tipi goodyear ile aynı taklit derecesinde hatta sadece yazıları farklı..
    119.90 TL alınır mı derseniz arkadaşlar kesinlikle alınır... Starmax, Petlas, Kumho, Falken, Maxis... gibi lastikleri kullanmış(şirket aracımızda) kesinlikle daha iyi bir lastik..
    Şimdi Abimin eşinin Passatınıda sipariş verdik..
    Eger para vermek istemiyor ama kaliteye yakın bir lastik arıyosanız öneriyorum arkadaşlar...
    İyi pazarlar
    ...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çin Malı Lastik Alınır mı? Alınır! 119,90 TL

Çin malı lastik almak konusunda şüpheleriniz olabilir, ancak uygun fiyatlı ve kaliteli seçenekler bulunmaktadır. Bu yazımızda, popüler Çin malı lastik markalarını inceleyecek ve 119,90 TL gibi uygun fiyatlarla bu lastiklerin alınmasının avantajlarını tartışacağız.

Çin Malı Lastiklerin Avantajları

• Uygun fiyatlar: Çin malı lastikler, diğer markalara kıyasla genellikle daha uygun fiyatlıdır.
    • Kaliteli malzemeler: Bazı Çin malı lastik üreticileri, kaliteli malzemeler kullanarak dayanıklı ve güvenilir lastikler üretmektedir.
    • Geniş ürün yelpazesi: Çin malı lastik üreticileri, binek araçlardan SUV'lara kadar çeşitli araçlara uygun çok çeşitli lastikler sunmaktadır.

Popüler Çin Malı Lastik Markaları

Çin malı lastik piyasasında öne çıkan bazı popüler markalar şunlardır:

• Winrun
    • Triangle
    • Agate
    • Mazzini

Kullanıcı Yorumları

Bu markaların kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve lastiklerin iyi yol tutuşu, dayanıklılığı ve uygun fiyatından bahsedilmektedir. Ancak, her markanın ve modelin farklı özelliklere sahip olabileceğini unutmamak önemlidir.

119,90 TL Fiyat Avantajı

119,90 TL gibi uygun fiyatlar, Çin malı lastiklerin en büyük avantajlarından biridir. Bu fiyat aralığında kaliteli ve güvenilir lastikler bulabilirsiniz.

Sonuç

Uygun fiyatlı ve kaliteli lastikler arıyorsanız, Çin malı lastikleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Popüler markaları araştırın, kullanıcı yorumlarını okuyun ve 119,90 TL gibi uygun fiyatlardan yararlanarak bütçenize uygun lastikleri seçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 sene sonra bir daha bakmak lazım taze lastik her zaman iyi yol tutar.iyi lastikle kotu lastik arasindaki farki zaman belirler.

kotu lastiktir demiyorum .ama. 1 yildan once iyi olup olmadigina karar verilemez diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 26 Nisan 2015; 14:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

1 sene sonra bir daha bakmak lazım taze lastik her zaman iyi yol tutar.iyi lastikle kotu lastik arasindaki farki zaman belirler.

kotu lastiktir demiyorum .ama. 1 yildan once iyi olup olmadigina karar verilemez diyorum.

Evet hocam haklısınız şuanki izlenimlerimi fiyatına göre yansıtmak istedim,
    Ama 1 sene sonra kokusu çıkar aşınma ömür kullanım..
    İleride ne olur şuan için bilemem
  • 215 55 16 için fiyat gerçekten ucuz. Benim de ölçüm 215 55 16 ama ben almazdim. Yılda 20bin kmdem fazla yapıyorum. Bu 20binin 1 keresinde yol tutuş yada fren mesafesi gerekir. Onda da su koyuverir..

