Şimdi Ara

Citroen C-Elysee Makyajlı Haliyle Satışa Sunuldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilenen C-Elysee Türkiye'de satılmaya başlandı ! Citroen'in 2012 yılından beri ülkemizde satışa sunduğu ve o yıldan itibaren bakıldığında en çok satılan binek otomobil ünvanını elinde bulunduran C-Elysee yeni versiyonuyla ülkemizin yollarında yerini aldı. Araca göz attığımızda ön tampon, far grubu ve ızgaranın yeni bir forma kavuştuğu görülüyor. LED gündüz farları ve hemen altında konumlanan sis farlarının etrafındaki krom çerçeve, aracın görüntüsüne bir hayli modern bir hava katıyor. 3D görünümlü stop lambaları yeni modelde de kullanılmaya başlanırken yeni seçeneklerle birlikte araçta toplam 6 farklı renk opsiyonu bulunuyor. Live, Feel ve Shine olmak üzere 3 farklı donanım seviyesine sahip olan modelde bir adet 1.2lt benzinli ve bir adet 1.6lt dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği sunuluyor. En düşük donanım seviyesinde benzinli aracın başlangıç fiyatı ise 59.500₺ olarak belirlenmiş.

Detaylı bilgi için: https://www.instagram.com/p/BSMCAr3gcPP/?taken-by=car.bro

Aracın tanıtım videosu:https://www.youtube.com/watch?v=Htvf50lFHpY

• En düşük donanımlı fiyatı 60 bin TL! B sınıfı bir araça 40 bin bile fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-yeni-c-elysee-citroen-av-car-da-2017-414571364/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 23 Nisan 2017; 9:10:34 >
  • 73 binlik clio sümbülden çok daha güzel ve alınabilir bir araba.
  • Sümbüle 10 kez tercih edilir. Makyajla biraz albeni kazanmış bireysel satışlar artacaktır bu makyajla.

• çok güzel olmuş
  • Makyajlı hali çok güzel görünüyor ya, özellikle ilandaki renk ile, bir de cam açma tuşlarını kapılara alsalarmış tadından yenmezmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 bine güzel bir c sınıf ikinci el alırım çok kalitesiz bir araç c-elysse

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-yeni-c-elysee-citroen-av-car-da-2017-414571364/detay

Koltuk arkasındaki televizyonu adam özelmi yaptırmış

• Moueson kullanıcısına yanıt
    sana yakışır. Fluence i satıp al bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Para yok :(

• O ortadaki cam kumandalarini kapilara almadıkları sürece beş para etmeyecek gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

koleos yada kodiaq almayacak miydin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

koleos yada kodiaq almayacak miydin

Almayı düşünüyordum hocam kesin birşey söylemedim.Kredi çekerek almayı düşünüyordum şuan dolar yüksek, ekonomi kötü olduğu için vazgeçtim.Ben fluencem ile mutluyum.:)

• 60 a dizeli rahat verirler.Yukaridaki ilan gibi 64-65'e dizel full donanımı bırakırlar.1.2 benzinlileri 50-52 civarına bırakır bayiiler ama kimse almaz.Symbol c elyse 301 Linea felan bu arabalar dizel motorun hatrına alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakışıklı olmuş. Kesinlikle sümbüle tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

O ortadaki cam kumandalarini kapilara almadıkları sürece beş para etmeyecek gözümde

Bunlar ekonomi araçları. Yani üretilirken minimum maliyet üzerinden hesaplanıyor. Cam açma tuşları kapı üzerine alındığında ekstra maliyet çıkıyor. Fiyata ne kadar yansır bilmem ama Sonuç olarak durum bu. Ayrıca camı manuel açmaktan her türlü daha iyidir.

• trktlh kullanıcısına yanıt
    B sınıf sedanların en yakışıklısı daha da yakışıklı olmuş. Bu arada o koltuklar Alacantara mı yoksa ben mi yanlış gördüm

• Şu direksiyon en azından exculisive donanımda tuşlu olsa ne olurdu ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cakmarolexsaat

O ortadaki cam kumandalarini kapilara almadıkları sürece beş para etmeyecek gözümde

Bunlar ekonomi araçları. Yani üretilirken minimum maliyet üzerinden hesaplanıyor. Cam açma tuşları kapı üzerine alındığında ekstra maliyet çıkıyor. Fiyata ne kadar yansır bilmem ama Sonuç olarak durum bu. Ayrıca camı manuel açmaktan her türlü daha iyidir.

Arac başına 2 metre fazla kablo kullanacaksın. Ve 3 kuruşluk kabloyla bu kadar tepki çeken hatta alay konusu olan bir sorunu çozeceksin. PSA 2017 araçlarında hala 2000 lerde kullandığı sinyal kolu aksamini kullanır ki bence rezalettir ama kimse bunu için eleştirmez ama iş ergonomiye gelince kusura bakmasınlar halt ediyorlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.