Şimdi Ara

Cins bir virüs !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elemanın birinden fotografları yeni çektim kabul edermisin adlı bir ileti geldi
    Kabul ettik sormayın başıma geleni
    Explorer soruu ag sorunu msn deki kişilere bu saçma ilşetiyi yolluyor
    Kaspersky 7 ile taratıyorum sonuç yok ad aware ile taratıyorum yine sonuç yok
    Kafayı yemek üzereyim bazen baglantı gidiyor hiçbir sayfaya giremiyorum msn haricinde ne yapmalıyım?

• NOD32 virüsü tanıyormuş..

NOD32TR
    http://download1.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe
  • msnfix programını önerebilirim.

MSN fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin76 -- 21 Ağustos 2007; 0:48:13 >
  • kasper i yükle ben de 1-2 gün önce aynısı oldu kasper kökünü kuruttu full tarama yaptım sonra temiz
  • Yeni çıktı bu virüs aman dikkat .... Nod32 - Kaspersky sorunu çözer ayrıca neden her zaman virüs girdikten sonra kurulur bu antivirüsler ? 1.5 senedir nod32 kullanıorum tek bir virüs girmedi .. (büyük konusmiim ama baya iyi fazla ram de yemio )
  • nod32 aynı virüsü bende direk yakaladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky 7 zaten vardı
    quote:

Orjinalden alıntı: Demolog

Yeni çıktı bu virüs aman dikkat .... Nod32 - Kaspersky sorunu çözer ayrıca neden her zaman virüs girdikten sonra kurulur bu antivirüsler ? 1.5 senedir nod32 kullanıorum tek bir virüs girmedi .. (büyük konusmiim ama baya iyi fazla ram de yemio )
  • nod32 bulursa kaspersky bulamazmı :) yapmayın allah aşkına, Kaspersky la update edin şu an o virüs dünya genelinde olduğu için kasper yazılım karantinasına çoktan aldı update edip tarattığınızda silicektir.
  • nod32'yle bir tarattırmayı dene.eğer yine geçmesse çaresi yok format attır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre07 -- 22 Ağustos 2007; 1:28:10 >
  • geçti piyasada ne kadar antispyware warsa denedim tarattım kaspersky daha etkili oldu tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akc1111 -- 21 Ağustos 2007; 22:55:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronin76

msnfix programını önerebilirim.

MSN fix

henüz indirmedim ne işe yarar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akc1111

geçti piyasada ne kadar antispyware warsa denedim tarattım kaspersky daha etkili oldu tabii

Kaspersky!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.