Şimdi Ara

Citroen C4 Kullanıcılarına birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar birkaç sorum olacak.
    1 aydır araç bakıyorum şuan c4'de karar kıldım ama anlamadığım bir nokta var sahibindende 2012 modellerde hem 1.6 hdi hem de 1.6 e-hdi görüyorum bu motor 2013'ten itibaren kullanılmamışmıydı ?
    2012 1.6 hdi modellerin en donanımlısı confort donanım mıdır?
    Confort donanım özellikleri hakkında tam bilgiye nereden ulaşırım ?
    Son olarak aşağıdaki araçlar için fiyatlar ne olmalı ?
    *2012 1.6 hdi 92 hp CONFORT Manuel kasasız boyasız temiz = ?
    *2013 1.6 e-HDi Confort 112 hp Otomatik kazasız boyasız = ?
    Teşekkürler.

• Yok mu hiç c4 kullanan
  • e hdi 115 beygir, esp standart, start stop var

hdi 92 beygir, esp genelde yok, start stop yok.

e-hdi'yi tercih edin.

comfort orta donanımdır, comfort plus alın, jantlardan anlarsınız alaşım olur ve çift bölgeli klima var.

en üst donanım exp masajlı koltuk falan da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Haziran 2016; 18:59:31 >
  • C4 almakta kararlı mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede c4 var tavsiye ederim 12comfort plus 80binde ehdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 - megane arasıdayım bir megane var 2012 32bin kmde sahibinden plaka şase aldım sorgulama sonucu biraz kıllanır gibi oldum 3 plaka değişimi görünüyor sizce sorgu da bir acayiplik var mı ?

Edit : Aracın 3. sahibiymiş kendi de biraz önce benden öğrendi 32bindeki araba için baya bi el değiştirmiş kıllandım almıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnkrkc -- 14 Haziran 2016; 19:34:09 >

• Alacaksan e-hdi al.Sıralama su şekilde confort-comfort plus-exclusuve.

• 3-4 yılda 3 plaka 3 şehir değiştirmiş, araçta bir sorun mu var ki bu kadar kısa sürede bu kadar çok el değiştirmiş

• Bilmiyorum ama büyük ihtimal birşey var olmasa da almam artık içim rahat etmez.Yemin ediyorum bıktım bugün bir arabaya daha baktım 2014 fluence temiz kazasız şöyle böyle dedi kapıda boya vardı şirketten çıkma olduğu anlaşıldı taşıtmatik takmışlar arabaya.En son gidicem Dacia sandero alıcam sıfır o olucak cebe para bile kalır ohhh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkrkc

Bilmiyorum ama büyük ihtimal birşey var olmasa da almam artık içim rahat etmez.Yemin ediyorum bıktım bugün bir arabaya daha baktım 2014 fluence temiz kazasız şöyle böyle dedi kapıda boya vardı şirketten çıkma olduğu anlaşıldı taşıtmatik takmışlar arabaya.En son gidicem Dacia sandero alıcam sıfır o olucak cebe para bile kalır ohhh..

Ben 10 yıl c4 kullandım, yeni sattım, motoru ve tasarımı çok iyi ama geri kalan kısımları çabuk deformasyona uğruyor ve elektronik aksamları arıza çıkartabiliyor. Alman veya japon aracı tavsiye ederim size, yine de siz bilirsiniz tabi.

• C4 güzel araç ses yalıtımı malzeme kalitesi ve motor gücü gayet tatminkar. Fakat suspansiyonlar için aynısını diyemicem girdigin çoğu çukuru hissediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: snnkrkc

Bilmiyorum ama büyük ihtimal birşey var olmasa da almam artık içim rahat etmez.Yemin ediyorum bıktım bugün bir arabaya daha baktım 2014 fluence temiz kazasız şöyle böyle dedi kapıda boya vardı şirketten çıkma olduğu anlaşıldı taşıtmatik takmışlar arabaya.En son gidicem Dacia sandero alıcam sıfır o olucak cebe para bile kalır ohhh..

sadece kaza yaparsanız ölürsünüz ne olacak para cepte kalsında.

forumdaki c4 başlığına bakın aracını satan birini bulabilirsiniz oradan.

ben benim c4'ü forumdan arkadaşa satmıştım 8000 km'de araçtı 3 yaşında. manavgat'da bir iş çıkacak uzun yol yaparım diye aldım iş rusya'da çıktı git geli oraya yaparken araç bol bol yatmıştı.

• Bende 1.2 130 beygir tam otomatik var, araç 230nm tork. Sessizlik, konfor ve performans arıyorsan çok isabetli bir seçim.

• 2011 dizel manuel citroen c4 II sx paket var bende. satabilirim isterseniz. (32.500TL)
    kaza yok boya yok tramer yok hasar kaydı vs.. hiçbirşeyi yok. ful orjinal. kırmızı renk. tertemiz bi araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.