Şimdi Ara

Citroen c3 arabam var MODİFİYE YAPmak istiyorum neler yapabilirim YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • citroen c3 1.4 hdi turbo dizel arabam var arabama modifiye yapmak istiyorum neler önerirsiniz

• BENDE DE VAR GÜZEL TOPIC..

BEN MOTOR İÇİN DEĞİL AMA KÜÇÜK ÇAPLI BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUM..

YANİ KROM IZGARA

KROM KAPI KOLU

KROM BAGAJ ÇITASI

KROM KAPI EŞİĞİ

KROM FAR VE STOP ÇERÇEVESİ

EGSOZ UCU

GİBİ DIŞ MODİFİYE PARÇALARINA İHTİYACIM VAR NERDEN VE NE KADARA BULABİLİRİM.

ŞU AN KONYADA İKAMET ETTTİĞİM İÇİN NETTEN NERDE BULURUM.. VE DAHA BAŞKA NE GİBİ ÖNERİLER OLABİLİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
  • en kısa yolu google arat orda modifiye firmalarının telefon numaraları var ordan bulursun .ayrıyetten yine google da krom parça fiyatları olarak yazınca çıkıo
  • şahsen ne yaparsanız yapın araba hala yumurtaya benzeyecektir. modefiye görüntü olarak tutmayabilir.
  • ama süper bu

• quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

BENDE DE VAR GÜZEL TOPIC..

YANİ KROM IZGARA

KROM KAPI KOLU

KROM BAGAJ ÇITASI

KROM KAPI EŞİĞİ

EGSOZ UCU

ŞU AN KONYADA İKAMET ETTTİĞİM İÇİN NETTEN NERDE BULURUM.. VE DAHA BAŞKA NE GİBİ ÖNERİLER OLABİLİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

hepsi 200 ytl yi geçmez
  • motora chip tuning de yaptır turbo dizel motora ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

motora chip tuning de yaptır turbo dizel motora ideal

Arkadaşım chip öyle ilk başta yapılmaz....Bu arada sem tam olarak nereyi modifiye etmek istiyosun?motor mu diş mı iç mi?ses sistemi mi?ve ne kadarlık bi bütçe ayırdın?
  • şimdilik ilk olarak dış modifiye ve ses sistemi düşünüyorum yaklaşık 1000ytl olabilir
  • iş te budur

• yazık arabayı ne hale sokmuşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MooNStaR

şimdilik ilk olarak dış modifiye ve ses sistemi düşünüyorum yaklaşık 1000ytl olabilir

Bence 1000 ytl ye ilk ses sistemini yap derim tabi bide iyi bi alarm.Sonra body kit,sonra jant lastik,sonrada iç olabilir parça parça.
  • piyasasını araştırıyorum bakalım bütçeye uyarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

BENDE DE VAR GÜZEL TOPIC..

YANİ KROM IZGARA

KROM KAPI KOLU

KROM BAGAJ ÇITASI

KROM KAPI EŞİĞİ

EGSOZ UCU

nikelaj c3 ü mahvediyorr iğrenç gösteriyorr tavsiye etmem bzim burda var bitane fotoğrafını cekip göndericem sizde o iğrençliğe ortak olun senın bahsettiklerinin hepsi tek tek var

• bu fotodokıiler kötü bence. c3 e abartılı modifiye yakışmıyor. kaldırmıyor araba. orjinal hali daha güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.