Şimdi Ara

citroen c4 lastik seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lastik alacam fakat karar vermek zor
    mıchelinde şaşmak istemiyorum fakat nokian ve toyo lastiklerden iyi bahsediyorlar.birde marsall var.bu lastikler hakkında önerilerinizi alabilirmiyim..

• Sessizlik konusunda Nokian üzerine lastik yoktur. Bu aynı zamanda konforu da beraberinde getirir tabiki. Michelin, Good Year ve Continental.in üst seviye lastikleri (Premium Contact, Excellence ve Primacy serileri) de özellikle ıslak zeminlerde ve frenlemede oldukça üstün ancak yakıt tüketimi konusunda biraz cömerttirler. Yakıt tüketimi daha çok önemliyse Michelin Energy serisini ve birde Barum Bravius serisini tek geçerim.
  • Yavuz arkadaşıma katılıyorum. Nokian lastikler sessizlik konusunda oldukça başarılı. Eğer michelinden vazgeçmek istemiyorsanız Primacy HP serisini tavsiye ederim frenleme ve yol tutuş konusunda ben oldukça memnunum.Aracım C4 HB.
  • Sanırım kullandığım lastik Lassa impetus du 50 yanak 17", bu lastiği sakın alma. Hem yolda geziyordu hemde çok sesliydi.
  • C4 1,6HDİ MCP için lastik değiştirmeyi düşünüyorum. 45bini geçti dişler sağlam ama sanırım ömrünü doldurmak üzere. 205/55/16 michelin energy lastik var üzerinde. süspansiyon sertliğinden dolayı 205/60/16 almayı düşünüyorum. bu ebadı kullanan var mı acaba aranızda? çap büyüyeceği için çukur v.s de lastiğin çamurluğa çarpma ihtimali olabilir mi?
  • kimseden ses yok :)
    lastik hesaplama tablosundan orjinalin eşdeğer ebadı olan 195/60/16 ebadı buldum bridgestoneda . az üretilmekteymiş. daha önceki araçlarımda (195-185) taban daraltması yaptım ve ciddi sıkıntı yaşamadım. çoğunlukla şehir içinde kullanıyorum ve yanak yükseltmenin konfora ve aracın alt takımlarının ömrüne olumlu katkı yapacağına inanıyorum. yol tutuş zaten fazlası ile iyi olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum. yine de ebat değişikliği yapan var ise yorumlarını bekliyorum...
  • Bridgestone potenza Yatada Turanza Bunlar Çok Güzel Lastikler
    potenza g3 orta seviye performans lastiklerindendir
    potenza S02 ve S03 diye de iki tür yüksek performans lastiği vardır.

Ama Araştırmadan Almayalım Sonra Memnun Kalmayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatsizkartal -- 17 Eylül 2008; 13:31:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C5 Lastik Hava Basıncı?
    16 yıl önce açıldı
    OPEL CORSA YAĞ SEÇİMİ
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Michelin Energy,kuru zeminde mükemmel,sessizlikte mükemmel,dayanıklılıkta ortalama üstü;fakat ıslak zeminde başarısızdır.
  • katılıyorum Michelin Energy sessiz ve iyi bir lastik ama ıslak zeminde ve dayanımda vasat. şu anki aracım 45binde ve lastik üst yüzeyinde pul pul dökülmeler oluştu. daha önce ford fusionda bridgestone er300 kullandım. 50bin km yol yaptıktan sonra bir arkadaşıma sattım. lastikler halen yeni gibi ne diş kaybı ne de dökülme var. ama zaten süspansiyou sert olan fusion daha da konforsuz hale gelmişti.
  • arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ve nasıl mesaj yazılır bulamadım bişey buldum inşallah doğrudur c4 üm var ve lastik ihtiyacım da var 205/55/16 lastik ebatım var ancak bi yerden çok ii durumda bi çıma215/55/16 lastik buldum nasıl olur ona bi çift alıp takama sizce arabayı kasar mı yada takınca çamurluklara ve davlumbazlara sürtünürmü sormamdaki maksat bilen tecrübe eden varsa paylaşsınmutlaka malum tanesi en az 300 ytl yok olmaz diyen çok olursa uygun fiyatlı 205/55/16 alacağım katkısı olana sonsuz teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.