Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Citroen zaman zaman güzel indirimler yapıyor, takip etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın 1.2 benzinli shine modelini almayı düşünüyorum.
    Kullanan varsa birkaç sorum var arkadaşlar.

-Bu model özelinde araçta 5 kişi ve valiz vs çekişinde çok sorun yaşar mıyım?

-Cam tavan açılmıyor ancak çok koyu siyah.
    Yazın sorun oluyor mu, serviste perde takılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Aracın 1.2 benzinli shine modelini almayı düşünüyorum.

Hocam benzinli modelini kullanmadım ama teknik verilerinden de görüleceği üzere performans beklentisi olan birisi için yeterli olmayacaktır. Bana sorarsanız normal kullanımlarda sıkıntı olmaz ama 5 yetişkin artı full bagajla vites düşürmeden yokuş çıkmayı yokuşta hizlanmayi falan beklememelisiniz.

https://forum.donanimhaber.com/citroen-cactus-degerlendirmesi--129594501-6#129613958??

Cam tavanla ilgili olarak ise yukarıda linkini verdiğim konuda oldukça detaylı bir paylaşım yaptım okumanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Kasım 2017; 13:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Hocam benzinli modelini kullanmadım ama teknik verilerinden de görüleceği üzere performans beklentisi olan birisi için yeterli olmayacaktır. Bana sorarsanız normal kullanımlarda sıkıntı olmaz ama 5 yetişkin artı full bagajla vites düşürmeden yokuş çıkmayı yokuşta hizlanmayi falan beklememelisiniz.

https://forum.donanimhaber.com/citroen-cactus-degerlendirmesi--129594501-6#129613958??

Cam tavanla ilgili olarak ise yukarıda linkini verdiğim konuda oldukça detaylı bir paylaşım yaptım okumanızı tavsiye ederim.

Bu, 5 kişi+ valiz işleri yılda kaç kere oluyor ki?
    Önemli olan diğer zamanlardaki durum değilmidir?

1.2 etg6 şehir içinde performans takıntısı olmayan; az yakayım az vergi ödeyeyim, diyenler için gayet iyi.

Ama 1.2 82bg'lik bir araçtan "uçsun kaçsın" bekleniyor ise zaten yanlış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

Bu, 5 kişi+ valiz işleri yılda kaç kere oluyor ki?
    Önemli olan diğer zamanlardaki durum değilmidir?

1.2 etg6 şehir içinde performans takıntısı olmayan; az yakayım az vergi ödeyeyim, diyenler için gayet iyi.

Ama 1.2 82bg'lik bir araçtan "uçsun kaçsın" bekleniyor ise zaten yanlış olur.

Valla benim için çok oluyor ama buna rağmen ben önemsemiyorum
    yıllarca 1.0 corsa kullandım hiç performans şikayetim olmadı (çünkü baştan ne aldığımı biliyordum)
    o yetmedi gittim 1250 easytronic astra aldım 90 hp yine hiç şikayetim olmadı ama bu araçlardan benim çevrem çok şikayetçiydi mesela çekmiyormuş öyle diyollaa.
    yokuşta 1-2 vites düşürmek insanımıza zor geliyor

• az önce citroen showroomundan geldim.
    gitmeden telefon açtım randevu aldım c3 aircross için test sürüşüne gittim ama 30 dakika test sürüşüne çıkacak kimse bulamadık.
    2 satış temsilcisi var 1 isi 1.2 feel cactus vardı showroomda onu satıyordu (82500 tl ye etg 6 lı beyaz reenk feel donanım satıldı ilave olarak araçta cam tavan vardı)
    diğeride telefonla gelen gidenle ilgileniyordu.
    ki bugün c3 aircross un test sürüşü günüydü maşşallah çok hazırlıklılarmış
    biz beklerken birisi geldi c3 için test sürüşü istedi ve o arada onunla teste de çıkınca bizde oğlumla showroomdan çıktık zaten. tabi bu arada c3, c3 aircross ve cactusu 3 u bir arada inceledik.

• işte yeni c3 aircross.
    Daha öncede farklı yerlerde yazdığım gibi citroen bu aracı neden çıkardı, amaç ne ben çözemedim.
    İçide dışıda cactus ve c3 kırması bir araç olmuş kim bu aracın benzinli otomatiğine (cam tavanlı) 120.000 tl verir onuda bilmiyorum.
    Neyse fotoğraflar gelsin
  • ★ CITROËN C4 CACTUS ★

Profilden bu şekilde görünüyor aynı yerde bizim düldülüde çektim kıyaslama açısından.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

★ CITROËN C4 CACTUS ★

sadece sürücü trafına dandik bir kol dayama yapmışlar kolunuzu dayayınca kırılacak kadar zayıf hissettiriyor.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Kapıların üst kısımları cactus ile aynı cekme kolunun dizaynı farklı

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Vites tam otomatik eat 6

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Gösterge direksiyon ekran vesaire c3

★ CITROËN C4 CACTUS ★

Burada c3 aircroosun arkası takozda bu yüzden ön kısmı aşağı bakıyor gibi

★ CITROËN C4 CACTUS ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Kasım 2017; 16:15:14 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Bayide araçlara bakarken, Baba-Oğul videosu çekseydiniz.

• quote:

Olabilir di aslında

• quote:

quote:

Olabilir di aslında

Artık size, her an hazır olacak düzgün bir alet şart. Ben olsam, hazır çocuk da hevesliyken her otomobil anını Baba-Oğul videosuna çevirirdim.
  • quote:

quote:

quote:

Olabilir di aslında

Artık size, her an hazır olacak düzgün bir alet şart. Ben olsam, hazır çocuk da hevesliyken her otomobil anını Baba-Oğul videosuna çevirirdim.

