Şimdi Ara

çin otoları gelmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben çinli chery bekliyorum agustos 2007 de satışa cıkacaktı. mermerleri arıyorum.bana bir ay sonra diyorlar ama ne hikmetse 1ay bir türlü
    bitmiyor.siteside zaten 6-7 aydır aynen duruyor bir degişiklik yok fiyatıda acıklanmadı.
    sagd

acaba izinde falan sorun mu cıktı.iran arabaları geldi.chery lerde ses cıkmıyor.
    net bilgi sahibi olanlar varsa aytınlatırlarsa sevinirim

• güzel araba chery türkiye yolarında yakında görürüz inş.
  • çin malına pek güven olmaz
  • Zincirlikuyu'dakini mi arıyorsun?
  • ÖRNEK BEN ÜNLÜ BİR MARKANIN ( YERLİ ) sahibiyim mamut yanımda çalıyor .
    -Oğlum mamut gel len yanıma yakında çinden otolar gelcek
    -Tamam patron gelsin iyi işte bizimkinin kalitesi ortaya çıkar
    -Olurmu lan hiç ticaret bilmiyorsun bide yanımda 20 senedir çalışıyorsun ihtiyacım olmasaydı seni şimdi çine gönderirdim ( zaten gitceksin içinden )
    -Abi özür
    -Bak oğlum şimdi al su nakiti doğru çine git falan firmayla anlaş gelmesi en muhtemel marka olacak markayı iyi araştır paranın hepsinide çin kızlarına yatırma suyumu çıktı yerlinin.
    -Anladım abi hemen bi koşu 20.000 tane getireyim dimi abi
    -Çüş Çüş ohaaa olm. bak sen gene bi mok öğrenmemeşsin oğlum sen anlaşma yap gerisini bizim burdaki çocuklar halleder

Firma sahibi x bey çinden otoların geltirilmemesiyle ilgili işleride bölece yoluna koymuş olur .Mazeretmi yok bir gün döviz bahane olur bir gün sars birgin kuş gribi birgün ......................

• ooo forumda bir ekşisözlük havası sezinliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eran C

ooo forumda bir ekşisözlük havası sezinliyorum

bende

gelseler bile fiyatları beklenenden yüksek olacak sanki...pek fazla rabet görmez bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman gelmesin daha iyi. Bi gazetede gördüm testlerde bagajına kadar duvara yapışmış
  • gelirse gelsin nasi olsa almiyacaz
  • onlar gelince piyasa genel olarak çok düşzermi acaba :S
  • Ben çin malı motor kullandım haftanın 4 gunu binip 3 gunu servıste tamır ettırıyordum.Herhalde arabasına 1 gun bınıp 6 gun tamır ettırılır.Hayatta almam,ikinci el sahını tavsıye ederım
  • çin mallarını gördük onlar can aldımı bilmem ama otoları can alır gibime geliyor
  • Aman eksik olsun

ha çin arabası ha çöp arabası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Aman eksik olsun

ha çin arabası ha çöp arabası...

ne güzel sölemiş şair attractivegipsy
  • Chery nin Antalya'daki Showroom u tamamlandı tabelalarıda asıldı. Eli kulağındadır yakında tanıtımı yaparlar. Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanaryHunter

Chery nin Antalya'daki Showroom u tamamlandı tabelalarıda asıldı. Eli kulağındadır yakında tanıtımı yaparlar. Hayırlısı olsun.

o tabelalar aylardır zincirlikuyu'da asılı, burda eksik olan başka bir şey var
  • cevabını yazdık arkadaşım
  • Evet haklısın.

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: CanaryHunter

Chery nin Antalya'daki Showroom u tamamlandı tabelalarıda asıldı. Eli kulağındadır yakında tanıtımı yaparlar. Hayırlısı olsun.

o tabelalar aylardır zincirlikuyu'da asılı, burda eksik olan başka bir şey var
  • renault servislerine asmışlar çinli cherry geliyor diye ama ben olsam almazdım zaten pek rağbet göreceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.