Şimdi Ara

Citroen C4 sınıfının en iyi f/p aracı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canmert2005

quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Fransiz arabasina bu parayi verme, soykirim yaptik ya hani?! Biraz duyarli ol TC VATANDASİ DEGİLSEN BASKA tabii

kesinlikle sana katılıyorum formda şu an Türk ten çok fransız var. herkes fransızı savunuyor.git seat leon al.olmadı kia ceed al olmadı mazda 3 dizel al
    ama fransız almaaaaa az Türk ol

HELAL ARKADAŞIM SENİN GİBİ DUYARLI KİŞİLERİN OLDUĞUNA SEVİNDİM, ADAM HALA YOK İNDİRİMMİŞ BİLMEM NEYMİŞ GİT MAZDA 3, HYUNDAI, VW AL KARDEŞİM, BAŞKA ARACA BAK NE OLUR ÖLÜR MÜSÜN ? CİTROEN OLMAZSA OLMAZ BİR ARAÇ MIDIR YAHU? AYNISI SİZ FRANIZA YAPIN BAK NE YAPIYOR ADAMLAR, İNGİLİZE BİLE KONUSMUYORLAR BİLMELERİNE RAĞMEN BU KADAR IRKÇI BİR MİLLETDİR SİZ HALA FRANSIZ ARABASINDA DİRETİYOSUNUZ, İKİ KURUŞA BAKMAYIN BU TİP ŞEYLERDE,

• bir fransız boykotu vardı, ne oldu ona???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 15 Şubat 2012; 22:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

opel astrayı tavsiye ederım.
    garajına koyarsın sana müzedeymişsin hissi verir :)
    içine oturursun koltuk seni sarar konsol mükemmeldir.
    tek sıkıntı performans istiyorsan dizeli beklentini karşılamaz.
    ama az yaksın gidişi normal olsun dersen 1.3 dizel 95 hp bekleneni veriyor.
    astra sınıfında en az tuketım yapan otomobilden biri ort 4,1 lt.
    1,3 motorun vergiside az.
    2. eldegolften gerı kalır yanı yok ertesı gun satarsın.
    yarın oburgun yanından yeni astra gecer bakar bakar ağlarsın haberın ola :)
    bu arada en son sport dizel 53000 tlydi.

mikoli senin kadar arabasına aşık adam görmedim hayatımda.. her yere astrayı sıkıştırıyorsun. adam c 4 ü sormuş bilen varmı diye sen neler diyorsun iyi bende hyundai aldım diye hyundanin bir aracını mı tavsiye edeyim. c 4 hakkında bildiklerimi söyledim...sözüm sadece sana değil yukarda golf,elentra vs tavsiye edenlerede adam zaten 2-3 aydır araştırıyormuş,geziyormuş

aşık olmasam almazdım zaten 46000 tl para verdım sonucta.adam c4ü sormus ama almamış halada kararsız arkadaş.ben c4ün yuzune bıle bakmayacagım için tavsıyede bulundum.isteyen okur isteyen okumaz.ben senın yorumlarını nasıl begenmeyıp saygı gosterıyorsam sende deneyebılırsın :)

• Alacaksan plus paketli al.Ekletmessen 2 ay içinde pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Klasik cevap olacak ama, VW bayisinde rengi önemli değil, 1.6 Trendline al gitsin. Bir sürü para da cebinde kalsın.

İster LPG tak, ister takma. İstediğin zaman da satarsın. Zarar da etmezsin.

Donanım önemli değilse tabi.

Kesinlikle şu sıralar yapılacak en mantıklı hareket
  • İlk çıktığı dönemde test etme şansım olmuştu.

En üst donanım ve MCP..

Ana mesajım şudur, şanzıman berbat.Araç güçlü bir dizel motora sahip olup da performans nasıl törpülenir diye sorarsan cevabı bu araçta.

Resmen yığılma oluyor.

Malzeme kalitesi dashboard normal, kapı içleri vasat, yalıtım idare eder.

