Şimdi Ara

Citroen C-Elysée Vs. Chevrolet Aveo Sedan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 motur ortalıkta yokki pazarlık yapacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

linea lounge

o para etmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Şu aracı bir de yumuşak plastikle donatsalar, peynir ekmek gibi satılır güzel ve yalnız ülkemde. Tek eksiği yumuşak plastik.
    Üçüncü dünya ülkeleri için (t)üretilen modeli koşa koşa gidip alırız.

yumuşak plastik olunca ne oluyor anlamıyorum. tenha bir yere çekip okşuyor muyuz aracı

hiç güleceğim yoktu..:)
    süpersiniz
    ayrıca katılıyorum da..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Şu aracı bir de yumuşak plastikle donatsalar, peynir ekmek gibi satılır güzel ve yalnız ülkemde. Tek eksiği yumuşak plastik.
    Üçüncü dünya ülkeleri için (t)üretilen modeli koşa koşa gidip alırız.

yumuşak plastik olunca ne oluyor anlamıyorum. tenha bir yere çekip okşuyor muyuz aracı

hiç güleceğim yoktu..:)
    süpersiniz
    ayrıca katılıyorum da..:)

yumuşak plastik ile üretim maliyetleri artıyor.. yumuşak plastik ile göğüsten gelen tıkırtılardan ve kokudan kurtuluyorsunuz, ben okşamasam da yumuşak olmasını tercih ederim
    301 ve aveo sedan da o parayı etmezler ama etiket fiyatları öyle

• dün carrefourda gördüm tekrar,
    detaylıca inceledim,

alıcıyım ya..

her seferinde biraz daha uzaklaşıyorum, kalite hissini gerçekten vermiyor :(
  • aveo donanım olarak daha fazla saygıyı hak ediyor.Fiyatlandırma politikalarını da ayrıca başarılı buluyorum. C ise sanki daha fazla işine gelirse al aracı gibi.cam açma düğmeleri ortadan vs.Donanım ve rahatlık için aveo derim ben.

chevrolet bize daha fazla saygı gösteriyor bence , biraz komik ve saçma olacak ama sadece zenginler mi arka camları düğme ile açsın veya 2 den fazla airbag e sahip olsun.

herkese kazasız belasız sürüşler
  • Efendi kardeşim, aveonun donanımlarına diyecek bir lafımız yok doğru da, ivedikin dediği gibi sadece ruh güzelliği yetmiyor, neticede ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Fiziki güzellik de önemli. C elysee daha bi ben arabayım diyor. Yakıt tüketimi de aveo ile aynı. sadece bir kaç donanım eksiği var diye yabana atılacak araba değil. Aveonun her şeyi iyi güzel de biraz da arka tasarım, diz mesafesi iyi olaydı güzel olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo HB daha şık tasarımlı bence. Alternatif olarak Hyundai Blue modeline de bakın.
  • aveonun HB tasarımı hakkında olumlu veya olumsuz yorum yapamam, sedan araçlarla ilgileniyorum, aveonun ön tasarımına lafım yok, ancak arka görüntü çok amatörce kalmış, ayrıca diz mesafesi az, en olarak da dar. C-elyseenin diz mesafesi don derece ideal, fakat hava yastığı ve yokuş kalkış destek sisteminin olmaması büyük noksanlar

