Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bulutların içinde kaldık.
    Vay vay vay! Tabi 5lt yakınca araç yerinde durmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Vay vay vay! Tabi 5lt yakınca araç yerinde durmaz.

Alıntıları Göster
    Isınma turları hocam, yaz geliyor çok yol yapacak bu sene cactus

Yakıt fiyatı bizi çok etkilemiyor

Şaka maka hatırlıyorsundur insignia almak için ne kadar uğraşmıştım hatta antalyada bir tane vardı seninlede görüşmüştük adam bir türlü geri dönüş yapmamıştı, çok kaderci bir yapım yoktur ama birşeyi fazla zorlamamaya inanırım. Resmen direkten dönmüşüz şimdi ortalama tüketim 5 litre o araç olsaydı 10 litre olurdu ki bu yakıt fiyatları ile resmen incir ağacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Isınma turları hocam, yaz geliyor çok yol yapacak bu sene cactus

Yakıt fiyatı bizi çok etkilemiyor

Şaka maka hatırlıyorsundur insignia almak için ne kadar uğraşmıştım hatta antalyada bir tane vardı seninlede görüşmüştük adam bir türlü geri dönüş yapmamıştı, çok kaderci bir yapım yoktur ama birşeyi fazla zorlamamaya inanırım. Resmen direkten dönmüşüz şimdi ortalama tüketim 5 litre o araç olsaydı 10 litre olurdu ki bu yakıt fiyatları ile resmen incir ağacı

Alıntıları Göster
    Bir iş olsun diye çok zorlamamak lazım, bazen akışına bırakmak en doğruyu veren oluyor.

Az yakan bir aracın varken gez dolaş keyfini çıkart. Gerçi artık yurt dışı turlarına başlarsınız .

• quote:

Bir iş olsun diye çok zorlamamak lazım, bazen akışına bırakmak en doğruyu veren oluyor.

Az yakan bir aracın varken gez dolaş keyfini çıkart. Gerçi artık yurt dışı turlarına başlarsınız .

Alıntıları Göster
    O seneye inşallah bu sene nin planları hazır

• quote:

O seneye inşallah bu sene nin planları hazır

Alıntıları Göster
    Hadi hayırlısı...

Bizde hanım ile bu gün konuştuk, 3 gün sonra izini var keşke yurt dışı ayarlasaymışız dedik.
    Olmazsa yurt içinde 3-5 günlük bir yer bakarım, diyorum. Daha da olmadı, piknik/mangal/yürüyüş takılacağız .

ek.
    *Takıldığımız sohbet konusu zannettim , yazıyorum öyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 15 Nisan 2018; 0:11:7 >

• quote:

Hadi hayırlısı...

Bizde hanım ile bu gün konuştuk, 3 gün sonra izini var keşke yurt dışı ayarlasaymışız dedik.
    Olmazsa yurt içinde 3-5 günlük bir yer bakarım, diyorum. Daha da olmadı, piknik/mangal/yürüyüş takılacağız .

ek.
    *Takıldığımız sohbet konusu zannettim , yazıyorum öyle...

Alıntıları Göster
    Aynen

Şimdiden iyi tatiller

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Evet :) yalnız start&stop ayarını bulamadım araçta ana ekrandaki tuşa basılamıyor çok da kurcalayamadım nerden acaba ayar yapılır? Bi an şüpheye düştüm acaba feel mi aldık diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

Evet :) yalnız start&stop ayarını bulamadım araçta ana ekrandaki tuşa basılamıyor çok da kurcalayamadım nerden acaba ayar yapılır? Bi an şüpheye düştüm acaba feel mi aldık diye :)
    Yol bilgisayarı ekranın da saatin hemen altında eco start_stop tuşu var.

Eco on modundaysa start stop aktif, tamamdır. Sizin gibi klavuz zor bulunur valla tşk ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

Eco on modundaysa start stop aktif, tamamdır. Sizin gibi klavuz zor bulunur valla tşk ederim :)

• Selamün Aleyküm bende siyah dizel cam tavan shine paket az kmli cactus arıyorum,satan varsa talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: is_ylz

Selamün Aleyküm bende siyah dizel cam tavan shine paket az kmli cactus arıyorum,satan varsa talibim
    Sahibindende toplam 10 tane dizel shine siyah araç var.Şu en mantıklısı gibi geldi bana.

• Yaşadığınız şehirlerde çok cactus varmı bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde çok fazla yok, eskiden bazı marka/model araç sahipleri birbirlerini gördüğünde sellektörle selam verirlerdi.
    Sonuçta az rastalanan ve tarz bir araç olduğundan biz yolda karşılatığımız cactüslere selam veriyoruz onlardanda bazıları bize selam veriyor.
    Daha keyifli yolculuklarımız oluyor.
    Bunu hepimiz yapalım bence ne dersiniz bi cactus gördüğümüzde (trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde) selam verelim mi?

Destekleyen arkadaşlar alıntı yapıp görüş yazarlarsa kimlerin gördüğünü görmüş oluruz.
  • quote:

Yaşadığınız şehirlerde çok cactus varmı bilmiyorum ama benim bulunduğum şehirde çok fazla yok, eskiden bazı marka/model araç sahipleri birbirlerini gördüğünde sellektörle selam verirlerdi.
    Sonuçta az rastalanan ve tarz bir araç olduğundan biz yolda karşılatığımız cactüslere selam veriyoruz onlardanda bazıları bize selam veriyor.
    Daha keyifli yolculuklarımız oluyor.
    Bunu hepimiz yapalım bence ne dersiniz bi cactus gördüğümüzde (trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde) selam verelim mi?

Destekleyen arkadaşlar alıntı yapıp görüş yazarlarsa kimlerin gördüğünü görmüş oluruz.
    Ankara'da bayağı fazla sayıda Cactus mevcut ama dediğinize varım... Gördüğümüz Cactus'e salam verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Gates -- 20 Nisan 2018; 13:37:36 >

Benim yerine de sen verirsin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Gates

Ankara'da bayağı fazla sayıda Cactus mevcut ama dediğinize varım... Gördüğümüz Cactus'e salam verelim

Alıntıları Göster
  • quote:

Benim yerine de sen verirsin .
    Başım gözüm üstüne
    Madem farklı bir arabaya biniyoruz iyice keyfini çıkaralım
  • Keyfini çıkaralım..bende a3 de var sıfır.. ama cactus un tadı bambaşka..

• Tüketim bilgileri ekranında "sıfırla" ya tıkladığımda veriler sıfırlanmıyor dolayısıyla kısa süreli olarak ne kadar mazot tükettiğimi göremiyorum, nedir çözümü acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

Keyfini çıkaralım..bende a3 de var sıfır.. ama cactus un tadı bambaşka..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.