• yeni aldın 2 ay sonra eline alırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Selam Forumdaşlarım,
    Malum havalar ısındı lastik ararken çin malı lastik almaya karar verdim çünkü ögrenci oluş nedeni ile 7 ay arabam yatıcak(yurt dışı) normalde cins bir kullanıcıyımdır good year bakarken kendimi triangle lastik aldım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otlsthbtr918&categoryId=259720&sku=OTLSTHBTR918&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CODcuJLuk8UCFQEFwwodX3AA-A&site=old
    Fiyatına göre 0 bekletim vardı. Taki 1 haftadır kullanana kadar beni şoke eden bir lastik oldu...
    Çok yumuşak bir lastik ses yalıtımı petlas,kumho,falken gibi lastiklerden iyi ve ıslak zeminde başarılı yol tutuyor.. Kısacası lastik çok başarılı bir ürün eger benim gibi almak isteyen birisi varsa büyük ebatlı kesinlikle öneriyorum arkadaşlar...
    Yüksek hızda çok başarılı yol tutuyor
    Sessiz ve Yumuşak
    Islak zeminlerde bir goodyear kadar olmasada fena degil
    avrupa standartlarında üretilmiş bir çin yani yagmur olukları mevcut
    Triangle ögrendigim kadarıyla dünyanın en büyük 15 lastik üretici içinde.. Aynı zamanda goodyear'ın tedarikçisi ve gelişiminde rol oynayan bir şirket
    Lastigin tipi goodyear ile aynı taklit derecesinde hatta sadece yazıları farklı..
    119.90 TL alınır mı derseniz arkadaşlar kesinlikle alınır... Starmax, Petlas, Kumho, Falken, Maxis... gibi lastikleri kullanmış(şirket aracımızda) kesinlikle daha iyi bir lastik..
    Şimdi Abimin eşinin Passatınıda sipariş verdik..
    Eger para vermek istemiyor ama kaliteye yakın bir lastik arıyosanız öneriyorum arkadaşlar...
    İyi pazarlar
    ...

kesinlikle petlas ve falkendan kaliteli olamaz..

• Değermi üç kuruş fark için, yağmurda duramazsan anlarsın farkını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    2 yıl önce açıldı
    205 alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı ölçülerde banada lastik lazım ya çin malı alacağım yada adam gibi goodyear michelin tarzı bişey alıcam
    kumho çok kötü lastik

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

aynı ölçülerde banada lastik lazım ya çin malı alacağım yada adam gibi goodyear michelin tarzı bişey alıcam
    kumho çok kötü lastik

Bence alın derim, Haa bütçeniz varsa tabikide michelin yada goodyear alın.
    Benim aracım yatıcagı ve kışlıklarım takılanada kadar alıcagım için ideal fiyat aldım.
    Ayrıca petlas kullanmış birisi olarak petlas kadar hayatımda dandik kalitesiz lastik kullanmadım. Tanesine 220tl vermiştim evlat acısı gibi bir lastikti
  • Benimde yazlık lastik almam lazım hala kar lastiğiyle biniyorum

• uygun fiyatlı oluşundan dolayı benimde dikkatimi çeken bir markaydı fakat ilk etapta hemen peşin karar vermemek lazım 1 sene sonraki lastiğin genel durumuna hamurunun çabuk sertleşip sertleşmediğine çabuk balon yapıp yapmadığına belli süratlarde çabucak infilak edip etmediğinede bakmak gerekir(Allah korusun çin işi diğer markaların yaşanmış çeşitli örnekleri var)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak zeminde frene basınca araba daha hızlı gider. Petlas almanızı tavsiye ederim
  • Bu ebat çok cins bir ebat, ara ebat diye geçiyor. 205 55 16 çok yaygın ve çok ucuz olmasına rağmen bu ebat iyi bir lastik 400 tl civarında. Benim passatın da lastikleri bu ebattan ve yavaştan (40 bin km oldu) değiştirmem gerekecek. Ama ben de çin malı almazdım herhalde, petlasa bile hala soru işareti ile bakarken çin malını hiç düşünmeZdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz hayatı önem taşır lastik. En iyisini alın

• sailun marka almıştım güzeldi 3bin falan kullandım.
  • Hiç değilse Petlas veya Lassa baksaydınız
  • Ben olsam 205/55/r16 alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin lastik üretim belgeselini bir izleyin sonra o ucuz lastiklere nasıl bakarsınız bilmiyorum. Tamam kötü demiyorum ama güvenlik babinda bir izleyin belgeseli lastiği kat kat sarılıp yapıştirildigini bir görün

• quote:

Orijinalden alıntı: nuri37781

sailun marka almıştım güzeldi 3bin falan kullandım.

hangardan alınan ayakkabının bile ömrü daha uzun usta
  • Önermek ve tavsiye etmek için önce bi 5 10 bin kilometre veya 1-2 yıl kullanmak gerekir. Lastik işi yan sanayi hava filtresi kullanmaya benzemez. Can taşıyor o lastikler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.