Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bill Gates

Emin olun Ankara'da 4-5 dükkana sadece silecek lastiği değiştirmek maksadıyla gittim ve hepsinden değişmez biz yapamayız vb. gibi cevaplar aldım. Citroen özel servislerden bir kaçı da muadili yok maalesef yenisini alacaksın mecburen gibi cevaplar verdi.

İnternette satış yapan sitelerde de Cactus için silecek seti bir tek hepsiburada da var orada da autoen isimli dükkan ilan yanlış olmuş bizdeki üründe dipteki hortum girişi yok cevabını verdi telefonla ulaştığımda.....

Bu durumda yapacak birşey yok maalesef yenisi alınacak.
    Detaylarını hatırlayamyorum ama su girişi ana parçadaydı alt latik çıkabiliyor olması lazım, diye hatırlıyorum. Ama siz daha iyi biliyorsunuzdur, üzerinden süre geçtiği için yanılıyor olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Gates

Emin olun Ankara'da 4-5 dükkana sadece silecek lastiği değiştirmek maksadıyla gittim ve hepsinden değişmez biz yapamayız vb. gibi cevaplar aldım. Citroen özel servislerden bir kaçı da muadili yok maalesef yenisini alacaksın mecburen gibi cevaplar verdi.

İnternette satış yapan sitelerde de Cactus için silecek seti bir tek hepsiburada da var orada da autoen isimli dükkan ilan yanlış olmuş bizdeki üründe dipteki hortum girişi yok cevabını verdi telefonla ulaştığımda.....

Bu durumda yapacak birşey yok maalesef yenisi alınacak.
    Hocam bence servise gitmeden silecekleri o hortum girişlerinden çıkar sonra aynı ebatta birer takım silecek lastiği al parçacilarda vardır. Kendin bile takabilirsin, takamazsan sanayide ustası eski olan bir dükkana gir rica et yaparlar o kadar para sileceğe verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En son 3 veya 4 ay önce servise sorduğumda 160 veya 190 tl idi..

132 binde hiç değişim yapmadım ama önümüzdeki kış kesin ister..

• ftk44 F kullanıcısına yanıt
    Hangi kentteki servis acaba Ankara Bayraktar 250 TL fiyat verdi 5-6 ay önce fiyat şimdi Euro artışından 300 ü bulur diye düşünüyorum doğrusu.
  • Güncel bilgi;

Ön sol silecek 130 TL
    Ön sağ silecek 104 TL
    Arka silecek 47 TL

Ankara Otosay dan alınan fiyatlardır.
  • Merhaba, 2. el dizel otomatik cactus alma arefesindeyim ancak 3 konu kafamı çok karıştırıyor yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.

İlk konu; aracı satarken zarar ettirir mi? Misal 2 sene sonra satsam alıcı bulmakta zorlanır mıyım?

İkinci konu, şanzıman. Herkes o kadar kötülemiş ki yok secdeye götürüyor yok sarsıntılı geçişleri var vs. Yıllardır manuel vites kullanıyorum, benim için büyük sorun yaratır mı?

Son konu ise panoramik cam tavan. Küçük bir bebeğimiz var arkada koltuğunda otururken yoğun güneşte rahatsız eder mi?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

Merhaba, 2. el dizel otomatik cactus alma arefesindeyim ancak 3 konu kafamı çok karıştırıyor yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim.

İlk konu; aracı satarken zarar ettirir mi? Misal 2 sene sonra satsam alıcı bulmakta zorlanır mıyım?

İkinci konu, şanzıman. Herkes o kadar kötülemiş ki yok secdeye götürüyor yok sarsıntılı geçişleri var vs. Yıllardır manuel vites kullanıyorum, benim için büyük sorun yaratır mı?