• Hayırlısı olsun arkadaş sen kulak asma tam fiyat performans arabası, evet araba fiyatları pahalı ama hepsi öyle benim param olsa aynı seçimi yapardım eminim,güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 26 Kasım 2012; 15:27:22 >
  • Aveo euro ncap 5 yıldız,donanım iyi,ön dizayn çok iyi ama o arka tasarım yok mu tasarımın içine eden bütünlüğün içine eden durum.Sadece 1.6hdi ve tasarımında ki bütünlük adına C-elysee.
  • evet tasarım ve motor olarak c elysee bir adım önde, anlık tüketim ve dijital kliması ile diz mesafesi ve ön konsol itibariyle de bir adım önde. ancak bu saydıklarımız hep görsel şeyler, güvenlikte(8 airbag, euro ncap 5 yıldız v.b),donanımda(hill holder, far sensörü v.b)ve muhetemelen yakıt tüketiminde(fabrika verileri aynı dese de) arkasının tüm çirkinliğine rağmen iki adım önde. ben ne mi diyorum: burun farkıyla c elysee(rapid ve toledoyu inceleyene kadar)
  • aveo sedan ve arka tasarım. 206 sedanla birlikte en çirkin sıralamasında zirvede yer alır.
  • Tabiki Aveo ! Diğeri nedir bilen varmı? Elmalarla armutları karıştırmayalım. diğeri anca linea, symbol (sümbül), albea'larla kapışsın. Hatta eski kasa Aveo'larla da karşılaştırabilirsiniz. Eski makyajlı Aveo'lar bile bu fransızdan iyi. Hele Yeni Aveo'nun sedanı gerçekten çok geniş ve beğenmediğim tek yönü arka kapıların plastikleriydi. Dahada kaliteli malzeme kullanılırsa çok iyi olur. Corsa'dan bile pahalı aracı fransızla karşılaştırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

Efendi kardeşim, aveonun donanımlarına diyecek bir lafımız yok doğru da, ivedikin dediği gibi sadece ruh güzelliği yetmiyor, neticede ruhlar aleminde yaşamıyoruz. Fiziki güzellik de önemli. C elysee daha bi ben arabayım diyor. Yakıt tüketimi de aveo ile aynı. sadece bir kaç donanım eksiği var diye yabana atılacak araba değil. Aveonun her şeyi iyi güzel de biraz da arka tasarım, diz mesafesi iyi olaydı güzel olacaktı

Fanatiklik yapmak istemiyorum fakat c elysee nin arka tasarımını gördükten sonra aracimin arka tasarımına şükür ettim resmen.Diz mesafesine birsey diyemeyecegim çünkü daha hic binmedim c elysee. Fakat bu zamana kadar hiçbir şikayet gelmedi arkada oturanlardan

• Citroen c-elyese ve 301 in çarpışma testine gireceğini sanmıyorum(symbol gibi) Skoda Rapid ve Seat Toledo testlerden çok güzel ve benzer puanlar almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporcu23 -- 3 Aralık 2012; 11:24:49 >
  • neden c elysee ve 301 çarpışma testlerine girmeyecekler? bu konuda düşünceniz nedir? bu kadar kötü diyorsunuz, güvenemezler giremezler diyorsunuz
  • Toledo ve rapid tüm dnya pazarı için üretildiler. Tıpkı yeni aveo ve accent blue ile rio gibi. C elysee ve 301 ise az gelişmiş ülkerde satılsın ve ucuz olsun diye yapılmış araçlar. Tıpkı symbol ve linea gibi. O yüzden bence de girmezler. Girerlerse de 5 yıldız alacaklarını sanmam. Citron kendi vatandaşına satmıyor mesela bu aracı. Avrupada satmadığı aracı niye avrupa güvenlik testine soksunki?

http://www.citroen.fr/home/#/gamme/vehicules-particuliers/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

neden c elysee ve 301 çarpışma testlerine girmeyecekler? bu konuda düşünceniz nedir? bu kadar kötü diyorsunuz, güvenemezler giremezler diyorsunuz

Güvenlik donanımları ve karoser malzeme vb buradan iyi puan almalarına yeterli olmadığını bildiklerinden. Zaten öyle olmasaydı bu fiyata satılmazdı.
  • aveo ikisi arasında tercih yapma zorunda kalsam, güvenlik konusundaki yıldızlarına, donanımlarındaki artılarına rağmen, tasarımındaki artılar, anlık tüketimi göstermesi, diz mesafesindeki fazlalık ve dijital kliması ile c elyseeyi tercih ederdim. ha illeki citroen olacaksa c5 i tercih ederim o ayrı ama...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.