Diğer hususlarda Megane III'ten falan çok daha iyi bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI.MURAD

bence vw den başkasına o kadar para verilmez.sonuçta alman kalitesi var ortada.

katılmakla beraber fransız arabaları dandik olur çabuk dökülür ve sorun çıkarır.git bir golf 1.6 tdi veya 1.6 102+lpg taktır golf gibi kaliteli bir araca binmenin tadını çıkar.ayrıca ikinci elde zarar etmezsin çabuk satarsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

opel astrayı tavsiye ederım.
    garajına koyarsın sana müzedeymişsin hissi verir :)
    içine oturursun koltuk seni sarar konsol mükemmeldir.
    tek sıkıntı performans istiyorsan dizeli beklentini karşılamaz.
    ama az yaksın gidişi normal olsun dersen 1.3 dizel 95 hp bekleneni veriyor.
    astra sınıfında en az tuketım yapan otomobilden biri ort 4,1 lt.
    1,3 motorun vergiside az.
    2. eldegolften gerı kalır yanı yok ertesı gun satarsın.
    yarın oburgun yanından yeni astra gecer bakar bakar ağlarsın haberın ola :)
    bu arada en son sport dizel 53000 tlydi.

mikoli senin kadar arabasına aşık adam görmedim hayatımda.. her yere astrayı sıkıştırıyorsun. adam c 4 ü sormuş bilen varmı diye sen neler diyorsun iyi bende hyundai aldım diye hyundanin bir aracını mı tavsiye edeyim. c 4 hakkında bildiklerimi söyledim...sözüm sadece sana değil yukarda golf,elentra vs tavsiye edenlerede adam zaten 2-3 aydır araştırıyormuş,geziyormuş

aşık olmasam almazdım zaten 46000 tl para verdım sonucta.adam c4ü sormus ama almamış halada kararsız arkadaş.ben c4ün yuzune bıle bakmayacagım için tavsıyede bulundum.isteyen okur isteyen okumaz.ben senın yorumlarını nasıl begenmeyıp saygı gosterıyorsam sende deneyebılırsın :)

5 ileri düz dizel sport 56800 liste fiyatı var. C4 Comfort plus ile eş donanım seviyesinde ama o motora ve düz şanzımana göre çok bence. C4 hala daha mantıklı bir seçenek

Ayrıca bazı arkadaşlar Fransız markası diye atıp tutmuş, Türk'lüğü sizden öğrenecek değiliz, abuk subuk yorum yapmayın...

• Soykırım iddiası meselesinden bahsederken, bu aptalca iddiayı kabul eden diğer ülkeleri de unutmayalım.
    Bu şekilde düşünüp Fransız arabası alınmayacaksa Alman arabası da alınmamalıdır.
    Olmadı Alman alacağına Fransız alsan da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80
    5 ileri düz dizel sport 56800 liste fiyatı var. C4 Comfort plus ile eş donanım seviyesinde ama o motora ve düz şanzımana göre çok bence. C4 hala daha mantıklı bir seçenek

Ayrıca bazı arkadaşlar Fransız markası diye atıp tutmuş, Türk'lüğü sizden öğrenecek değiliz, abuk subuk yorum yapmayın...

53000 tl araç hocam liste fiyatı hikaye pazarlık eden 52000ede alır.confort plusta 16 jant ve halen el freni kullanılmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Klasik cevap olacak ama, VW bayisinde rengi önemli değil, 1.6 Trendline al gitsin. Bir sürü para da cebinde kalsın.

İster LPG tak, ister takma. İstediğin zaman da satarsın. Zarar da etmezsin.

Donanım önemli değilse tabi.

Kesinlikle şu sıralar yapılacak en mantıklı hareket

tavsiye etmem katalogta 10 gercek hayatta 11-12 , tup ile ne kadar yakacagını sen düşün artık.
    tüplü bile tsi kadar yakar nerdeyse...tuple 40000 tlye mal olacak boş oğlu boş araç.
    tüp derdi,içine sinmeyen espsiz donanımsız araçla mutlu olabılen için ideal ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Soykırım iddiası meselesinden bahsederken, bu aptalca iddiayı kabul eden diğer ülkeleri de unutmayalım.
    Bu şekilde düşünüp Fransız arabası alınmayacaksa Alman arabası da alınmamalıdır.
    Olmadı Alman alacağına Fransız alsan da olur.

Ağzı olan konuşuyor işte. Sanki avrupada soykırım iddialarını tanımayan ülke kaldı...
    Madem tepki gösterilecek, o zaman uzakdoğu markaları tercih edilmeli, hiç bir avrupa markası alınmamalı.

Sen git alman aracı al, italyan aracı al, heryerde tavsiye et, sonra fransız arabası almak isteyenin Türk'lüğünü sorgula, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
    Almanya bu sözde soykırımı kabul edeli kaç yıl oldu haberiniz var mı?
    İtalya değil miydi zamanında apoyu bize vermeyen, yataklık yapan, koruyan?
    Şu ana kadar bize kelek atmayan avrupa ülkesi kaldı mı?