O hevesli mi çok emin değilim utanıyor, konuşmak istemiyor. Bu akşam bı sorayım bakayım bence ileride anı kalması anlamında hoş olabilir aslında bak Alican abimiz gitti ondan geriye hiç tanımayan bizlere videoları kaldı

Cactus varken, hele hele yenisi gelecek; tamamen gereksiz gördüm.

*O cücük gibi ön kol dayamasının berbat işçiliğ nedir öyle??
  • Bu yukarıdaki "bir şey koyulamayacak" oyuk nedir?
    Orada bardak mı durur, derinliği yok?
    O vites göstergesinin yeri ne saçma ve S tuşuna nasıl basacak kullanıcı? El altında olması gerek.

2008 el fren kolunu getirip koymak çok yaratıcı olmuş!

4 Kollu yonca tipli jantlar arabayı "kız arabası" na çeviriyor, niye koyarlar anlamam?

*Şu arabayı çıkartmadan önce; Şöyle karşısına geçip, gönül rahatlığı ile "olmuş bu" diyebiliyorlar mı?

★ CITROËN C4 CACTUS ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 11 Kasım 2017; 19:21:7 >

• quote:

Cactus varken, hele hele yenisi gelecek; tamamen gereksiz gördüm.

*O cücük gibi ön kol dayamasının berbat işçiliğ nedir öyle??

Ayrıca açılır tavan yüzünden arka taraf çok basık olmuş cactus de ben arkada rahatça oturabilirken bu araçta arkada basım tavana degiyor ama bu değme sürtme şeklinde değil bariz kafam tavana çarpıyor ya kaykilarak oturacağım yada boynumu bükerek ki bu durumda 10-15 dakikalık bir yolculuk haricinde seyahat edemem. Bununla birlikte araç (1.2 eat6 li) 1300 kg civarında, yüksek yapısı ve bu ağırlık durumuyla fabrika verilerinin çok cok üzerinde tüketim değerleri ortaya koyacagini söylemek içinde kahin olmaya gerek yok.

Vites topuzu da Pejodan. Kapı kolu kapı içleri Kumaş döşemelerde Cactu'den.

Oradan buradan toplama bir araç olmuş.

ek.
    Kilosu da fazlaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 11 Kasım 2017; 18:20:48 >
  • quote:

Vites topuzu da Pejodan. Kapı kolu kapı içleri Kumaş döşemelerde Cactu'den.

Oradan buradan toplama bir araç olmuş.

ek.
    Kilosu da fazlaymış.

Bakalım kaç tane satacak.

• Yarında benim gidip aynı bayiide inceleme düşüncem var tam incelemeden Ergenler gibi çöp demek istemiyorum ama kağıt üzerinden konuşursam uzun zaman sonra bir arabayı gerçekten mantıksız buldum.Bu arabayı kim alır diye düşünüyorum ama yok bulamıyorum.Umarım yarın fikrimi değiştirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam tabii ki surekli kullanim degil yilda 2-3 defa en fazla ben ümraniye de lpg 1.4 75 beygir aracla yokusu tam alamadim bir kere o bizimkilerin hala aklinda onu hatirlatiyorlar

Boyle bir seyi bu aracla yasayacagimi dusunmuyorum ancak iste kullanan kisilerden bi konudaki yorumla iclerini ferahlatmak istiyorum

Aracin fiyat vergi avantajlari bir tarafta büyük avantaj cogunlukla 1-3 kisi kullanacagim ben bu araci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam tabii ki surekli kullanim degil yilda 2-3 defa en fazla ben ümraniye de lpg 1.4 75 beygir aracla yokusu tam alamadim bir kere o bizimkilerin hala aklinda onu hatirlatiyorlar

Boyle bir seyi bu aracla yasayacagimi dusunmuyorum ancak iste kullanan kisilerden bi konudaki yorumla iclerini ferahlatmak istiyorum

Aracin fiyat vergi avantajlari bir tarafta büyük avantaj cogunlukla 1-3 kisi kullanacagim ben bu araci

Araçların, ullanıcı ve kullanım yerine göre farklılık gösteren durumları var. Araçlar fabrikadan aynı çıkıyor ama şartları hep değişiyor.

Bu gün aynı güzergahta aynı aracı kullanan 2 kişiden birisi yakıt ve genel durumdan memnunken diğeri olamayabiliyor. O yüzden net konuşmak ve üzerinde yorum yapmak yanlışı verebilir.

Ben 1.2 ETG6 aracım ile Antalya'da sıkıntı yaşamadım, ama yokuş yok buralarda. 2 kişi ve full yük altında Ant-İst-Ant yaptım, beni hiç üzmedi ve sıkıntı duymadım. Aynı yolu başkası yapsa aynı mı olur? Bilemem! Kullanıcı profili ve pilotaj da önemli...

Netice de 1.2 yarı otomatik bir araç bazen bazı yerlerde kullanıcısını üzebilir. Ama aldığını bilen ve aldığı aracın ne verebileceğinin farkında olan kullanıcı için bunun sorun yaratacağını sanmam.

Eğer 1.2 atmosferik yarı otomatik bir araç ile ilgili şüpheleriniz var ise aynı aracın 1.6 dizel olanını tercih etmekte fayda var. Tork epey fark yaratıyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.