|
Citroen 2022 Kasım fiyat listesini açıkladı: İşte yeni fiyatlar
-
-
C elysee yaşıyor mu hala ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobil almak hayal olmaya başlıyor..
-
Araçlar genel olarak ortalama 3-4.senede makyaj yiyor 7-8. Senede yeni kasa geliyor. 2023’te yeni kasa gelecektir diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 7 Ocak 2022; 0:58:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mercedesle yarışıyor bu arabayı bu fiyata zor satarsınız
-
Anlaşılan ortalama araç fiyatları 500.000 tl seviyesine demir atacak.
-
Kim alıyor abi bu arabaları merak ediyorum. 450 bin liranın altına adam akıllı araba yok. Kim bu paraları harcıyor çok merak ediyorum.
Bende Döviz düşükken zor zekat kredi çekerek 218 bine Corsa F almıştım, şimdi fiyatlar iki katı 400 450 bin TL verip B segment araç alıyorlar gerçekten ilginç.
-
Bu sene 10.yılı c elysee'nin, 2012de piyasaya çıkmıştı.
301 artık üretilmiyor diye elysee de bitmiştir diye düşünmüştüm, ona şaşırdım aslında.
satacağınızda para etmiyor değeri bi alt segmentin vw reno rakiplerinden ucuz oluyor sıfır citroen alınmaz ikinci el alın
-
fiyat performans ?
-
Bakıp bakıp hüzünlenmelik tablo.
-
Yemin ediyorum bundan 10 yıl önce citroen halkın dilinde çöp arabasıydı. Ülke o kadar yaşanmaz bir hale geldi ki citroene çöp demeyi bırak yanından geçemiyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ürüne çöp diyebilmek için, daha iyisini üretebiliyor olmak lazım. Kabul etmek lazım, çok şımardık çok.
-
Millet çatır çatır alıyor siz pahalı deyin , adamlar sattıkça vuruyor kırbaçı. Seneye 1 milyon bu arabalar . Bu mesajı hortlatıcam.
C elyse tam bir aile arabasi ama 160 a gelince ruzagrli ise guvensizlik veriyor 180 e kadar geldim 1.6 hdi ile exclusive
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet alıyor satılıyor deniliyor ama göz görmeyincede inanması zor oluyor, yollarda Clio Megane Corolla egea vs çok fazla görülüyor satılıyor, satış rakamları şu satılmış bu satılmış bağlamaz yolda yurumeyen araç aslında satilmamis stoklanmistir, benzin koyup yürütmek vergisini bakımlarını yaptırmak satışı doğrular onun haricinde gelip bu fiyatlara satılıyor edebiyatı tutmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya varmış fiyatlar
-
410bin tl ye c-elysee satılıyorsa artık ülkeyi kapatıp gidelim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Otomobil almak hayal olmaya başlıyor..
|
Bir ürüne çöp diyebilmek için, daha iyisini üretebiliyor olmak lazım. Kabul etmek lazım, çok şımardık çok. |
C elysee yaşıyor mu hala ya
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X