BEN 207 CC ALICAKTIM AMA CITROENE GİRİNCE BU ARABADA KAFAM KALDI. BEN ARABAYI MANTIKLI AÇIDAN DÜŞÜNDÜM VE 207 CC ALMANIN MANTIKLI BİR ÇÖZÜM OLMAYACAĞI KANISINA VARDIM. ARABAYI KULLANDIM İVMELENMESİ PEK İİ DEĞİL AMA ARABA HER AÇIDAN ÇOK ERGONAMİK. 7 KİŞİLİK OTURMA KAPASİTESİNE SAHİP. FİYAT OLRAK DA S MAX DEN FİLANDA DAHA UYGUN GELDİ BANA SİZCE ALINIRMI BU ARABA. KULLANAN VARMI?
Bence öncelikle ne istesiğine iyi karar verdikten sonra başlık aç. Dediğin gibi çok alakasız arabalar. İlk olarak nasıl bir araba istediğinden emin ol. 207 CC ile Picasso çok farklı arabalar.
hocam 207CC nere C4 grand picasso nere??? iki araba arasında dağlar kadar fark var bence sen ne alacağını tam bilemiyorsun biraz sağda solda araştır ve ne alacağını netleştir.öyle daha fazla yardımcı oluruz
Ben bunu almak için ciddi bir test yaptım.. - Dış görünüş olarak mükemmel.. - İçeride biraz çirkin geldi bana ama olsun.. - 7. koltuklara geçiş en kolay model ..Bu açıdan harika. - Bagajda entegre pazar çantası var - Xenon hariç istenecek herşey var. - Örnekte verilen hata sanırım sık bişey değildir. Ancak otomobilde biliyorsunuz basitleştirilmiş manüel şanzıman var. Ayrıca yokuş kalkış sisitemi var. Nisbeten zayıf-motor ağır kasa nedeniyle ve yokuş kalkışın etkisi ile çok erken debriyaj yiyebiliyormuş., - Satıcı süsüpansiyon sert diyor ama bence yumuşak. Buna rağmen sesli. Hızlı ani manevralarda araba sizden bağımsız gidiyor.. - Vites değiştirmeler epey sarsıntılı (belki ben beceremedim) - Motor sandığımdan çok da iyi hızlandırıyor arabayı .Kesinlikle zayıf değil.
Sonuç olarak. Tam da CCnin aksi bir ototmobil. CC sürüş keyfi verirken bu aksine sürücüye eziyet, yolculara konfor veriyor..Hacim ihtiyacı varsa şu anda en makul seçenek..Ama asla CCnin kulvarında değil..
Aile arabası olacaksa tabii ki alınır. Yalnız şunu söyleyeyim. Bu grup arabaları alanlar bir daha MPV dışı araçlara zor binerler diye düşünüyorum.
biraz daha alternatiflere bak ondan sora karar ver bence skoda roomsterede bak istersen.
ya arkadaşlar benim istediğim arabanın piyasada fazla olmamasını istiyorum ama küçük bi de sorunum var. yakında bi kızım olcak ve haliylen tek kapı arabalara inip binmek zorlaşacak onun için daha kullanışlı bi araba almaya karar verdim. uzun ve büyük arabalar ilgimide çekmiştir yani onun için 207cc modelinden vazgeçmek zorunda kaldım ama aklım hep o arabada olacak
Konuyla alakası yok ama. 92 hp c4 e yazılım 110 hp ile aynı olurmuş.Servisdeki görevli böyle diyordu.Düşündüm mantıklı Aynı motor çünkü.
Passat,Clio için de geçerli mi acep?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme