Bildirim
Citroen c3 1.4 2006 mı yoksa opel corsa 1.3 cdti 2005 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Not :bayan kulanıcak (Manuel vites)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
C3 bir tık önde bence. Dışardan küçük gözükmesine rağmen içerden ferah bir araç. Özellikle cam tavan versiyonu alırsanız hem kullanırken hem satarken büyük artı olur.
Motorun 1.4 hdi olduğu varsayarak yazıyorum kronik sorunu yok gibi bir şey. Termostat sıkıntısı yaşanır biraz sık arızalanır hararet göstergesinde dalgalanmaya sebep olur ama bahsettiğim dalgalanma 70-90 derece arasıdır.
Biraz sert arabadır pek konfor beklemeyin ayrıca alt takımı bir tık narindir iyi kullanılmadıysa ıvır zıvır alt takım parçaları arıza çıkarabilir.
Ha bu arada 1.4 HDi 'ların 70 beygir olanına bakın 92 beygir olandan kesinlikle uzak durun.
Donanım olarak Cosmo paket Corsalara nazaran zayıf kalır.
Bakım maliyetleri uçuk kaçık fiyatlar değil ben periyodik bakımını sanayide 400-500 civarına yaptırıyorum ama en pahalı yağdan kullanıyorum kendi yağı total kullanılırsa daha aşağı çekebilirsiniz.
Yakıt tüketimi inanılmaz düşük seviyelerde ben şehir içi full klima açık full trafik yaz sıcağında 5.5 litreden fazlasını görmedim. şehir dışı 3.7 3.8 lere kadar düştüm ancak sabır gerektiren bir olay olduğu için normal bir uzunyol seyahatinde 4.2 4.5 arası yakar.
Performans odaklı bir motor değil ancak iki motoru da kullanmış biri olarak ben 1.4 Hdi daha başarılı buluyorum.
Başka sorunuz olursa yanıtlayabilirim.
-
Corsa kullanıcısı olarak bu ikisinden corsayı öneririm. -
2011 c3 1.4 hdi ve 2008 corsa 1.2 yi aynı dönemde uzun uzun kullanmış olarak cevabım kesinlikle Corsa dır.
Corsa çok daha sağlam, oturaklı, sorunsuz ve güvenlidir c3 e göre...
Eski bir c3 alan kişi sanayide iyi bir çevre edinir.
Ön takımlar berbattır, iki sennede üç kere salıncak değiştirdim, iki kere motor kulağı, rot başı ve z rot değiştirdim, trim sesi çok fazladır...
İki kere ön balata , bir kere disk değiştirmeme rağmen frenlerin ötmesini kesemedim, mart ayında 115 binde sattım kurtuldum çok şükür...
Not: arabayı eşim kullanıyordu ama masrafları ben ediyordum tabi ki 😬
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Düzgün C3 bulursanız alınır. Yakıtı konforu iyi kronik sıkıntısı bilmiyorum ama turbo tarafında bez gibi koruma var zamanında bu yüzden yanan araçlar olmuş alırsanız onu sökün iç kısmında kırık vs olursa trim sesi çok yapar düzgün bulunmaz ise Corsa daha iyi seçenek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X