Şimdi Ara

CİTROEN 1.6 HDi 115,HYUNDAİ 1.6 CRDi Elite,OPEL ASTRA 1.3 CDTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İLK YAZDIĞIM ARABALARI DEĞİŞTİRDİM BUNLARDAN BİRİNE KARAR VERİCEM SİZİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM
    BUNU BİRAZ ÇEŞİTLENDİRMEK İSTİYORUM :D DEĞİŞTİRİM CİTROEN 1.6 HDi 115,HYUNDAİ 1.6 CRDi Elite,OPEL ASTRA 1.3 CDTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukkaya -- 15 Mart 2013; 20:49:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukkaya

ARKADAŞLAR BU İKİ DİZEL ARAÇ ARASINDAN SİZCE HANGİSİ VERDİĞİM PARAYI HAKEDER.

Motor olarak megane, kalite hissiyatı olarak astra.
  • Şuan dizel araçların % 90 verdiğiniz paraları haketmiyor.

Meganın motoru iyi o kadar.
    Astranın motoru cansız ama kaliteli bir araç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paralara dacia sandero stepway yada duster alınmalı ikiside gayet kaliteli araçlar
  • astra hakeder diyecektim ama dizelse haketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

o paralara dacia sandero stepway yada duster alınmalı ikiside gayet kaliteli araçlar

Dün renault bayine clio incelemek için girdim.Clioya baktıktan sonra Sandero Stepway gördüm, dıştan çok güzel görünüyor araç, buna da bir bakayım dedim.Aracın içine binmemle inmem bir oldu. O kadar kalitesiz bir iç mekanı yapmayı nasıl becermişler anlamadım.Hele kapı içlerindeki plastik o kadar kötü ki, anlatılmaz görmek lazım.Ha aracın mekaniği kalitelidir ona bir şey demem ama içi aşırı kötü.İstenilen parada az değil, bu paraya biraz daha iyi yapılabilirdi.fiyatını haketmiyor bence.
  • Performans beklentin yoksa astra seni çok daha fazla memnun eder.Varsa bile 1.4 t + lpg düşünebilir.Garantisi bozulmadan takılıyor diye biliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 1.4 comfort
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 t lpg olmuyor yani sorunlu oluyor hem yetkili bayi söyledi hemde landirenzo bayisi söyledi..
  • motor megane, diğerleri astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda kaç km yapıyorsun. 10k civarı ise 1.4T Astra derim
  • Ben Astra alır chip tuning yaptırırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hak eder diye bişey yok birinde panaramık sunroof ve gerı görüş kamerası standarttır diğerınde bu donanımlar opsiyon olarak satılıyordur.işinize hangısı gelıyorsa onu alın.
    örnek; i30 da panoramik sonroof ve geri görüş kamerası standartken golf 7 de bunları ayrı bir ücretle sahip olmak gibi.
  • tartışmasız Yeni Megane HB GT-Line 1.5 dCi EDC 110 bg Euro 5 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

1.4 t lpg olmuyor yani sorunlu oluyor hem yetkili bayi söyledi hemde landirenzo bayisi söyledi..

Yağlama sistemi ile bunun önüne geçiliyor.Kullanırken sıkıntısı olmuyor pek.Ömrünü kısaltıyor tabi fakat birkaç katını amorti ediyor zaten.Fiyatlar bu seviyedeyken dizel araba almak bana pek mantıklı gelmiyor.1.4 t nin tüketim değerleride iyi yılda 10 12 k arası kilometre yapılıyorsa lpg ye bile gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 12 Mart 2013; 1:36:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.