ben çinli chery bekliyorum agustos 2007 de satışa cıkacaktı. mermerleri arıyorum.bana bir ay sonra diyorlar ama ne hikmetse 1ay bir türlü bitmiyor.siteside zaten 6-7 aydır aynen duruyor bir degişiklik yok fiyatıda acıklanmadı. sagd
acaba izinde falan sorun mu cıktı.iran arabaları geldi.chery lerde ses cıkmıyor. net bilgi sahibi olanlar varsa aytınlatırlarsa sevinirim
güzel araba chery türkiye yolarında yakında görürüz inş.
çin malına pek güven olmaz
Zincirlikuyu'dakini mi arıyorsun?
ÖRNEK BEN ÜNLÜ BİR MARKANIN ( YERLİ ) sahibiyim mamut yanımda çalıyor . -Oğlum mamut gel len yanıma yakında çinden otolar gelcek -Tamam patron gelsin iyi işte bizimkinin kalitesi ortaya çıkar -Olurmu lan hiç ticaret bilmiyorsun bide yanımda 20 senedir çalışıyorsun ihtiyacım olmasaydı seni şimdi çine gönderirdim ( zaten gitceksin içinden ) -Abi özür -Bak oğlum şimdi al su nakiti doğru çine git falan firmayla anlaş gelmesi en muhtemel marka olacak markayı iyi araştır paranın hepsinide çin kızlarına yatırma suyumu çıktı yerlinin. -Anladım abi hemen bi koşu 20.000 tane getireyim dimi abi -Çüş Çüş ohaaa olm. bak sen gene bi mok öğrenmemeşsin oğlum sen anlaşma yap gerisini bizim burdaki çocuklar halleder
Firma sahibi x bey çinden otoların geltirilmemesiyle ilgili işleride bölece yoluna koymuş olur .Mazeretmi yok bir gün döviz bahane olur bir gün sars birgin kuş gribi birgün ......................
ooo forumda bir ekşisözlük havası sezinliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Eran C
ooo forumda bir ekşisözlük havası sezinliyorum
bende
gelseler bile fiyatları beklenenden yüksek olacak sanki...pek fazla rabet görmez bence..