Şimdi Ara

Citröen Berlingo mu Mercedes Citan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babamla bu iki araç arasında kaldık halıcıyız bu sebepten arabaya halı atarız sizce hangısı donanım güvenlik vs vs

• Kesinlikle Berlingo.
    Kangoo çakması Citan'a o paralar
    Citan alana kadar Kangoo çok daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Eniştemde Kangoo var güzel bir araba ama renault'un arabalarını pek sevmiyorum
  • Berlingo eniştemde var(92ps),beni bozuk yolda arka koltukları çok rahatsız etti.Sert araba ayrıca malzeme kalitesini hiç beğenmedim.Sonuçta ticari araç ama hiç hoşuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDEDE

Eniştemde Kangoo var güzel bir araba ama renault'un arabalarını pek sevmiyorum

O zaman Citan'ı da sevmeyeceğinize emin olabilirsiniz. Tek farkı pahalı olması.

• Ben citan diyorum fakat citan alana kadar kangoo almak daha mantıklı bana göre ikiside aynı araba nede olsa fazladan para vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Ben citan diyorum fakat citan alana kadar kangoo almak daha mantıklı bana göre ikiside aynı araba nede olsa fazladan para vermeye gerek yok

Citandaki blueefficiency ve start stop teknolojisi daha cazip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Kançar'a danışsak, daha doğru etmiş oluruz.
  • Halıcı iseniz Mercedes biraz tuzlu olur.Berlingo hem daha ucuz hem motoru ekonomik.
  • Berlingo. Citan Mercedes'in yüz karası.

• Bugün Mercedes Citan almış bulunmaktayız. Uzun süredir inceliyorduk diğer marka modelleri sonunda Mercedes'e karar verdik 2013 model çelik gri renk 47bin TL. İstanbuldan gelmesi 3-5 gün sürer dediler bakalım alınca daha geniş yorumlarımı yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Bugün Mercedes Citan almış bulunmaktayız. Uzun süredir inceliyorduk diğer marka modelleri sonunda Mercedes'e karar verdik 2013 model çelik gri renk 47bin TL. İstanbuldan gelmesi 3-5 gün sürer dediler bakalım alınca daha geniş yorumlarımı yazarım.

Hayırlısı. Ne donanımlar var araçta?

• Citan pek tutmadı sanırım.0 km 2012 modellerini çok uygun fiyatlara veriyorlardı bir ara.
  • Kesinlikle Doblo derim. Yedek parça zebil
  • hava atmaya hiç gerek yok hem araç yeni servis bol keseden yazar parçada cabası sen al berlingoyu rahatına bak mercedese binene altın takmıyolar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Kesinlikle Doblo derim. Yedek parça zebil

Şirkette 2 tane Doblo aracımız var klasık modellerden yol tutuş perf donanım güvenlik olarak baya düşük.
  • Citan'ı sevemedim gitti.Berlingo daha iyi bir seçnek.
  • Bence tercihin Peugeot Partner olmalıdır.Berlingoyla aynı araçlar fakat Partnerin paket ve donanımı yüksek olanları var (Cam tavan vs).Görünüş ve sürüş (süspansiyonları farklıydı diye aklımda kalmıştı)bakınmındanda Berlingodan iyidir Makyajlı kasadır.Bende direk bir bayiye giderek Partnerin full donanımlısına göz at derim.(Gerçi iş için bakıyorsunuz)Aynı fiyata daha donanımlı araç almış olabilirsin.Citan'a gelince sanırım Renault fabrikasında üretiliyor direksiyon,kasa,koltuklar vs birçok benzer yanı var yani görünüşte Mercedes ama Renault.Tercihin Partner olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBGProd -- 3 Eylül 2013; 14:40:56 >
  • Citan alan adamın aklına şaşarım
    Madem ticari olarak kullanılacak, alın Tourneo Connect ve keyfinize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Kesinlikle Doblo derim. Yedek parça zebil

+1 bencede ticaride doblo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.