Son konu ise panoramik cam tavan. Küçük bir bebeğimiz var arkada koltuğunda otururken yoğun güneşte rahatsız eder mi?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.
    alırken uygun fiyatlı aldığınız için satarkende zarar edeceğinizi sanmam.
    şanzıman olayını uzun uzun bir çok yerde anlattım uzun lafın kısası test edin size uyup uymadığına kendiniz karar verin derim.
    panaromik cam tavanı hiç düşünmeyin rahatsız etmez.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Zarardan ziyade alıcı bulmak bu araçta sıkıntılı mıdır? 2016 dizel otomatik sadece 8 bin km 80000 tl fiyat verdi bir satıcı, yüksek midir sizce?

• quote:

Zarardan ziyade alıcı bulmak bu araçta sıkıntılı mıdır? 2016 dizel otomatik sadece 8 bin km 80000 tl fiyat verdi bir satıcı, yüksek midir sizce?
    uygun bir fiyatla ilan girerseniz istanbul gibi bir şehirde sıkıntı çekeceğinizi sanmam.
    araç beyaz renk değilse ve garantisi devam ediyorsa bence satıcı ederini istiyor.
    benim aracımda bir süredir ilandaydı bu yüzden fiyatlar kaçtan gidiyor alıcılar ne fiyatlar teklif ediyorlar iyi biliyorum.
    Fazla soru sordum kusura bakmayın ama siz ne kadar beklemiştiniz satmak için? İstediğiniz fiyattan satabildiniz mi?

Yahu Öyle tuhaf ki bir çok araca bakıyorum dönüp dönüp cactuse geliyorum eski sevgili gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukumi -- 11 Nisan 2018; 10:44:18 >
  • quote:

Fazla soru sordum kusura bakmayın ama siz ne kadar beklemiştiniz satmak için? İstediğiniz fiyattan satabildiniz mi?

Yahu Öyle tuhaf ki bir çok araca bakıyorum dönüp dönüp cactuse geliyorum eski sevgili gibi :)
    83900 yazıyordu (düne kadar) dövizdeki bu yükselişten sonra satmaktan vazgeçtim. bir kaç kişi ciddi olarak ilgilendi en son 82500 dedim 79_80 olur deseydim satılırdı.

Dönüp dönüp bakmanızın nedeni, o fiyata o donanım dizel otomatik ve bu kadar tarz başka araç yok
    Aynı emsal 2008 fiyatına bakın mesela 10.000 daha fazladır.
    Örnek olarak sahibinden de 2016-2017 15000 km ye kadar dizel otomatik 60.000-85000 fiyat arası arazi-suv kategorisi araçları aratınca sadece duster ve cactus ilanları çıkıyor. Başka alternatif yok yani. Ya birşeylerden vazgeçececeksiniz örneğin daha eski olacak, daha yüksek km li olacak benzinli olacak gibi yada duster veya cactusten birini sececeksiniz.

gelelim aynı kriterlerle otomobil kategorisine bu kategoride arama yaparsanız genellikle b segmenti boş veya orta donanımlı araçlar karşınıza çıkıyor e dolaysıylada cactusun tipi hoşunuza gidiyorsa ne tip olarak nede donanım ve genişlik olarak cactuse tercih edemiyorsunuzdur. Burada da daha eski olacak, daha yüksek km li olacak benzinli olacak gibi kriterlerinizi biraz esnetmeniz lazım yoksa 8.000 km de sıfır gibi bir cactusun karşısına kolay kolay rakip bulamazsınız.
    Bence araçla bir test sürüşü yapın öyle karar verin. Bu konuyu da baştan sona bir okuyın aracın eksilerini artılarını öyle değelendirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Nisan 2018; 11:56:39 >

• Bu kur ile artışlar kaçınılmaz olacak. Sadece araç cephesinde değil, her alanda döviz ile ilgili olduğumuz için her şey sıkıntıda.

Durumları hiç iyi görmüyorum, millet battı batmayan da sendeleyip düşmek üzere.
    Cevaplar için çok teşekkürler muhakkak test sürüşü yapacağım onu da halledersem kavuşacağız cactusle inş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bu kur ile artışlar kaçınılmaz olacak. Sadece araç cephesinde değil, her alanda döviz ile ilgili olduğumuz için her şey sıkıntıda.

