Şimdi Ara

Cities: Skylines - Türkçe Yama Çalışması [YAYIMLANDI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
7.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yeni gördüm bu yamayı, nasıl olsa dil dosyasına ekstra olarak ekleniyor, ikisini de yüklerim istediğim zaman diğerinden diğerine geçer ikisini de denemiş olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık...oyun henüz bende yok ama aldığım zaman kesin indireceğim..

çok teşekkürler zaman ayıran herkese
  • Her ne kadar ekstra olarak eklense de, iki yama da aynı dosya adını kullanıyor (tr.locale). Bizim yama dosyası steam workshop ile otomatik olarak güncellendiği için, ismini her seferinde tr.locale yapıyor. Bu yüzden adını değiştirseniz de yeni indirilen dosya tr.locale olacaktır. Bu yüzden iki yamayı da denemek isteyenler, diğer yama dosyasının adını tr.locale dışında bir şey yaparlarsa, sorun kalmayacaktır.
  • tolgagerekci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler emeklerinize. Gündüz kullanma fırsatım olacak inşallah oyun çok kolaylaşacak

• tolgagerekci kullanıcısına yanıt
    anladım o şekilde yaparım, yalnız benim oyun orijinal değil, dolayısıyla steamden güncelleme olmayacak, bu yüzden hangisinin adını değiştirdiğimin de önemi pek olmuyor :) yalnız güncelleme geldikçe sitenizdeki dosyayı da eş zamanlı güncelleyeceksinizdir diye ümid ediyorum? :)
  • Ellerinize sağlık harika bir çalışma olmuş.
  • Elinize sağlık güzel bir takım çalışması olmuş her nekadar hatalar olsada baya bir emek verilmiş elinize sağlık, başka çalışmalarınızı görme dileği ile.
  • Hatalarımızı söylerseniz, bundan memnuniyet duyarız. Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Önemli olan bunlardan ders çıkarmamızdır diye düşünüyorum. Bu yüzden hatalarımızı söylerseniz, hem ilerleyen yamalarda bu hataları tekrar yapmamaya özen gösteririz hem de bu hataları düzeltip yamaya güncelleme olarak ekleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgagerekci

Hatalarımızı söylerseniz, bundan memnuniyet duyarız. Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Önemli olan bunlardan ders çıkarmamızdır diye düşünüyorum. Bu yüzden hatalarımızı söylerseniz, hem ilerleyen yamalarda bu hataları tekrar yapmamaya özen gösteririz hem de bu hataları düzeltip yamaya güncelleme olarak ekleyebiliriz.

Çöp rezervinde boşaltma butonunun açıklamasında "binayı başka tesise geçir" gibi benim yamadaki hatalar kadar çok olmasada ufak tefek hatalar var ama göz ardı edilebilir
  • Kullandım Ve Diğerinden Birçok Fark Buldum. Gerçekten Bu Resmi Türkçe Gibi Bişey Olmuş. Çok Beğendim. İnsanların Ve Binaların İsminin Türkçe oLması Bir Diğer Yama Güzelliği :)
  • Ellerinize sağlık emek verip yapmışsınız keşke Tropico 5'ede bir el atsanız :) Çok şey istediğimin tabi ki farkındayım ama istemekten zarar gelmez.Her ne kadar bu oyunu oynamasamda emeği geçen arkadaşıma teşekkür ederim.Sağ olsun yabncı oyun firmaları Türklerin nedenli oyun oynuyan bir gençliği olduğunu hala çözüp şu oyunlara türkçe modlar koymamaları beni şaşırtsada teşekkürler.Dediğim gibi eğer mümkünse gelecekteki planlarınızda yer alırsa Tropico 5 de görmek isteriz :)
  • Türkçe yama yükledim ve kayıtlarım kayboldu bu neden oluyor
  • Yama kayıtlara bir şey yapmıyor. Ama belki indirdiğiniz başka bir mod varsa ondan olabilir

• Peki teşekkür ederim.
  • Oyunun son yamasıyla gelen/değişen satırları da çevirdik, son sürüme uygun hale geldi. Steam atölyesindeki modla otomatik olarak inecektir.
  • 1.0.7c sanırım di mi son sürüm? peki dil dosyası da güncellenecek mi?
  • Son güncelleme ile oyuna Avrupa tarzı binalar geldi. Fakat bu binaların isim ve açıklamaları yama ile gözükmüyor. Bu binalar için yamaya güncelleme yapabilir misiniz?
  • Merhabalar, yeni ek pakette geliyor yakın zamanda güncelleme yapacak mısınız?
  • after dark dlc yayınlandı güncelleme gelecek mi
  • after dark dlc ile güncelleme ice şart oldu acaba yamaya bir güncelleme gelecekmi bilgilendirirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.