Şimdi Ara

Citroen C4 alıyorum Linkteki araç nasıl Yardımm??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ne zamandır güzel bir C4 bakınıyordum, linkteki araçta hem camtavan hem f1 vites var, fiyatı 30 civarı indirebilirsem almayı düşünüyorum. Sizce 30 verilirmi ne dersiniz?
    2 parça boya var görünüyor, 0 hatalı araçlar 29,500 gibi falan sanki, bu çokmu dersiniz

Citroen C4 1.6 HDI SX 2008

• amcamda dizel boş modeli.arkadaşımda benzinli dolu modeli var ama ikisi de düz vites otomatiği nasıldır bilmiyorum.dizelin çekişi mükemmel ve çok az yakıyormuş.benzinlinin ise donanımı süper hele o cam tavanın keyfi mükemmel şu ana kadar genel bakım haricinde bir sıkıntı çıkarmadı iki araçta.yalnız ikisinde de olan bir sorun var çukurlarda ve bozuk yollarda arka süspansiyonlar gürültülü çalışıyor.
  • çok teşekkürler, C4'lerde 2008-2010 arasında fiyat farkları kafamı karıştırdı, piyasa biraz sallantılı sanırım. arabanın ederini anlamak sitelerden oldukça zorlaşmış. rakamlar çok yakın birbirlerine..

2004-2008 arası mazda 3 bakıyorum şuan, umarım düzgün birşey bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byCraCkPoT

Arkadaşlar merhaba,
    Ne zamandır güzel bir C4 bakınıyordum, linkteki araçta hem camtavan hem f1 vites var, fiyatı 30 civarı indirebilirsem almayı düşünüyorum. Sizce 30 verilirmi ne dersiniz?
    2 parça boya var görünüyor, 0 hatalı araçlar 29,500 gibi falan sanki, bu çokmu dersiniz

Citroen C4 1.6 HDI SX 2008

diesel araba 100.000 KM' den sonra ufak tefek masraf çıkarır, bu fiyata 2011 2012 linea vb araçlar alabilirsiniz. hattta 38.000' e 0 linea...

• tekrar C4'e geri döndüm ben. birçok seçenek elendikten sonra en mantıklısının C4 olduğuna karar verdim.
    İçime de sindi açıkçası araç. Sorunsuz bir şanzumanı var, az yakıyor dizeli diğerlerine kıyasla oldukça hesaplı, donanımı yüksek ve en önemlisi de şekli şemali oldukça güzel bir araç..

2008 model, Citroen C4 1.6 HDI SX PK arıyorum arkadaşlar, kilometresi çok olmayan, otomatik dizel ve cam tavan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.