Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.5 sene önce ben de başka araçlara bakıp o fiyata alınamayacağını gördüm ve belirttiğiniz eksileri kabullenerek (Çoğu eksi bile sayılmaz bence) aldım.

Türk araç kullanıcısı hala Golf sorunsalını aşamamış durumda olduğu için ve olumsuz yorum yazanlar da kısa süreli kullanımla yorumlarını yazdıkları için önyargı hala devam ediyor.

Ben umursamıyorum ve bir depoyla şehir içi 750-800, şehirlerarası 1000 km yaparak Cactusun keyfini sürüyorum.

Ama hep söylediğim gibi param çok olsa CRV alırım ama bir CRV=2 Cactus ediyor şu anda diyelim o da olur inşallah.

Saygılar
  • Bill Gates kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyiz. Bence de aracın eksileri artılarının yanında çokta önemsenmeyecek şeyler. He birde bunun ikinci eli yoktur. Satamazsın elinde patlarcılar var :) Satmak için araba alan tek millet de biziz. Ben araçlarımı hep uzun süre kullanırım tabiri caizse ekmeğini yerim. Satarken de üzülürüm. Elbette bizde çok daha iyi araçlara binmek isteriz ancak memleketimin şartlarında elimizdeki bütçeyle en iyi aracı kendimizce bulmaya çalışıyoruz. Allah herkese gönlüne göre versin.
  • msafacan kullanıcısına yanıt
    Ya daha vahimi aracın kaskosuna 2000 TL vermişim, adam diyor ki bu hasar 400 TL ye yapılır kaskoyu bozma, hasar kaydın olmasın. Çüşşşş diyorum bu mantığa.....

Herkes Golf alsın ve cepten hasar gidersin. İlginç insanlar bunlar
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Sıfır araç almaya niyetlendiğinizde kesinlikle haklısınız. "dizel otomatik" büyülü sözcükleri bir araya gelince fiyatlar çok çok uçuk düzeyde şu an. oturup değerlendirdiğinizde yine mantıklı bir araba oluyor.
  • Merhaba arkadaşlar bende 2017 dizel düz sandero var . Aracımdan memnunum genel olarak fakat istanbul içi kullanıyorum yılın çoğunluğu. Uzun lafın kısası direksiyonundan dertliyim aracımın park etmek ve düşük hızlarda manevralar bana zor geliyor . Direksiyon çok sert

Aracımı satıp ikinci el 2014-2015-2016 cactus alsam diresiyonu park ederken iki parmağımla çevirebilir miyim ?

Bu araçlara sonradan park asistanı alabilir miyim yoksa sıfır araçlara mı ekleniyor bir tek ?

hayırlı forumlar
  • mekta M kullanıcısına yanıt
    Direksiyon yumuşaktır, manevralar çok rahat.

Park asistanı sonradan olmuyor. Ama hiç heveslenmeyin, çok kullanılan bir özellik değil. 3-5 deneme harici unutur gidersiniz, çünkü pratiklik yönünden zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    Benim Cactus de yoktu ama 308’de vardı, 2-3 kere gevesle denedik sonra ”eeh! kim uğraşacak onunla?” dedik.

Shine donanım bir cactus alırsanız geri görüş kamerası ve park sensorü ile çok rahatlıkla aracınızı park edebilirsiniz. Şu anki aracınız eski tip klasik hidrolik direksiyon. Cactuste ise degişken oranlı elektrikli direksiyon vardır. Bu nedenle direksiyon şuanki arabanızdan sonra çok çok rahat gelecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

• Perşembe gunune randevu aldım bakıma gotureceğim arabayı. Bakalım ilk bakımda ne kadar yolunacagız. Servis kesin olmamakla birlikte 650 TL civarı diyor.

• Makyajlı cactus ne zaman geliyor,bilgisi olan varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Makyajlı cactus ne zaman geliyor,bilgisi olan varmı?

2018 in 2. Çeyreğinde

• Durup durup halleniyorum şu araca ama 1.94 m boyum ve bebeğimiz olacağı için "sığar mıyız?" sorusu hep aklımda.

Fikriniz nedir bu konuda?

Şuan Fiesta var ancak artık memnun değilim, 1 yıl içinde aracımı değiştireceğim, bekar olsam hiç düşünmez yarın başlardım araştırmaya ama "geniş aile" moduna geçmek ve geçince sığar mıyız sorularının cevap bulması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Durup durup halleniyorum şu araca ama 1.94 m boyum ve bebeğimiz olacağı için "sığar mıyız?" sorusu hep aklımda.

Şuan Fiesta var ancak artık memnun değilim, 1 yıl içinde aracımı değiştireceğim, bekar olsam hiç düşünmez yarın başlardım araştırmaya ama "geniş aile" moduna geçmek ve geçince sığar mıyız sorularının cevap bulması lazım.

Hocam bence gidip bi test edin, siz rahatlıkla sıgarsınız ama arkanıza uzun boylu birisi zor sıgar

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Durup durup halleniyorum şu araca ama 1.94 m boyum ve bebeğimiz olacağı için "sığar mıyız?" sorusu hep aklımda.

Hocam bence gidip bi test edin, siz rahatlıkla sıgarsınız ama arkanıza uzun boylu birisi zor sıgar

Kısa sığsa ona da razıyım ama Fiesta'da sığmıyor mesela :) Bagaj hacmi de önemli tabi.

• quote:

quote:

quote:

Kısa sığsa ona da razıyım ama Fiesta'da sığmıyor mesela :) Bagaj hacmi de önemli tabi.

Daha oncede yazmıştım yeğenim 192 boyunda o Önde iken arkada 2 yetişkin 2 cocuk ile 600 km uzun yol yaptık fiestaya gore oldukça geniş ve havadardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha oncede yazmıştım yeğenim 192 boyunda o Önde iken arkada 2 yetişkin 2 cocuk ile 600 km uzun yol yaptık fiestaya gore oldukça geniş ve havadardır

Kütahya'da olmanın dezavantajı citroen bayii olmaması, olsa gidip deneyeceğim, bir fırsatını bulacağım ama mutlaka :) teşekkürler cevaplar için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kütahya'da olmanın dezavantajı citroen bayii olmaması, olsa gidip deneyeceğim, bir fırsatını bulacağım ama mutlaka :) teşekkürler cevaplar için.

Anladım hocam, sıfır mı ikinci el mi düşünüyorsunuz

• Bu arada şu anda bu araç ikinci elde bence tam fiyat/performans aracı konumuna geldi 1 yasında hatasız tertemiz düşük km li dizel otomatik shine paketli bir aracı 75000 li rakamlara almak mümkün. Aracın şu anki sıfır fiyatını ve diğer araçların fiyatını (dizel otomatik) göz önünde bulundurduğumuzda fiyat fayda anlamında bence zirveye oynayan araçlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 19 Aralık 2017; 19:50:25 >
  • quote:

Bu arada şu anda bu araç ikinci elde bence tam fiyat/performans aracı konumuna geldi 1 yasında hatasız tertemiz düşük km li dizel otomatik shine paketli bir aracı 75000 li rakamlara almak mümkün. Aracın şu anki sıfır fiyatını ve diğer araçların fiyatını (dizel otomatik) göz önünde bulundurduğumuzda fiyat fayda anlamında bence zirveye oynayan araçlardan

Sıfır alacak durum yok valla liste fiyatı 112 bin TL falan, Audi var o paraya :D

2. el dediğiniz gibi f/p adına en iyi araç, bir denesem, bir yakından incelesem o zaman daha net fikir sahibi olacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.