Durumları hiç iyi görmüyorum, millet battı batmayan da sendeleyip düşmek üzere.
    Aynen, Allah herkese kolaylık versin

• Aracı yokuş yukarı-yokuş aşağı yada düz bir yere park ederken nasıl bir vites-el freni kombinasyonuyla bırakmak gerek? Malûm "P" tuşu olmadığı için biraz tereddüt yaşadım.

Ayrıca uzun sıkışık trafiklerde yada uzun süreli trafik ışıklarında mümkün olduğunca "N" konumuna getirmek gerekir mi şanzımana yüklenmemek açısından?

Vites tuşlu olduğu için araç hareket halindeyken "R" tuşuna yanlışlıkla basılırsa Allah muhafaza bu çok sıkıntılı durumlara yol açabilir (Öne binen birisi bile ön konsolu karıştırırken basabilir) R tuşu hareket halindeyken devre dışı kalıyor mu?

Önceki sayfalarda denk gelemedim yazıldıysa şimdiden kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukumi -- 14 Nisan 2018; 9:0:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: fataleagle

Aracı stop etmeden önce N ye alıp mı stop etmek gerekiyor? Yoksa D de stop etmenin bir zararı yok mu?

Çek el frenini in hocam vitesin neyde olduğunun çok bir önemi yok. Tabi çok dik bir rampada isen o ayrı o durumda boşa al el frenini çek sonra yokuşun tersi yöndeki vitese tak.

Alıntıları Göster
    Aracı aldınız galiba hayırlı olsun güle güle kullanın.

El freni ile ilgili yazdıklarım yukarıda.

Araç hareket halinde iken r ye bastığınızda uyarı veriyor ve geçmiyor.

Boşa almayada gerek yok ama istersenizde alın bi zararıda faydasıda çok yok. Ben sürekli start stopla kullanıyorum vitesle oynama durumum yok. Arabayı çalıştırıp d konumuna alıyorum tamam bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 14 Nisan 2018; 13:29:9 >

• Çok teşekkür ederim, çok memnunum şimdilik şanzıman da çok zorlayacağa benzemiyor. Öyle secdeye gitme gibi bir durumu falan yok ayrıca, millet olarak abartmayı çok seviyoruz. Elbette bir dsg değil ama araçtan beklentiyle de alakalı bu durum.

Bilgiler için de ayrıca teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukumi -- 14 Nisan 2018; 16:22:0 >
  • quote:

Çok teşekkür ederim, çok memnunum şimdilik şanzıman da çok zorlayacağa benzemiyor. Öyle secdeye gitme gibi bir durumu falan yok ayrıca, millet olarak abartmayı çok seviyoruz. Elbette bir dsg değil ama araçtan beklentiyle de alakalı bu durum.

Bilinçli ve sakin kullanıcının sıkıntı duyacağı bir şanzıman değildir, genelde testciler yada bir arkadaşından alıp dip gaz ile araç test etmeye çalışanlar rahatsız olur. Özellikle yeni nesil araçlarda tek kavrama yarı otomatikler, gayet de güzel işliyor.

Ben aracım varken sadece eğimli yerde N'ye alıp el frenini çektikten sonra D'ye alıyordum(o da çok gerekli görürsem). Onun harici, D pozisyonunda kontak kapat el freni çek.

• quote:

Çok teşekkür ederim, çok memnunum şimdilik şanzıman da çok zorlayacağa benzemiyor. Öyle secdeye gitme gibi bir durumu falan yok ayrıca, millet olarak abartmayı çok seviyoruz. Elbette bir dsg değil ama araçtan beklentiyle de alakalı bu durum.

Rica ederim.

Ümraniyede bir araç vardı 83 küsür fiyatı olan gri renk onumu aldınız?

• bulutların içinde kaldık.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.