Şimdi Ara

Citroen C4 sınıfının en iyi f/p aracı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
17.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrRendersson

Öncelikle anlaşılmayan devrik cümlelerim için tüm arkadaşlardan özür dilerim. Sabah ofiste bir sinir harbi sonrası yazdığım ve okuma fırsatı bile bulamadan gönderdiğim bir yazı oldu. Ben bile tekrar okuyunca burada ne demek istemişim dedim :) Teşekkürler yorumlarınız için,

evet comfort ama ekstra paket yok. plus paket artısı 3400tl bu paket içinde park sensörleri katlanır aynalar yağmur sensörü, klimatronik ve bir kaç detay daha var.

Haluk abi selamlar saygılar yardımını tekrar istiyorum c4 için bir yorum alabilir miyim senden bu fiyatıylailgili olarak? :)

Alan arkadaşların hepsi çok memnun gözüküyorlar bu durumda şubat bitmeden karar vermem gerekiyor. Daha detaylı yorum bekliyoruz arkadaşlar...

Bence de plus paketi mutlaka değerlendirin, getirileri çok 51500-52000 aralığında alabilirsiniz sanıyorum...

• araç alma safhasında incelediğim araçlardan biriydi.tasarımı fena değil,donanımı iyi,malzeme kalitesi iyi görünüyordu. bence aracın testlerini,geri dönüşlerini,garanti durumundaki tutumlarını,kroniklerini dünya genelinde bir araştır eğer problem görmezsen al.etraftaki citroen alınır mı lan laflarını bir kenara at.ben incelemeye giderken bile benle dalga geçiyorlardı.burası TR buradaki otomobil kullanıcıları profili çok bağnaz. sen kendi işine bak...ayrıca bu forumda c4 kullanıcılarının bir başlığı var ordan takip edebilirsin ben 1-2 hafta takılmıştım.
  • opel astrayı tavsiye ederım.
    garajına koyarsın sana müzedeymişsin hissi verir :)
    içine oturursun koltuk seni sarar konsol mükemmeldir.
    tek sıkıntı performans istiyorsan dizeli beklentini karşılamaz.
    ama az yaksın gidişi normal olsun dersen 1.3 dizel 95 hp bekleneni veriyor.
    astra sınıfında en az tuketım yapan otomobilden biri ort 4,1 lt.
    1,3 motorun vergiside az.
    2. eldegolften gerı kalır yanı yok ertesı gun satarsın.
    yarın oburgun yanından yeni astra gecer bakar bakar ağlarsın haberın ola :)
    bu arada en son sport dizel 53000 tlydi.
  • Fiyat donanım bakımından düşünüyorsunuz ama bu kasa araçtan pek göremiyorum satışları ne durum da araştırın alınmıyorsa vardır bir sebebi. 50 bine c sınıfı dizel neler var derseniz bu kadar dolusunu bulamayabilirsiniz ama arabayı araba yapan ülkemiz şartlarında ikinci el piyasası bu nedenle almayı düşünmezdim. Eski kasa c4 ler tuttu ama bu kasa daha gö ününde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

opel astrayı tavsiye ederım.
    garajına koyarsın sana müzedeymişsin hissi verir :)
    içine oturursun koltuk seni sarar konsol mükemmeldir.
    tek sıkıntı performans istiyorsan dizeli beklentini karşılamaz.
    ama az yaksın gidişi normal olsun dersen 1.3 dizel 95 hp bekleneni veriyor.
    astra sınıfında en az tuketım yapan otomobilden biri ort 4,1 lt.
    1,3 motorun vergiside az.
    2. eldegolften gerı kalır yanı yok ertesı gun satarsın.
    yarın oburgun yanından yeni astra gecer bakar bakar ağlarsın haberın ola :)
    bu arada en son sport dizel 53000 tlydi.

mikoli senin kadar arabasına aşık adam görmedim hayatımda.. her yere astrayı sıkıştırıyorsun. adam c 4 ü sormuş bilen varmı diye sen neler diyorsun iyi bende hyundai aldım diye hyundanin bir aracını mı tavsiye edeyim. c 4 hakkında bildiklerimi söyledim...sözüm sadece sana değil yukarda golf,elentra vs tavsiye edenlerede adam zaten 2-3 aydır araştırıyormuş,geziyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

Bence o fiyata git Hyundai elantra al. Hem kasası çok şık, hem sedan, hem 34 tane ödül aldı,esp standart... Daha ne olsun. Gerçi ben Hyundai'ye gıcığım ama :))

dolu dizel otomatik yerine boş benzinli otomatik mi alsın yani? ESP citroenin otomatik versiyonlarında da standart...

Satarken elantrada daha az zarar eder burası Türkiye VW ve Hyundai premium muamelesi gören markalar biliyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Fiyat donanım bakımından düşünüyorsunuz ama bu kasa araçtan pek göremiyorum satışları ne durum da araştırın alınmıyorsa vardır bir sebebi. 50 bine c sınıfı dizel neler var derseniz bu kadar dolusunu bulamayabilirsiniz ama arabayı araba yapan ülkemiz şartlarında ikinci el piyasası bu nedenle almayı düşünmezdim. Eski kasa c4 ler tuttu ama bu kasa daha gö ününde değil

eski kasa kullanıcısı olarak yeni kasanın daha iyi bir ikinci eli olacağına inanıyorum.
    tasarımı kişiye göre değişir ama kalan her yönden daha üstün bence..
  • quote:

quote:

quote:

Bence o fiyata git Hyundai elantra al. Hem kasası çok şık, hem sedan, hem 34 tane ödül aldı,esp standart... Daha ne olsun. Gerçi ben Hyundai'ye gıcığım ama :))

dolu dizel otomatik yerine boş benzinli otomatik mi alsın yani? ESP citroenin otomatik versiyonlarında da standart...

