Şimdi Ara

2025 Model Araç Stepne Bölümündeki Lekeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım aracın stepne bölümünde aşağıdaki gibi lekeler bulunmaktadır. Aracı henüz teslim almadım, bu konuda ne yapmam konusunda fikri olan var mı?

Araç yurt dışından gemi ile geldi daha önce böyle bir durumla karşılaşan ve bu lekelerin neyden kaynaklandığını bilen var mı acaba ?

Lekeler pas gibi değil sanki reçene veya kuvvetli bir yapıştırıcı gibi duruyor, suyla sabunla çıkacak gibi gözükmüyor kuru ve sert bir yapısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozalakgafa -- 13 Nisan 2025; 20:54:28 >

• Allah baska dert vermesin. Koctasta sonaxin arac icin recine cozucu spreyi var. Deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Allah baska dert vermesin. Koctasta sonaxin arac icin recine cozucu spreyi var. Deneyin
    Merhabalar, öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası reçineyi benzetme olarak yazdım ama değil gibi kimyasal bir maddeye benziyor. Ne olduğu hakkındada net bir açıklama yapmıyorlar tek dedikleri tabancayla sıkılan bir koruyucu madde başka bir bilgi yok çok kuru ve sert sanki baliyi dökmüşler kurumuş sertleşmiş gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sert kimyasallar kullanmayın balata spreyi tiner vs gibi

sabunlu sıcak su yumuşak sünger gibi deneyin sonuçta altındaki boya ve koruyu boya var

çıkmıyorsa zorlamayın boyayı sökerseniz iş daha zor hale gelir

durumu resimleyin lazım olur belki

çıkmıyorsada zorlamayın bırakın bence.

• Benim eski araçlarımda da vardı o hiç umursamadım. Ne olduğunu bilmemekle birlikte bir zararı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.