Şimdi Ara

Cities: Skylines - Türkçe Yama Çalışması [YAYIMLANDI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
7.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam ediyorum ona da. Şu an Dishonored'da daha çok test yapıyoruz, ben çeviri dosyalarında diğer arkadaşa ufak ufak yardım ediyorum.
  • çeviri yapanların eline sağlık diyelim o zaman kim olursa olsun büyük emek isteyen bir şey

bizler içinse oyunu kolaylaştıran bir unsur ne kadar ingilizce bilsekte türkçe rahatımıza geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgagerekci

Devam ediyorum ona da. Şu an Dishonored'da daha çok test yapıyoruz, ben çeviri dosyalarında diğer arkadaşa ufak ufak yardım ediyorum.

Hocam teknoportal'daki arkadaş 2-3 gün içinde yayınlayacak sanırım, birbirinizden bağımsız değilde beraber yapsaydınız şuan yayınlanırdı.

Sizinde emeğinize sağlık, karşılıksız ve zahmetli bir iş
  • arkadaslar bende bu oyunun sıkı bır takıpcısıyım herhangı bır yama bıttıgınde %100 olarak bana haber verırsenız cok sevınırım tesekkurler
  • Teknoportakal çeviriyi yayımlamış, isteyenler indirebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_103994718/tm.htm

Çeviri kalitelerini gördükten sonra, çeviriye devam etme kararımın ne kadar doğru olduğunu görmüş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgagerekci -- 21 Mart 2015; 18:23:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgagerekci

Teknoportakal çeviriyi yayımlamış, isteyenler indirebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_103994718/tm.htm

Çeviri kalitelerini gördükten sonra, çeviriye devam etme kararımın ne kadar doğru olduğunu görmüş oldum.

Ben de kurdum, çok imla hatası var. Elektirik nedir arkadaş ya. Bir sürü Türkçe sorunu var. Senin yamanı bekliyoruz.

• sizin yamayı bekleyenlerdenim.
  • ben de senin yamayı bekliyorum. olmamış diğeri.
  • Sağolun arkadaşlar, biz de elimizden geldiğince çevirilere devam ediyoruz. %70 tamamladık, bu hızla en geç 2-3 güne çıkar.
  • çok teşekkür ediyorum. inşallah %100E çıkartırsınız süper bir konu .
  • Hocam bildiğim kadarı ile oyun paradox oyunu steamde yapımcılarını bulmak kolay :D aslında biraz konuşabilirseniz oyuna güncelleme olarak bile Türkçe eklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    Ben paradox ve colossal order ile iletişime geçtim. Oyunla birlikte verdikleri çevirileri ayrıca özel bir çeviri kalite kontrol şirketine kontrol ettiriyorlarmış. Bu yüzden kontrol edilmeden hiçbir çeviriyi oyunla birlikte resmi olarak yayımlayamayız dediler. Ancak henüz çıkmamış olmasına rağmen bana çeviri desteği de olan Mod API verebileceklerini söylediler, bu sayede direk olarak Steam Workshop üzerinden indirilebilecek.
  • sizin yaptığınız yamayı bekliyorum tahmini ne zaman çıkar
  • seyid42 S kullanıcısına yanıt
    Vize haftası olduğu için biraz yavaşladı, muhtemelen 2 gün sürer tamamlanması.
  • takipteyim. umarım gelecek hafta sonuna yetişir. kolay gelsin.
  • Muhtemelen rahat yetişir. Şimdiden %85 yaptık. Geriye sadece Asset Editor içindeki raklam panolarının isimleri açıklamaları kaldı.

Edit: Hatta onların da birazı bitti. %90 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgagerekci -- 24 Mart 2015; 5:32:51 >
  • Ustad emeklerin için teşekkürler. Oyunu almak için senin çeviriyi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksın Bakalım. Diğerinden nekadar İyi Olacak ?
  • 72imparator72 7 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar iyi olacak sorusuna benim cevap vermem hoş olmaz. Diğer arkadaşın yamasını karalama gibi bir amacım olmadığı için, bunun cevabını sizlerin vermesi daha doğru olacaktır.

Bir güncelleme daha yapayım: Çeviri namına pek bir şey kalmadı, oyun içi kontrollere başladık. Aslında çeviriyi detaylı bir şekilde oyun içerisinde kontrol edip daha sonra yayımlamayı düşünüyorum fakat "bugün çıkar mı?" diye gelen 3-4 mesajın ardından, hızlıca yapılan bir kontrolün ardından Beta gibi bir versiyon yayımlamayı da düşünür hale geldim. Henüz karar vermedik tabii.
  • tolgagerekci kullanıcısına yanıt
    Beta gibi bir versiyon çıkartmayın. 1 hafta geç gelsin ama tam gelsin. 1 hafta Türkçe oynamayınca ölmezler diye umuyorum :) Ben de yamayı bekleyenlerdenim fakat dediğim gibi tam yamayı beklemekteyim. Umarım beta gibi bir versiyon yerine tam, kontrolleri yapılmış bir yamayı yayınlarsınız. İyi çalışmalar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.