Satarken elantrada daha az zarar eder burası Türkiye VW ve Hyundai premium muamelesi gören markalar biliyosun.

hyundai türkiye'de premium muamelesi mi görüyor yazdınız siz, eğer espri değilse durum vahim.

• mcp yi tavsiye etmiyorum. forumda bir arkadaş alıp, sonradan pişman olmuştu. bir türlü alışamadım diye. Test sürüşünde gariplik geldiyse, ve şanzımanı sevmediyseniz,
    "Zamanla alışırsınız",
    "vites geçiş anında ayağınızı gaz çekin."
    gibi, bence savunma mekanizmalarına aldanmayın. derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

quote:

hyundai türkiye'de premium muamelesi mi görüyor yazdınız siz, eğer espri değilse durum vahim.

valla dizel otomatik accent'e 50200 (ellibinikiyüz) ??!! lira fiyatı ben çekmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoothtouchdown -- 15 Şubat 2012; 18:34:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

quote:

valla dizel otomatik accent'e 50200 (ellibinikiyüz) ??!! lira fiyatı ben çekmiyorum..

ehh ehh premium demiyelimde kendini premium sanıyor diyelim zaten böyle giderlerse honda sadece civic satarak tüm hyundai ürün gamından fazla satacak. felaket uçtu hyundai era olmasa halleri harap.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

mcp yi tavsiye etmiyorum. forumda bir arkadaş alıp, sonradan pişman olmuştu. bir türlü alışamadım diye. Test sürüşünde gariplik geldiyse, ve şanzımanı sevmediyseniz,
    "Zamanla alışırsınız",

Katılmak durumundayım... Herkes anasının karnından Formula-1 Pilotu olarak doğmuyor, bu ucuz şanzımanlar hala "herkesin" rahatlıkla kullanabileceği kıvamda değiller tam olarak.
  • beğendiysen o fiyata kesinlikle çok güzel araçtır.bahsi geçen hiç bir araç bu kadar konforlu olamaz.elentra,astra,megane hiç biri bu kadar sessiz ve konforlu değildir.ben hiç düşünmediğim halde bahsettiğin tüm araçları inceleyip c4 aldım.kesinlikle memnunum.şimdiye kadar hiç bir sorun çıkarmadı.c4 topiğini incele bence,aracından şikayet eden kimse yok.uzun süre kullanacaksan alıp satmayacaksan sorunyok.satacaksan golf al.MCP vites konusunda yukarda bir arkadaş atış yapmış.servisten dün gelen habere göre yeni yazılımla 1-2 vitesteki yığılma olayı halledilmiş.daha pürüzssüz vites geçişleri vaadediyorlar.citroen çalışıyor:)52,5 a plus paket veriyorlar.3 ay önce 56-57 idi.hayırlısı olsun senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

mcp yi tavsiye etmiyorum. forumda bir arkadaş alıp, sonradan pişman olmuştu. bir türlü alışamadım diye. Test sürüşünde gariplik geldiyse, ve şanzımanı sevmediyseniz,
    "Zamanla alışırsınız",

Bu cevabi bekliyordum,eger c4 topigine girersiniz araca yeni yazilim geldi ve vites gecisleri hissedilir sekilde duzeldi en azindan yaptiran arkadaslarimiz cok memnun kalmislar bu sekilde mcp yuzunden araci almak istemeyenler yada vazgecenler citroen bayiilerini ve servislerini ariyip yeni yazilimin 0 araclarda olup olmuycagini sorup bilgi alabilirler.
  • Cevap veren herkese teşekkürler, bir kaç citroen bayi ile daha görüşüp son fiyatlarını aldıktan sonra karar vereceğim. Bu aşamada "http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-temiz-ihtiyactan-satilik-acilll-71575136/detay/" ikinci elde 13.000km olan bu aracı 46.500tl gibi bir fiyata alıp binmek mi daha mantıklı yoksa sıfır alıp kullanmak mı? "Peşin alıyorum kredi kullanmayacağım"
  • Arada cok fark yok bence sifir al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 15 Şubat 2012; 21:50:50 >
  • 0 al tabiki
  • VW Golf' de sıra var hemen teslim etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Fransiz arabasina bu parayi verme, soykirim yaptik ya hani?! Biraz duyarli ol TC VATANDASİ DEGİLSEN BASKA tabii

kesinlikle sana katılıyorum formda şu an Türk ten çok fransız var. herkes fransızı savunuyor.git seat leon al.olmadı kia ceed al olmadı mazda 3 dizel al
    ama fransız almaaaaa az Türk ol
  • Sıfır alıp kontağı çeviren ilk siz olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 15 Şubat 2012; 22:32:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.