Şimdi Ara

Cinsiyet değiştirip para kazanmak istiyorum (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikler csb vb. değildir. her insanın bir hakkı vardır, özgürdür. bende bu haklarımı kullanmak istiyorum. ve sanal alemde bunu dile getiriyorum. umarım konu kapanmaz, kapanırsada eyvallah deriz. herneyse öncelikle ben 23 yaşında bir gencim üni okuyamadım maddi imkansızlıklardan dolayı. ve pazarda su satarak geçimimi sağlıyorum. maddi olarak yetmediği için artık bir karar aldım ve cinsiyet değiştirip eve para getirmeyi düşünüyorum arkadaşlar. yani kısaca travesti olmaya karar verdim. ciddiyim şuan yardımlarınızı bekliyorum.

• Nasil yardim edelim keselim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @2 dalga geçme. saygılı ol biraz arkadaşım !
  • Nasıl yardım edelim mesela kanka cinsiyet değiştirdikten sonra müşteri mi olalım
  • Ameliyata gerek yok giy kiyafetini cik onlarin oldugu caddelere. Eve ekmek getirmek degil baya baya zengin oluyor travestiler bir abi anlatiyordu alayi emlak zenginiymis bizi baska ise almiyorlar diye agliyorlar ama essek yukuyle para kazaniyorlar birak desen hayatta birakmazlar fuhusu diyordu. Not: tabiki csb 23 yasinda su satan adam mi olur her sokakta is ilani olan dukkan var.

• arkadaşlar. hasta yengemle yaşıyorum. eve para getirmek istiyorum sadece. işte biz türk milleti böyleyiz. hemen herşeyi dalgaya alıyoruz.
  • dışarı çıktığımda tonla iş ilanı görüyorum
    23 yaşında su satmak nedir?
    hadi onu geçtim cinsiyet değiştirip para kazanma düşüncesi nedir
    bir tanıdığımızın kızı satış elemanlığı yaparak asgari ücretin iki katını kazanıyor
    senin ondan neyin eksik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okul değiştirmek , yeni insanlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ver kurtul knk

• arkadaşlar iş bulamıyorum. yoksa bende istemem su satmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeojawwed

arkadaşlar. hasta yengemle yaşıyorum. eve para getirmek istiyorum sadece. işte biz türk milleti böyleyiz. hemen herşeyi dalgaya alıyoruz.

Dalga geçilmesini istemiyorsan foruma önce durumunu kanıtlaman, detaylı anlatıp csb olmadığına inandırman lazım.

1-Neden su satarak geçimini sağlıyorsun? Başka iş mi yok?
    2-Neden bu yolu tercih ediyorsun hormonlarla alakalı bir durumun mu var?

Ha yok diyorsan senin fakirlik bahane amaç vurdurmak
  • İcinde i... varsa yaparsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 19 Kasım 2015; 17:29:14 >
  • Kestirmek mi istiyorsunuz?
    Su satmaktan bıktınız mı?
    Keyif alarak kazanmak mı istiyorsunuz?
    QIISI-YO KESIM HIZMETLERI!
    444 21 879
    (evlere ve işyerine servisimiz vardır)
    Ücret için pm.

• Dalga geçmek için konu açmışsın. Doğruysa bile 23 yaşına gelip hala su satıyorsan birşey yapamazsın zaten bu hayatta, su satılmasını küçümsemiyorum fakat tek geçimini su satarak kazanmak bu yaşta ilginç anlamıyorum bu ülkeyi esnaf işçi bulamıyorum diye yakınıyor , iş arayanlarda iş bulamıyorum diye yakınıyor. Geçenlerde bir arkadaşım iş arıyordu part time çalışacak 900 tl veriliyormuş aylık beğenmiyor. bizim insanlarımız işe girdiğimde 2-3 bin tl verilsin istiyor.
  • zeojawwed Z kullanıcısına yanıt
    Okulunu bitir.Travesti olacaksan okumuş travesti ol

• jigolo ol travesti olucağına
  • bi tramessi tanıdığımız vardı,genelde bunlara kabadayı tipli zenginler gelirmiş.Parayı burdan vuruyomuşlar,sanada tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.