Topal istemiyorum bizim de bir estetik algımız var ama di mi
sosyal fobi nedir ya
garip bir öğrenciG
kullanıcısına yanıt
Çekingenlik, etkili iletişim kuramama, sosyallikten zevk almama ama günümüz dünyasında sosyallik olmazsa olmaz ayrıca çok çirkinim
Başarılı olmazsan iyice hayata küsersin.Başarılı olursan kendine güvenin gelir başka sebebe gerek yok sanki
Starixa
kullanıcısına yanıt
Çirkin insanı kimse istemez
quote:
Orijinalden alıntı: eastindiacompany
Çirkin insanı kimse istemez
Her körün bir topal alıcısı olur diye bir söz var neden istemesinler.
Starixa
kullanıcısına yanıt
Kendine güven getirecek özgürce şeyler yap.
Eğer şu devirde insanların içi dışına çevrilse etrafta güzel insan bulamazsın emin ol dostum.
Kendine güvenin tiple alakası yok.Çevre daha önemli bir faktör.
Bu arada tahminen mezunsun.Forumda böyle başlıklar açacağınıza yeni insanlara birden tanışın,muhabbet kurun.
Başarılar.
quote:
O zaman eksik yanlarını geliştirmelisin
Starixa
kullanıcısına yanıt
Tipim ve iletişimim eksik nasıl geliştireyim
çalışma
quote:
Tipim ve iletişimim eksik nasıl geliştireyim
Tip için spor yap,güzel giyin saçına başına dikkat et bakımlı ol iletişim içinde kendini zorlamalısın başka insanlarla gün içinde herhangi bir konudan muhabbet aç 20saniye bile konuşsan zamanla gelişirsin.
quote:
Bu mesaj silindi.
ahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: Starixa
Tip için spor yap,güzel giyin saçına başına dikkat et bakımlı ol iletişim içinde kendini zorlamalısın başka insanlarla gün içinde herhangi bir konudan muhabbet aç 20saniye bile konuşsan zamanla gelişirsin.
Alıntıları Göster
Olacakları söyliyeyim, tipi kötü olduğu için en kötü ihtimal dalga geçilmese veya ezmese bile insanlar acıyan gözler ile bakacak. Eşit bir insan olarak değil.
Her şey genetiğe bağlıdır, dediğiniz çevresel faktörlerin etkisi az.
Iyice konu disina dondu buralar
dominus CajalD
kullanıcısına yanıt
Anlamıyorlar bu gerçeği ya da anlamak istemiyorlar, her şey genetiğe bağlıdır bu kadar basit
eastindiacompanyE
kullanıcısına yanıt
Evet, buna da Sammelweis etkis deniliyor. Yeni bilgiyi refleksif olarak reddediyorlar, ayrıca özgür irade ilizyonu ve boş umut sert gerçekten her zaman daha tatlıdır.