Boykot boykot diye çığıranlar, önce siz bir kendinizi düzeltin, ondan sonra diğerlerine laf atarsınız.

Konuyu açan insan bir soru sormuş, konu Türk'lük testine kadar gelmiş

• quote:

quote:

53000 tl araç hocam liste fiyatı hikaye pazarlık eden 52000ede alır.confort plusta 16 jant ve halen el freni kullanılmıyormu?

Doğrudur, ben pazarlıksız yazmıştım, 52bine alınabilir bir araç bence, ama benim gibi otomatik bakanlar için seçenek olamıyor maalesef. Benim araçta 16 alaşım jant ve elektronik park freni var.

Bu arada Astralar çok yakışıklı, iç dış dizayn olarak çok beğeniyorum, iyi bir motor-şanzıman güncellemesiyle sınıfının en alınabilir aracı olabilir

• Bugun C4 e-HDI 112HP confort mcp plus oaket artı metalik renk için 53250 TL fiyat aldım.Arabayı çok beğendim ama bu kadar pava verilirmi kendim açısından onu sorguluyorum.
  • quote:

Doğrudur, ben pazarlıksız yazmıştım, 52bine alınabilir bir araç bence, ama benim gibi otomatik bakanlar için seçenek olamıyor maalesef. Benim araçta 16 alaşım jant ve elektronik park freni var.

Bu arada Astralar çok yakışıklı, iç dış dizayn olarak çok beğeniyorum, iyi bir motor-şanzıman güncellemesiyle sınıfının en alınabilir aracı olabilir

otomatikse zaten araç tercihleri yarı yarıya azalıyor :) elek. park frenini olması guzel sene 2012 hala el frenli araçlar var.
    ayrıca bu tür araçların en az 17 jantla gelmesi lazım büyük jant guzel gorunuyor gercekten.c4te astra kadar olmasada guzel araç :) gule gule kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: selinseli

Bugun C4 e-HDI 112HP confort mcp plus oaket artı metalik renk için 53250 TL fiyat aldım.Arabayı çok beğendim ama bu kadar pava verilirmi kendim açısından onu sorguluyorum.

Hemen hemen aynı fiyatları vermişler sizede, bugün sigortacı bir arkadaşım citroen bayinde tanıdıklarını devreye sokacak bakalım ne kadar indirim yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRendersson -- 16 Şubat 2012; 11:06:16 >
  • Heralde citroen almayı düşünenler, lisede milli güvenlik dersinde uyuyan tipler :)))
  • Tercihiniz ne olursa olsun MCP şanzımanlı bir aracı en az 2 defa test etmeden almayın, yalvarıyorum.... Büyük meblağlardan söz ediyoruz, forumdakilerin gazına gelmeyin, iyi düşünün.

Dikkat edilirse gidin şunu bunu alın demiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın ben sadece bu rezalet şanzımanlara karşıyım
  • ben vw aldım. güzel mi aracım kesinlikle... ama c4 kesinlikle başka. arkadaşım da var her gördüğümde hayranlıkla izliyorum. bi kere inanılmaz sessiz bir araba. çok kaslı bir araba. ikinci el için eğer 5 sene civarı satmam binerim diyorsanız bence 1 dk düşünmeyin alın c4ü derim ben. başkalarını dinlemeyin bu konuda.
    fransız malı diyenlere de şunu söyliyim. Türkün türkten başka dostu olmadığı için bence Türk malı olmadıktan sonra nerenini malı olduğunun bir önemi yok diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Tercihiniz ne olursa olsun MCP şanzımanlı bir aracı en az 2 defa test etmeden almayın, yalvarıyorum.... Büyük meblağlardan söz ediyoruz, forumdakilerin gazına gelmeyin, iyi düşünün.

Dikkat edilirse gidin şunu bunu alın demiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın ben sadece bu rezalet şanzımanlara karşıyım

MCP piyasada bulunan en iyi ve konforlu tek kavramalı otomatikleştirilmiş düz şanzımandır. Ufak bir alışma sürecinden sonra en ufak rahatsızlığı yoktur, şimdiye kadar yolcu olarak aracıma binen hiçbir arkadaşım ya da akrabam da ne biçim vitesi var bunun çok sarsıyor dememiştir...

Ama yine de tabi ki alacak arkadaşlar test etmeden almasınlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.