Şimdi Ara

Citroen C1 2008 Otomatik Hakkında Bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Citroen C1 SX aldım 2008 model otomatik.Kullanan arkadaslar varsa bırkac konuda yardım ısteyecegım.

Mesela KM gostergesınde km yi sıfırlayıp ne kadar yol yaptıgımızı gosteren bır secenek bulamadım.Varsa nerden nasıl yapılıyor acaba?

Bir de direksiyon ayarı yapılabiliyor mu yukarı asagıya dogru?

Yardımcı olan arkadaslara tesekkurler.Aklıma gelen soru olursa devam ederım sormaya :D

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun, bir dönem 1000km kadar dizelini kullanmıştım.

Hız göstergesi panelindeki dijital göstergenin yanındaki siyah tuşa bir defa basıp çekersrniz "toplam/günlük km sayacı" arasında geçiş yaparsınız.

Günlük km sayacındayken uzun süre basarsanız, sıfırlanır.

Direksiyon ayarını hiç hatırlamıyorum maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Aracınız hayırlı olsun, bir dönem 1000km kadar dizelini kullanmıştım.

Hız göstergesi panelindeki dijital göstergenin yanındaki siyah tuşa bir defa basıp çekersrniz "toplam/günlük km sayacı" arasında geçiş yaparsınız.

Günlük km sayacındayken uzun süre basarsanız, sıfırlanır.

Direksiyon ayarını hiç hatırlamıyorum maalesef.

Merhaba,

Ben de bu arabayı almayı düşünüyorum yalnız arabanın boyutları konusunda tereddütlerim var. İlk arabam olacak kısmetse ve boyum 1.90 civarında. Sizce rahat edebilir miyim ?
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Arka koltuklar bos kalacaksa sorun yok

Dizeli bugun bile tabir-i caizse "akbil" gibi arabadir. 54 beygir ama aracin kasasina fazlasiyla yetiyor, yol tutusu cirkinliginden beklenmeyecek kadar basarili;)

• quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Arka koltuklar bos kalacaksa sorun yok

Dizeli bugun bile tabir-i caizse "akbil" gibi arabadir. 54 beygir ama aracin kasasina fazlasiyla yetiyor, yol tutusu cirkinliginden beklenmeyecek kadar basarili;)

Teşekkür ederim bilgilendirme için Arka koltuklar yüzde 90 oranında boş kalacaktır.

Bence arabanın kasası çok güzel :) Yani ben beğendim oldukça. Yeni evlendim sayılır. Biraz borçlarımız azalsın da en fazla 25.000 civarında bir araba almayı düşünüyoruz. Başka önerebileceğiniz model var mıdır ? Tek kıstasım otomatik vites olması ve mümkün olduğunda az yakması.

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    Bende iki yillik evliyim, Allah bir yastikta kocatsin:)

C1'in otomatik dizeli yok, 1.0 benzinli sanitim 65 bg otomatigi var. uzun yola cok cikilmaz diyorsaniz fazlasiyla yetecektir.

Manuel uygun olsaydi, 2010-2011 peugeot 206+ da onerebilirdim. Dizel-otomatik olarak belki smart bulunabilir ama o da iki koltuklu.

Kia picanto nun 1.1crdi dizeli var ama o da sanirim sadece manuel.

Cok yardimci olamadim ama umarim hayirlisi sizi bulur, simdiden kazasiz belasiz surusler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.