Şimdi Ara

Citroen C3 1.4 SX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2. el 2006 model C3 1.4SX benzinli buldum bir tane kazasız,boyasız temiz bi araç 56 bin km de fiyatı 21.750 diyor citroen c3 kullananlar yardım edebilir mi bu araç alınır mı şehir içi için ideal midir.Şehir dışına nadir olarak çıkıyorum.Aracın resimleri Citroen C3 1.4 SX Citroen C3 1.4 SX Citroen C3 1.4 SX Citroen C3 1.4 SX

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C3 1.4 SX: Kapsamlı Bir İnceleme

Citroen C3 1.4 SX, kompakt hatchback sınıfında öne çıkan, konforlu ve güvenilir bir seçenektir. Bu model, 1,4 litre benzinli motoru ve otomatik vites seçeneği ile kullanıcılarına keyifli bir sürüş deneyimi sunar.

Citroen C3 1.4 SX'in Temel Özellikleri

• 1,4 litre PureTech benzinli motor
    • 95 beygir gücü ve 136 Nm tork
    • 6 ileri otomatik şanzıman
    • 5 kapılı hatchback gövde tipi

Performans ve Sürüş Dinamikleri

Citroen C3 1.4 SX, yeterli performans sunan bir otomobildir. 1,4 litrelik motoru, günlük sürüş koşulları için yeterli gücü sağlar. Otomatik şanzımanı ise sorunsuz ve rahat bir sürüş deneyimi sunar. Frenleri hassas ve yol tutuşu iyi düzeydedir.

İç Mekan ve Konfor

Citroen C3 1.4 SX'in iç mekanı ferah ve kullanışlıdır. Koltukları rahat ve destekleyicidir. Geniş bagaj hacmi, günlük ihtiyaçlarınız için yeterli alanı sunar. Panoramik cam tavanı ise iç mekana ferahlık katar.

Güvenlik Özellikleri

Citroen C3 1.4 SX, güvenlik konusunda da iyi bir performans sergiler. Standart güvenlik özellikleri arasında ABS, ESP, hava yastıkları ve yokuş kalkış desteği bulunur.

Yakıt Verimliliği

1,4 litrelik PureTech motoru, yakıt verimliliği konusunda da iddialıdır. Resmi yakıt tüketim verilerine göre, şehir içinde 7,2 litre/100 km, şehir dışında 4,9 litre/100 km ve ortalama olarak 5,8 litre/100 km tüketim değerleri sunar.

Sonuç

Citroen C3 1.4 SX, konfor, verimlilik ve güvenilirlik arayanlar için ideal bir seçimdir. Otomatik şanzımanı ve geniş iç mekanı ile günlük kullanımlar için oldukça uygundur. Uygun fiyatı ve düşük yakıt tüketimi, bu modeli bütçe dostu bir seçenek haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de zamaninda arastırmıstım ama temiz diye 2006 modele bu fiyat yuksek.. satici inmiyorsa ilgilenmeyin..
  • Ne kadara kadar inerse alınır ? 20 bin mi ?
  • bu arabaya o para bence çok benzinli manuel ve baz model
  • Otomatik vitesler nasıldır iyimidir ? Ayrıca otomatik vitesleri manuel olarak kullanabiliyormuyuz ?
  • Bence şehir içinde çok yakar
  • Şehir içinde yakmayan arabamı var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Citroen C5 1.6 dizel alınırmı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2004 model citroen c3 sx benzinli düz vites kullanıyorum.
    ilk sahibiyiz. 9 yıl annem kullandı 1 yıldır ben kullanıyorum. henüz 60 bin km'de :)
    2 ay sonra satıp yeni otomobil alacağım.

citroen c3 inanılmaz sorunsuz bir otomobil. hiç üzmedi, hiç masraf çıkarmadı. periodik bakımını yap yap kullan.
    şehir içi dışı karışık 33 krş yakıyor.
    olumsuz yazacağım tek şey seri olmamasıdır.
    temiz bulursanız gözünüz kapalı alın.

fiyat çok uygun. ikinci el uçmuş durumda. dandik arabalara bile ne fiyatlar çekiyorlar.

@odien

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 8 Ağustos 2014; 21:50:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

2004 model citroen c3 sx benzinli düz vites kullanıyorum.
    ilk sahibiyiz. 9 yıl annem kullandı 1 yıldır ben kullanıyorum. henüz 60 bin km'de :)

citroen c3 inanılmaz sorunsuz bir otomobil. hiç üzmedi, hiç masraf çıkarmadı. periodik bakımını yap yap kullan.

fiyat çok uygun. ikinci el uçmuş durumda. dandik arabalara bile ne fiyatlar çekiyorlar.

@odien

60 bindeki araba sorun çıkarmaz zaten hocam:) bizde skoda oktavia var 300binde 270binini tüplü yaptı tık demedi.

• çok diyen arkadaşlar neye istinaden diyor:) 56 binde araç sorunsuzdur kullanan eşek değilse ve modelide cok düşük değil. biniciye uygun fiyat satıcıya değil tabiki
  • Yardımlarınız için teşekkürler bide fiyatı biraz daha indirebilsem alacam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çohiyimiş

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

2004 model citroen c3 sx benzinli düz vites kullanıyorum.

@odien

60 bindeki araba sorun çıkarmaz zaten hocam:) bizde skoda oktavia var 300binde 270binini tüplü yaptı tık demedi.

isterse bin km olsun. 10 yıllık otomobilden bahsediyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.