Şimdi Ara

Cine5 te afacanı izliyormusunuz..LOUİE ANDERSON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
18.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cine5 afacan diye bi çizgi film çıkıyor.çok güzel..mutlaka bilen wardır.HER SABAH İZLERİM.3 bölüm arka arkaya veriyorlar louie anderson diye birisi war o çocukluğunu anlatıyor. youtubedan onun düblajsız halini izledim..ve bune lan dedim. resmen adam sesi ile seslendirilmiş ve "r"leride söylüyor...türkler çok daha güzel yapmışlar..afacanı izleyenler youtube'a louie with life yazıp bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddiyetsiz gorkem -- 10 Temmuz 2008; 20:19:10 >

• sürekli takip ediyorum
  • hiç kaçırmam harika bi çızgı filim
  • Eskiden kaçırmazdım şimdi arasıra izliyorum çok zevkli güzel bir çalışma
  • annem çok kızıyor..17 yaşına geldin hala çizgi film izliyon diyor
  • ben askerdeyken...

bunu duydum
  • ben babasını çok seviyorum. çok matrak huysuz bir adam. annesi de babasının tam zıttı melek bir kadın

türkçe seslendirme harika ben de katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 10 Temmuz 2008; 20:19:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

ben babasını çok seviyorum. çok matrak huysuz bir adam. annesi de babasının tam zıttı melek bir kadın

Evet Ya Babası Süper
  • ayılar
  • http://vtunnel.com/index.php/1010110A/e076757769a80baedcc53d72491aa9ec29cc0f1d85a0bb4d64aa0d4a5a4ed5fd10f1a12ef1f8ab1517483#

bu ingilizcesi..diğer dillerinede bakın çok iğrençç ve itici türkiyedede böyle olsaydı louienin sesi izlemezdim.
  • Cedric
  • Bi ara pet shop a gidiyolar.Japon balığı alıyolar.Adını ''Biber'' koyuyo.
  • Cine 5 te ne zaman çıkıyor
  • Ah ulan eski gunler. Denk geldikce izlerim haala. Cok komik. Super bir baba. Afacan cocuk. Melek gibi bi anne
    Annane vardi hatta dayak yemekten kurtarmisti fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

ben askerdeyken...

bunu duydum

gerçi o hep ben şavaştayken diye başlar ama ben koparım zaten bide bir gün arabada giderken cama sinek gibi bir şey yapışıyor ölüyor loui de soruyor neden çarpıp ölürler annesine anlatıyor uzunca baba dayanamıyor ve şunu sölüyor ''cam cam değil national geopraphic channel ''

süper bir çizgi film yaa

• Bütün bölümlerini artık ezbere biliyorum
  • Güzel bir çizgi filmdi eskiden hiç kaçırmazdım şimdi denk geldimi bakıyorum yinede güldürebiliyor.
  • 17 yaşındayım en çok izlediğim kanal jetix. orda çok çıkıyordu bu ezberledim bölümleirni
  • Oradaki çocukların anderson ı tarifi bi keresinde benim çok hoşuma gitmişti, şişman ve görmüş geçirmiş bir yüz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.