Şimdi Ara

Citroen C4 2011 e-hdi enjektör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamünaleyküm Citroen C4 2011 ehdi aracımın enjektorlerinde sakirdama vardi sıfırı ile deistirttim değişmeden önce tahmini benzinlige gidiş km si fulledigimde 1000 1200 km yazıyordu değiştirdikten snra 800 900 km den fazla olmuyor.
    Aracın fazla yaktığını fark ettim bugün yaptirdigim yere götürdüm beyfendi test sürüsüne çıktı performansında fln sıkıntı yok sakirdama fln hicbirsey yok dedi yakıt konusundada şundan bahsetti araç yakıtları gittikçe pahalaniyo ondan size gelmiş olabilir dedi. Açıklığa kavuşturcak varmı lütfen yardım edin kafayı yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazli6789 -- 18 Ekim 2021; 16:10:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun işçilik önemli oluyor bu durumlarda maalesef. Bence satın kurtulun dikiş tutmaz başka arızalarda verebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitewolf101 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için sağolun teşekkür ederim

• Bende de aynı araçtan var.Full depo en az 1000 km götürüyor. Yakıt pahalılığı ile ne alakası varmış? Full depo olunca fiyatla alakası olmaz.Başka bir yere göstermen lazım.Acaba takılan parça yan sanayimiydi?

• Orj diye taktirdik yan sanayi taktiysa onu bilemiyorum

• Nazli6789 N kullanıcısına yanıt

C4 facebook grubuna üye olun. Çözüm bulurlar.

• Barracud@ kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takılan parçanın markası Siemens miş

• adam saçmalamış yakıt fiyatıyla alakalı bir durum yok. continental piezo enjektör olması lazım ehdi motorda marka seçiyor olabilir. enjektör diplerine bakın mazot kaçağı var mı pul keçeyi değiştirmemiş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Ben anlamıyorum ama başka bir ustam var ona baktiriyim yarın sağolun teşekkürler

• Yeni enjektorler takilinca, motor beynine (ecu) kodlanmasi gerekir. Yaptilar mi?

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bilgim yokda yaptırırken babamda yanındaymis kodlama yapilmis ama ne için bilmiyorum

• Nazli6789 N kullanıcısına yanıt

Her enjektor uzerinde harf ve rakamlardan olusan ima kodlari vardir. Bunlar sirasi ile bilgisayarla ecu ya kodlanmasi gerekir.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Evet yapıldı hatta adam kağıdı yazmış sırasını ruhsata koymuş kağıdı

• Facebook grubundakiler tam mal hiç medet ummayın oradan. Ben en son şiştim çıktım.

2011 üretimler kronik sorunlar. Arızalı olanlar Siemens. Orjinaller Continental olması lazım. Diagbox'la Ecuya kaydolması da gerekir. Ayrıca enjektör çatallarının da değişmesi gerekiyor.

• Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere fazla yakıt tüketimimiz vardı tamircim tekrardan bir enjektör kodlaması yapalım demişti bugün yaptırdım enjektörü deisem kişi kağıda sirasiniyla kodları yazmıştı o kodları tamircime vermiştim işlem bittiğinde kodlar sisteme işlenmemis dedi kağıttaki kod ile uyuşmuyor dedi işledim dedi bakalım birde böyle denicem inşallah yakıt tüketimi düşer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.