Şimdi Ara

citroen c3'ün 2003-2008 modeller arası otomatik vitesi(tiptronik) nasıldır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandan beridir forumun dışardan üye olmadan takipçisiydim nihayet üyeliğimi aldım.
    Bu da sizlere ilk sorum olsun
    Acaba başlıkta belirttiğim kasa c3'lerin otomatik (tiptronik diye geçiyor aslı tam otomatik) vitesi nasıldır??
    Pek iyi duyumlar almadım,ustam boşver fransızın otomatiğini minvalinde konuştu -ki sadece ondan duymadım bunu-

Aranızda kullanan veya bu araçlarla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

• türk ustalara göre fransız araçlar adam değildir zaten.

arac hakkında hiç bilgim yok ama aynı aracın güncel kasa manuel dizelini kullanıyorum çokta memnunum.

bir dsg kadar arıza adı duyulmadığına göre denenmeye dener
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaskut

türk ustalara göre fransız araçlar adam değildir zaten.

arac hakkında hiç bilgim yok ama aynı aracın güncel kasa manuel dizelini kullanıyorum çokta memnunum.

bir dsg kadar arıza adı duyulmadığına göre denenmeye dener

Haklısınız bakımı yapılmış yağı zamanında değişmiş her otomatik sorunsuzdur benim gözümde de.Ama yine de insan bu kadar olumsuz yorum duyunca kıllanıyor ister istemez.teşekkür ederim
  • Kardesimin kiz arkadasinda var 2005 model yillardir sorunsuz kullaniyor bende kullandim ister manuel ister tam otomatik ayrica araba kaydirmiyor tam otomatik gibi. Bendede 1.4 hdi var 2004 model cok memnunum aracimdan 206 yi satip aldim iyiki almisim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

Kardesimin kiz arkadasinda var 2005 model yillardir sorunsuz kullaniyor bende kullandim ister manuel ister tam otomatik ayrica araba kaydirmiyor tam otomatik gibi. Bendede 1.4 hdi var 2004 model cok memnunum aracimdan 206 yi satip aldim iyiki almisim diyorum

1.4 hdi'lar yakıtta tam bir cimri diye biliyorum doğru bir tercih olmuş sizin için :) 206 otomatik de piyasada oldukça fazla ama işte yakıt tüketiminde otomatik de olsa c3 206'dan üstündür diye düşündüğümden bıraktım 206 bakmayı.
    teşekkür ederim cevabınız için
  • 206 ve c3 birbirine denk araçlar bakım falan yaptırırken bir çok parçasının aynı olduğunu görebilirsiniz.
    206 nın xt si ve felinesi c3 ün birçok modelinden donanımlıdır. c3 1.6 sx en donanımlı modeli.

Genel olarak otomatiği sorunsuz diye biliyorum, sorun çıktığında genelde selenoid valf i değiştirilerek çözülüyor.
  • haislip_13 kullanıcısına yanıt
    C3 hem yakit hemde yol tutus olarak daha iyi diyebilirim 206'dan fmtr nickli arkadas dogru tesbitte bulunmus, Citroen C3 kasa olarakta 206 dan daha guncel duruyor..206 98 de geldi turkiyeye citroen c3 2003 de daha yeni versiyon tip olarak ...ben tipini yakitini cok severek kullaniyorum iyiki 206 yi satip almisim.....otomatigide sorunsuz ayni platform uzerine kurulmus araclar zaten siz yinede hangisini begeniyorsaniz hayirlisi o olsun sizin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

C3 hem yakit hemde yol tutus olarak daha iyi diyebilirim 206'dan fmtr nickli arkadas dogru tesbitte bulunmus, Citroen C3 kasa olarakta 206 dan daha guncel duruyor..206 98 de geldi turkiyeye citroen c3 2003 de daha yeni versiyon tip olarak ...ben tipini yakitini cok severek kullaniyorum iyiki 206 yi satip almisim.....otomatigide sorunsuz ayni platform uzerine kurulmus araclar zaten siz yinede hangisini begeniyorsaniz hayirlisi o olsun sizin icin

ben c3'ü sempatik buluyorum zaten bayan arkadaşım için,kendime değil :) temiz ve uygun fiyatlı bi jazz otomatik bulsam hiç düşünmeyeceğim zaten de elimizdeki bütçe c3'e daha uygun.
    teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.